היי

Gandalf24

New member
היי

אני מזל אריה, 12 לאוגוסט שנת 78. נולדתי בתשעה באב אני אשמח לדעת איזה אבנים מתאימים לי...אני מכיר את החנויות של סטון אייג' נראה לי ברמת גן ומורנו בדיזינגוף. אני רק צריך הכוונה לגבי אבן שמתאימה... אשמח לעזרה

stoneage

New member
שלום. אנחנו בני אותו מזל....להלן מידע

לגבי קריסטלים ומזלות - מתוך הספר "סוד הקריסטלים" לאורך ההיסטוריה, אנשים שייכו אבנים שונות לתקופות שונות של השנה. האסוציאציות האלו הובילו בסופו של דבר לקשר את אבני החן השונות לחודשי השנה ומכאן לתאריכי הלידה. השימוש באבנים בהתאם לתאריכי הלידה הפך לנפוץ באירופה של המאה ה 18. קיימות רשימות רבות ושונות לגבי שיוכן של אבנים לחודשי השנה או מזלות. מאוד קל ונח לעיין בטבלה ובצורה זו לעשות "עבודה קלה" תוך בחירה באבן המופיעה ברשימת המזל. עם זאת קיימת חשיבות עמוקה יותר לבחירה האינטואיטיבית. אם נתייחס לאבן על פי מזל הרי שאותה האבן תתאים תמיד. היות וכל אחד עובר שינויים נפשיים, רוחניים, רגשיים ופיזיים לאורך החיים אין זה הגיוני שאותה האבן תתאים היום ובעוד מספר שנים או לעיתים גם מספר חודשים. הקשיבו לעצמכם, הקדישו מעט זמן ותשומת לב ובחרו באבן שהכי "מדברת" אליכם. אל תתנו לאדם אחר לעשות את העבודה עבורכם. קיימת חשיבות להשקעה האנרגטית בבחירת האבן. בחלוקת האבנים לפי מזלות, לעיתים קרובות מייחסים אבנים המקושרות לאש למשל, למזלות האש, אבנים המקושרות למים למזלות המים וכן הלאה. אנשים שנולדו במזלות האש, הם לרוב מלאי מרץ ואנרגיה ("אש"), כך שהם אינם זקוקים לאבן המעניקה את המרץ שיש להם ממילא אלא להיפך, וזו סיבה נוספת שאיני ממליצה "לבחור" אבן לפי המזל אלא, לפי האינטואיציה.

Gandalf24

New member
הבנתי

אמרו לי את זה לא פעם, לבחור לפי האינטואיציה. ולא לפי האבן שמתאימה למזל שלי. השאלה איך אני אדע מה מרגיש לי נכון. ולא להסתנוור לפי מה שמרגיש לי לפי העין. זה המאבק. הלב מול השכל.

stoneage

New member
הכי נכון זה לזרום. לא לחשוב, לא לקרוא

את הפתקים. פשוט להסתובב בין האבנים ולהרים את זו ש"קוראת" לך. נכון, שזה לפי העין אבל העין לא סתם נמשכת לאותה האבן. ייתכן שהיום העין תמשך לאבן בגוון כחול ובעוד שנה או חודש לאבן בגוון כתום - כי זה מה שהגוף צריך באותו הזמן. גם כאשר בוחרים אבן ספציפת חשוב להקשיב לאינטואיציה כלומר: נמשכים לאמטיסט למשל, לבחור בראשונה מביניהם ש"קופצת" ליד. אין טעם להמשיך לחפש "טובה" יותר כי ממילא תמיד חוזרים לראשונה. יש שהניחו את הראשונה חזרה בסלסלה מתוך רצון למצוא "טובה" יותר ושוב, הרימו בדיוק את אותה אחת - גם כאשר בסלסלה אלפי אבנים מאותו הסוג

Gandalf24

New member
כן תודה

היום ביקרתי אצלכם ברמת גן וקניתי
עכשיו שאלה נוספת, איך מבצעים טיהור אבן?

stoneage

New member
ממליצה לטהר אבן במים זורמים או

באמצעות קוורץ: ניתן להניח על גבי מושבה או בין גנרטורים:כאשר מופנים כלפי חוץ הם מוציאים אנרגיות מהאבן ומטהרים כאשר כלפי פנים - הם מטעינים חשוב לצין - אין לשטוף במים אבנים שבהן מתכת או נחושת. כמו כן רצוי לא להשרות אבנים במים. הן לא אוהבות את זה . רק מים זורמים לקצת זמן. מתי מטהרים ? לפני אינטואיציה. מתי שחשים צורך - מתי שנזכרים לטהר או מתי שנגע באבן מישהו שחשים ש"אוף, למה נגעו לי באבן...". אגב אין בעיה עם כך שאנשים שאוהבים נוגעים באבן - גם אם האבן ספגה מהם אנרגיות אלו אנשים שאוהבים. בהצלחה

stoneage

New member
הקוורץ מומלצת בכל מקרה,אבל שוב

אפשר גם לטהר במים זורמים (למעט אלו המכילות מתכת או נחושת)

למעלה