היי

djdamka

New member
היי

אני סטודנט שנה אחרונה להנדסת אלקטרוניקה. והתחלתי להעניין בלעבוד בקנדה ורציתי לשאול מספר שאלות אולי יהיו לכם תשובות: 1. מה משכורת ממוצעת של מהנדס אלק' שם(לחודש, ותגידו גם אם אתם מדברים על דולר קנדי/אמריקאי או שקל) 2.מה עלות מחייה שם למישהו שעובר לשם לבד בשביל לחסוך בעיקר.(אבל עדיין לחיות בכייף)

טל791

New member
תשובה ל-2

אני לא הנדסאית אלקטרוניקה אבל.... הכל בדולר קנדי 650$ דירת בייסמנט כולל כל ההוצאות הנילוות 100$ חופשי חודשי עוד משהו כמו 50-70$ אינטרנט, טלפון, טלויזיה וכאלה (וגם זה תלוי אם יש לך אינטרנט וטלויזיה כלולות בשכ"ד) בערך 200$ קניות בחודש (תלוי אם נגמר המרכך כביסה וכאלה אבל זה יכול להיות גם פחות). ולחסוך מה אתה מגדיר לחיות בכיף?- בילוי בפאב יכול להגמר ב- 30$ (תלוי אם שיחקת ביליארד 2$ למשחק וכמה שיחקת, איזה בירה שתית ומה אכלת..) יש פה איזה שרשור שהתחיל ומשהו חישב שם ע"פ 1000$. אני לא ממש מוצאת אותו אבל איזו בחורה שאלה בערך את אותה שאלה. שווה לך לחפש אותו גם בפורום השני "ישראלים בקנדה" הכל תלוי כמה אתה רוצה לחסוך וכמה אתה רוצה לחיות בכיף.

djdamka

New member
תגובה ל2

אני מסיים מהנדס אלקטרוניקה. ויש מצב שתוכלו לברר לי שם מה בערך משכורת של מהנדס מתחיל שם בתחום החומרה?

1) אף אחד לא "יברר" לך.

אתה לא באמת מצפה שמישהו פה יתקשר למעסיקים פוטנציאלים ויגיד "יש איזה מישהו מישראל שגומר השנה מהנדס אלקטרוניקה, כמה היית נותן לו?" 2) פה זה פורום של אנשים שרוצים להגר. בפורום השני זה אנשים שאשכרה גרים בקנדה ולכן שאלות על החיים בקנדה יותר מתאימות שם. אבל השאלה שלך נשאלה אולי מליון פעם, אז תעשה חיפוש בפורום ותראה את התשובות.

djdamka

New member
תגובה

תודה שאתה מפנה אותי למקום שבו שואלים...עכשיו רק אשאל איזה פורום שני שאחפש שם....

אני מבין שאתה לא מרוצה מרמת השירות

שאני מספק. אין לי אלא להצטער על כך, ולהפנות אותך לסעיפים הרלבנטיים בחוזה ההתקשרות בינינו סעיף 25(ד) - זכאות להחזר כספי: "במידה והלקוח לא מרוצה מרמת השירות, כספו יוחזר לו עם ריבית והצמדה כמקובל במשק, ובניכוי הוצאות הטיפול, ובלבד שהוצאות אלה לא יעלו על 2.75% מסך השתלומים שהתחייב הלקוח לשלם". סעיף 25(ה) - אופן הגשת דרישה להחזר כספי: "דרישה להחזר כספי תוגש בכתב אישית או בדואר רשום עם אישור מסירה". סעיף 25(ה)(1) - אגרה לבקשה להחזר כספי: "דרישה להחזר כספי חייבת באגרה בסך 100$ קנדי". סעיף 25(ו) - בוררות מוסכמת: "מוסכם על הצדדים שהמושבניק מטורונטו הוא פוסק אחרון בכל מחלוקת שהיא" עכשיו לא נותר לך אלא לשלם את האגרה ולחכות להחזר.

djdamka

New member
תגובה נוספת...לרן

האמת שאני לא מבין ממש מה קשורה ההודעה שלך...

טל791

New member
אני מקווה שזה הקישור הנכון..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1712&firstmsg=30

אחותי, לא ככה מדביקים קישור

מקליקים על הנקודה הכתומה בראש השירשור המבוקש מצד ימין , ואז השירשור נפתח "סולו", מעתיקים את ה URL ומדביקים אותו בחלון הקישורים, נותנים לו שם וככה גם "מלבישים אותו" ואז הוא הופך להיות גם בר הקלקה. את בסביבה? תבואי ל JCC?

טל791

New member
אני מתנצלת על חוסר הידע....

בהדבקת קישורים. מצטערת שנטשתי אותך- האימונים לתחרות בעיצומם- עוד שבוע למניאק....

Astroo

New member
לא יודע לגבי מהנדס אלק' אבל

למיטב ידיעתי מהנדסי תכנה ללא נסיון מתחילים מ-40,000 דו"ק בשנה. אולי למהנדס אלקטרוניקה זה טיפה יותר גבוה.

למעלה