היי

mm130

New member
היי

אני מתן מירושלים, אני נורא רוצה לקרוא קומיקס איכותי, אבל אני לא יודע איך להתחיל, לאן ללכת? מה לבקש? מה לשאול? מקווה שתעזרו לי מתן נ.ב אני ממש לא מעוניין לקרוא קומיקס כמו ספיידר-מן או באטמן, אני רוצה משהו יותר ייחודי ומושקע מבחינת גרפיקה

ויאגרה

New member
קודם כל...

מי אמר שספיידרמן ובאטמן זה לא איכות או לא מושקע מבחינה גראפית? (אני לא קורא את זה, אז אני לא ממש יודע...אבל אני מאמין שזה בהחלט שווה קריאה או לפחות בדיקה). בכל מיקרה, הדברים שאני יודע שניחשבים להכי איכותיים בקרב רוב חובבי הקומיקס הן שלושת הסדרות הבאות (שמפורסמות בפורמט של טי פי נכון לעכשיו - אוגדן של הרבה מאוד חוברות): WatchMen Preacher SandMan לא יצא לי לקרוא גם את אילו, אבל אני מאמין שלאחרים יצא...תישאל אותם והם ישמחו לענות לך.

sharki

New member
תנסה מאנגה...

הקומיקס הכי איכותי בשוק. גם מבחינת גראפיקה וגם מבחינת עלילה ובימוי. מדובר בקומיקס יפאני אם אתה שואל. זה ניתן למכירה בקניון עזריאלי בתל-אביב, מדובר בנובלים גראפיים וזה מגיע בספרים (כן, אשכרה. וזה אפילו יותר קטן מחוברת קומיקס רגילה.). לכל נושא יש מס´ ווליום משלו.שאלות נוספות? פנה לפורום מאנגה ואנימה. שמח לעזור, ShArKi

mm130

New member
היי

תודה, אני יודע מה זה מנגה, אני מצייר קומיקס , אני רוצה משהו יותר מושקע מבחינת תלת מימד , משהו בסגנון בריאן פראווד. השאלה שלי היא יותר בכיוון - איפה יש חנויות, מה לשאול את המוכר וכאלו..

green lantern

New member
אני לא חושב שציורים ברמה של בריאן

פראווד אתה תמצא בקומיקס... לפחות לא באחד שאני ראיתי... אני ממליץ לך על שברים שהם או מיינסטרימים או אפל מיינסטרימי... כמובן שבאפל תוכל למצוא ציורים יותר טובים...

mm130

New member
עכשיו בעברית (וגם יותר מפורט)

ומילת הקסם... בבקשה

Druyanizem

New member
אם אתה רוצה משהו

יותר איכותי מבחינת איכות הציור... תקרא את כל ה graphics noval למינהם (מומלצים- arkham asylum ו kingdom come) ארקהם אסיילום הוא קצת פסיכופתי (כמו רוב הגרפיקס נובלס) אבל שווה לחלוטין

כתבתי לך כבר פעמיים

ותגובתי נמצאת אי שם ברחבי הסייבר, שקלתי אם להעלב, החלטתי שלא, אני אנסה שוב, הפעם בלי לצרף קובץ, נראה מה יקרה. אם אתה ירושלמי, אני ממליצה בהחלט לבקר בספריה של בצלאל. יש שם מדף קומיקס לא רע, שכולל בתוכו כמה ספרים שהם דברים שונים, אני מניחה, ממה שאתה מכיר. הקומיקס הוא קומיקס אירופאי, ואין בו את הז´אנר של הסופר הירוז שכה נפוץ בארצות הברית. אני אמליץ לך על שניים שהם דוקא אמריקאים: מומלץ מאוד לקרוא את הספרים של וויל אייזנר (כאן היה קובץ, עכשיו אין.) שהוא וירטואוז אמיתי, מעביר בצורה רגישה את החיים בניו יורק, העמודים שלו הם חגיגה של קומפוזיציה ושל רישום. הוא עובד בעיקר בשחור לבן, עבודות הצבע שלו פחות מוצלחות לדעתי, ולא סתם האוסקר של הקומיקס נקרא על שמו. עוד אחד ששוה לך להכיר (גם פה לא יבוא קובץ מצורף, סורי) הוא האיש המעט מטורף שעושה את Jimmy Corrigan, the smartest kid on earth שזה קומיקס עצוב, מטורף קלות, הצביעה שלו די שטוחה, אבל כל עמוד הוא גרפיקה מדהימה במיטבה. המון המון פריימים קטנטנים, המון מלל. הקטע האהוב עלי הוא של סופרמן שקופץ מגג בניין אל מותו. תהנה.

mm130

New member
תודה תודה תודה

ממש ממש עזרתם, מישהו מכיר חנות קומיקס? איפשהו במרכז? בכל זאת, תוד תודה תודה רבה מתן

giri

New member
כמה הצעות מעניינות...

