אבל ואסאלה היא גם דרוזית והיא../images/Emo3.gif
גרה בעוספייה - אבא שלה חתם חוזה לא מזמן אני ושבת עם אבי גואטה- יש לה קול מקסים ומההוו´לים סוף הדרך! בקשר לשריף הם גרים די י קרוב שריף גר בדלית אל כרמל - שמו הפרטי הוא מייקל- לפי - היעדה ה דרוזית שללה אותו ממזמן- והם אפילו לא מיתחשבים ברגשות שלו כבן אדם העיקר שוללים אז תשמעו איך זה קרה: לשריף יש עוד כמה אחים גדולים ממנו הוא הכי קטן בבית הוא גדל בבית מכל טוב ומשפחה טובה באמת, אני כותבת רק מה שאני יודעת ולא משמועות ממש לא, בקיצור הורייו היתגרשו - אמא של שריף נשארה בכפר עזבה את הילדים שלה אבל היתחברה עם איזה בחור בגיל של הילדים שלה אם לא פחות, אז שריף לקח ללב וזה כאב לו וזה מאוד טבעי- הוא היה גם כן יותר ילד כשהכל קרה- והתחבר עם יהודים, אתם יודעים כמה שהואכעבר משבר כשהכפר כול הסתכל עליו בשלילה בגלל אמא שלו? מה האו אשם בכלל מה הוא עשה בכלל? ואתם יודעים מה זה דרזים?! כבוד זה אציהם בראש ובראשונה. בקיצור הוא עזב את הבית והיתחבר עם יהודים אחר כך מצאו לוהם על מה ללכלך עליו שהוא "השתנכז" לפי המילים שלהם! הוא באמת בחור טוב שריף אני מכירה אותו מהתיכון ממזמן היה בא לבקר חברים שלו דרוזים שלמדו איתי כמה מהם בחיפה- זה היה בית ספר מעורב כל הלאומים משם למדתי שכולם שווים- חוץ מזה הזמר פאדי הילד הדרוזי שכבר לא שומעים ממנו הוא אחיין של אבא של שריף ילד מקסים רק 2 דיסקים וזהו חבל היה לו קול מקסים והוא מתוק- והשיר "כרמל" ששריף שר מתוך האלבום "לאבהוב" ניכתב על בן דודו שקראו לו כרמל בשם הפרטי שלו וניפטר מסיבות שאני לא יכולה לומר ולכתוב כאן כי הכל שמועות-אחד אומר מסמים, וחחד רצח, ואחד מתאונה, אז אני לא יודעת. לפי מה שאני זוכרת כרמל היה שדר ןרדיו באיזרו חיפה ברדיו קול המיזרח 92.8 והיה שדרן מאוד נחמד עד כמה שאני זוכרת מהדשי"ם שהייתי לפעמים מיתקשרת למסור ד"ש .זהו זה כל מה שאני יודעת - מקווה אורטל נשמה שקיבלת את המידע על וואלסה ושריף.אז ועוד משהו שריף שר בדיסקבראשון שלו כשהיההי שריף הילד הדרוזי שיר לזכרו ז"ל סמיר ש נהרג אז בלבנון בשירות יצאי- - נותר לי לאחל לאותו סמיר וכרמל ז"ל שינוחו על משכבם בשלום - אמן! ואם תרצי עוד משהו תבקשי ואשמח לעזור לך חברה יקרה. שתהיייה לך שבת שלום אורטלי מתוקה...
>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין