היי

Emage22

New member
היי

שלום זהבה, ברצוני להתייעץ איתך לגבי המצב שלי מזה כשבוע. אני בן 26, בריא. מזה כשבוע שיש לי תחושה שאוזן ימין סתומה. יש לי הד ואני שומע כל רשרוש 'בתוך' הראש. לפעמים גם תחושת לחץ בשתי האוזניים. בערך במקביל התחילה לי מעין סחרחורת, אשר אינה מפריעה לי בתפקוד הכללי, אבל גורמת לי להרגשת בחילה קלה עד חריפה (זה בא והולך ללא חוקיות ברורה). בעיקר מקשה עלי להתרומם מישיבה/שכיבה לעמידה או להתכופף... התחושה הזו מאד מזכירה לי תקופה של לפני כ-4 שנים, אז סבלתי מדימום באוזן הפנימית(?) באותה אוזן) בעקבות תאונת צלילה. שאלתי היא האם יש טיפול במצב הזה? ל אחר התאונה ההיא נאלצתי פשוט להמתין (ולהשתגע בשקט) מספר שבועות, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להמתין כרגע. במסגרת עבודתי אני טס -המון- (לפחות פעם-פעמיים בשבוע), ואני נרתע מלעלות לטיסה במצבי, אולם רופא המשפחה לא מצא אצלי דבר (ועדיין לא הרגיע אותי). בנתיים אני מפסיד המון כסף בעבודה. בתודה מראש, אביחי.

zs1957

New member
סחרחורת תשובה לאביחי

היי אביחי מאחר וסבלת בעבר מדימום באוזן הפנימית וכן מסחרחורת כתוצאה מתאונת צלילה הסחרחורת שבה ופקדה אותך שוב. עליך לפנות לרופא א.א.ג. מומחה לסחרחורת לטיפול רפואי. צריך לבדוק האם מדובר בסחרחורת מסוג וורטיגו או תזוזת קריסטלים באוזן. הטיפול הרפואי ינתן בהתאם. תרגיש טוב, זהבה שחם

למעלה