היי

היי

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל, הייתי פה פעם.. אולי אתם מכירים אותי בשם המשתמש השני שלי:Looovely Girl... אז למי שלא מכיר או שכח, אני קרן בת 16 וחצי מקנדה. יש לי אח בן 14 ואחות בת 8. אז ככה יש לי בעיה קטנה שקשורה לאחי. אני ואחי נוסעים באוטובוס בבוקר ביחד. הבוקר לא יצא בגלל השלג אבל זה כבר סיפור אחר.. תמיד הוא מגיע הבייתה לפני. היום כשחיכיתי לאוטובוס מצאתי שטר של 5$ קנדי. הרגשתי שזה המזל שלי.. ובטח אתם יכולים לנחש מה הסתבר לבסוף.. אז כשהגעתי הבייתה סיפרתי לאמא שלי לאחותי ולאחי שמצאתי שטר... אחי אמר שייתכן שזה שלו כי הוא קיבל היום כסף (לא ברור לי ממי).. הוא שלף את הארנק מהכיס שלו ובדק... הסתבר שהכסף היה שלו.. עכשיו מכאן נובעת השאלה, האם להחזיר לו את הכסף או לשמור אותו לעצמי? כי מצד אחד יש לו מזל שזה אני ולא מישהו אחר.. אולי בפעם הבאה כשהוא מאבד מישהו אחר יקח.. אבל מצד שני זה הכסף שלו..
שיהיה לכם סופשבוע טוב, קרן

ברוכה השבה

בעיה מסובכת כיוון שאי אפשר לקבוע למי באמת שייך השטר הרי אין סימני זיהוי מסויימים ואישיים על כל שטר ושטר. לכן זה נתון לשיקולך. תחליטי מה את רוצה לעשות. אני מציעה שתוותרי לו, תני לו את הכסף בכל זאת הוא הקטן.

מממ..

אבל הוא צריך ללמוד לקח מכל הסיפור... אם אני ישר אביא לו, הוא לא ילמד..:-\ פעם הבאה זה לא יהיה אני שמצאתי אלא מישהו אחר.. הוא אומנם הקטן אבל הוא לא קטן ממני בהרבה.. כולה שנתיים..
אה ותודה:)

לללמד לקח זה בטוח

רק שלקיחת השטר ממנו אולי סתם תביא לכעסים מצדו, אני חושבת שפתרון החצי חצי שהועלה פה באמת מושלם.

איזו אורחת יש לנו ../images/Emo24.gif

לדעתי- או להתחלק או להחזיר לו ולהמשיך הלאה, כי לא שווה לריב על זה... זה רק כסף, בסופו של דבר.

תני לו...הוא יאהב אותך יותר../images/Emo13.gif

גם 5$ קנדים אני משערת שזה לא סכום משמעותי...

למעלה