לא יודע אם מדבר אליך סיפורי פיות ויצורי קסם אחרים וכ"ו, אבל אם כן אז שווה לבחון את ARIA של AVALON/IMAGE הצייר שם שקוראים לו ג´יי אנקלטו, נחשב לאחד היותר מושקעים מבחינות עלילתיות וציוריות גם יחד. אפשר גם להשיג את ARIA ב-TP (אוסף של כמה חוברות של אותה סדרה יחדיו). חוצמזה ישנו כותב נוסף ממש מוערך מבחינת הציור והכתיבה ששמו אלכס רוס. אפשר לעשות חיפוש על שמו ברשת או בחנויות. יש לו סגנון ממש מיוחד - הוא עובד עם צבעי מיים ועפרונות צבעוניים (כן, צבעי מיים בקומיקס!). אם בא לך על קומיקס " אפל" שקצת מזכיר סיפורי בלשים, נקמות וחברה עבריינית אפשר לנסות את SIN CITY של פרנק מילר - הוצאת DARKHORSE. שחור לבן ממש, ממש חזק! לגבי איפה אפשר להשיג... נסה את עולם הקומיקס - הם הכי גדולים בשוק כרגע (וגם הכי זולים ברוב המקרים). אם אתה לא בטוח לגבי משהו, אפשר להתייעץ בטלםון או מייל עם שי מעולם הקומיקס שהוא ידען גדול בתחום ומכיר המון המון סדרותל גיבורים וסגנונות קומיקס שונים.

mm130

New member
תוד תודה תודה רבה! ../images/Emo163.gif

ממש ממש עזרת! עולם בקומיקס? איפה זה? למישהו יש רשימה של חנויות קומיקס באיזור המרכז רצוי ואף עדיף ירושלים? מתן שכרגע שואל הרבה שאלות

giri

New member
כאמור עולם הקומיקס....

הם חברה שעובדת בדיוור ישיר, כך שלא משנה איפה בארץ אתה גר... הכתובת שלהם היא http://www.comics-world.co.il. בירושלים יש את החנות במרכז כלל של הספרים המשומשים שמחזיק כל מיני מציאות ודברים מעניינים, אבל רק דברים ישנים. בתל אביב יש חנות בתחנה מרכזית חדשה בקומה 3 ביציאה לכיוון לוינסקי-צמח חיים (אפשר להגיע משניהם...) פתוח כל יום מ09:00 עד 16:00 או משהו כזה וימי שישי עד 13:00. ואפשר גם לנסות בסטימצקי ובטאואר רקורדס למרות שלהם יש רק את הכותרים הבנאליים במיוחד שגם עולים הרבה כסף יחסית למקומות אחרים כי משלים על "השם". בצומת ספרים לפעמים יש כל מיני מציאות אבל גם כן כמה חודשים אחורה. ואחרון לא חביב, יש את "החנות" החדשה של "עולם הירחונים" - אומרים שהם פתחו חנות של ממש בדיזינגוף סנטר שעוד לא יצא לי לראות,מה גם שמאז שאני מכיר אותם הם היו לא יותר מאשר דוכן מכירה ליד המדרגות העולות (מתישהו באמצע שנות ה-80). המצב לא מעודד מבחינת חנויות פיזיות לקנות בהן, הכל עובד בדיוור ישיר בעצם (זה גם הכי זול, גם הכי בטוח ורק ככה הספקים אשכרה מצליחים להרוויח קצת כסף...)

CNV

New member
והזולים ביותר: קומיקס וירקות

קומיקס וירקות הם: הכי זולים מבחינת החוברות. הכי זולים מבחינת המשלוח (בחמישה עד עשרה שקלים משאר החברות שעובדות בצורת הדיוור הישיר) מפעילים אתר שמתעדכן כמעט כל יום ודרכו ניתן גם להזמין ולקנות חוברות מהמלאי. ולבסוף: היחידים בארץ שמשתתפים ב Free Comics Day כנראה לאחרים פשוט לא אכפת. ובנוגע להמלצה:Marvels ו Kingdom Come שתי מיני סדרות מדהימות הן מבחינת הציורים והן מבחינת הכתיבה.

giri

New member
יש עוד כמה טובים...

לא יודע אם מדבר אליך סיפורי פיות ויצורי קסם אחרים וכ"ו, אבל אם כן אז שווה לבחון את ARIA של AVALON/IMAGE הצייר שם שקוראים לו ג´יי אנקלטו, נחשב לאחד היותר מושקעים מבחינות עלילתיות וציוריות גם יחד. אפשר גם להשיג את ARIA ב-TP (אוסף של כמה חוברות של אותה סדרה יחדיו). חוצמזה ישנו כותב נוסף ממש מוערך מבחינת הציור והכתיבה ששמו אלכס רוס. אפשר לעשות חיפוש על שמו ברשת או בחנויות. יש לו סגנון ממש מיוחד - הוא עובד עם צבעי מיים ועפרונות צבעוניים (כן, צבעי מיים בקומיקס!). אם בא לך על קומיקס " אפל" שקצת מזכיר סיפורי בלשים, נקמות וחברה עבריינית אפשר לנסות את SIN CITY של פרנק מילר - הוצאת DARKHORSE. שחור לבן ממש, ממש חזק! לגבי איפה אפשר להשיג... נסה את עולם הקומיקס - הם הכי גדולים בשוק כרגע (וגם הכי זולים ברוב המקרים). אם אתה לא בטוח לגבי משהו, אפשר להתייעץ בטלםון או מייל עם שי מעולם הקומיקס שהוא ידען גדול בתחום ומכיר המון המון סדרותל גיבורים וסגנונות קומיקס שונים.

למעלה