היי

M i s s i

New member
היי

טוב, אהמ, אני מקווה שזה המקום אני ב..משהו קצת מוזר יש לי חבר, נניח הכרתי אותו [בואו נקרא לו ג'] לפני שנתיים כמעט, יצאנו 5 חודשים, הוא טס לחו"ל ל4 חודשים, חיכיתי לו, אבל לא היינו יחד, לא יודעת אם זה בכלל רלוונטי, אבל הוא שכב שם עם מישהי, חזרנו לחודש, הוא אמר שהוא לא אוהב אותי, ונפרדנו, עוד חצי שנה לבד, בחיי שלא היה לי אף אחד, ניסיתי, באמת :) ישבתי וכמו מפגרת חיכיתי לתחיית המתים, מצאתי מישהו שענין אותי.. כיף, אבל לא, באותו לילה, הבחור [ג'] מחליט שהוא בטוח, והוא אוהב אותי ואני כל מה שהוא רוצה, אל תחשבו שאני סמרטוט [לפחות עדיין לא, נו, תנו לי צ'אנס] גררתי אותו על הרצפה קצת, הוא בא והשקיע וכיף, באמת שהיה נחמד, בקיצור מפה לשם, אנחנו 7 חודשים יחד אבל, בעיני לפחות, זה הרבה מאוד סקס, מעט מאוד אהבה, אני נותנת ומכינה ועושה וקונה ובאמת.. כולי בפנים, והוא, הפעם היחידה שהוא קנה לי משהו.. הייתה לפני שנה וחצי, בושם.. אני לא בן אדם שטחי [אחרת הממ, כבר לא הייתי שם] אבל.. לי זה נראה חשוב, הדברים הקטנים, התשומת לב, לא יודעת היה לי חבר שכשהייתי חולה קטף פרחים מכיכר והביא לי, וזה, אפילו עשב לא.. אני לא רוצה זיון, אם הייתי רוצה את זה, לא הייתי מוציאה כ"כ הרבה אנרגיה עליו, כל פעם שאני מנסה לנתב את הקשר למקומות אחרים, להגיד לו שאני מרגישה שזה כל מה שזה הוא מתפוצץ לי וזורק "את לא מעריכה אותי ואת מה שיש לך" ו.. הוא באמת בחור על הכיפאק, אבל, הוא חסר כישורים רומנטיים ניסיתי להראות לו, איזה כיף זה שחושבים עליך וקונים לך ועושים לך, חשבתי שאולי זה יעורר בו את הרצון, אבל כלום.. והוא אומר שהוא אוהב, אני לא בטוחה שהוא יודע.. שורה תחתונה, אני עייפה, אני לא יכולה בלי הקטנים, בלי התשומת לב, שהוא כנראה לא יכול לתת שאלתי את עצמי היום.. איזה מן קשר זה אם הוא נמדד בקופסאות.. אבל איזה מן קשר זה אם אין לו קופסא.. [מי שלא הבין, קופסאות אקסים.. דברים שומרים וכאלה, יש לי ארגז ענקי מהקשר של ה3 שנים..] מישהו..?

שיפשיפ היקרה :

אני אפצח בשאלה : אהמ.. כאילו - מה ? שוורה תחתונה - את עייפה ? תעברי הלאה. את יודעת את זה לבד, הגעת למסקנה הזו לבד, יש לך את כל התירוצים והסיבות - אז מה השאלה כאן בדיוק ? וזה ממש לא קשור לקופסא או מגירה או אלבום או כלום - יש כאלה שנותנים מעצמם יותר ואלה שנותנים מעצמם פחות - את מחפשת את אלה שנותנים מעצמם יותר. או שתתפשרי - כי בטבלת בעד / נגד יש לך יותר בצד של הבעד או שלא תתפשרי ותעברי הלאה. או כמו שמג'נטה אומרת : "בגדול, תעברי הלאה."

M i s s i

New member
אהמ

שום סיכוי יש פה לשיפשיפ אבל נניח :) עקב היותי מסטולה ואף שיכורה אני נבצרת מלהגיב על תגובך היה ערב יופי, אפשר גם בלעדיו נראה מה יביא מחר

magenta73

New member
יש עוד מקום שיש בו קופסאות

וזה בלב ובמוח. לא חייבים דברים חומריים בשביל להראות אהבה.

צאצי

New member
אממ

לפי דעתי מה שנשאר בסופו של כל קשר זה הזכרונות מהדברים הקטנים הפרחים שהוא קנה או קטף סתם ככה ביום בהיר את השמכה בפארק וכו"ו... אם את אומרת שאין לך את הדברים הקטנים האלה - זה ממש עצוב הרי למה מחכים מבן הזוג שמדי פעם יתקשר ויאמר "התקשרתי רק לומר לך היי/אני אוהב אותך/את חסרה לי" אם הגעת למצב שבו את מדברת איתו והוא אומר לך שיש לך מזל שיש לך אותו והוא לא מוכן לקבל ביקורת זה צריך לעלות לך המון נורות אדומות .

M i s s i

New member
צודקת..

אין ספק שהמון נורות אדומות נדלקו.. שום פרח לא היה, גם צלא שוקולד וגם בקושי שיחות של "היי, רציתי להגיד שאני מתגעגע" לא פשוט המצב הזה אמרתי לו שאני מחכה להפגש לדבר, הוא לא ממש מוצא זמן בשביל זה.. לא יודעת אם זו אדישות או שהוא מתאר לעצמו מה אני רוצה להגיד.. אבל.. אני מחכה, אני את הצעד הראשון עשיתי, מצד שני אני לא רואה לנכון לרדוף אחריו בשביל להפרד ממנו, אם הוא לא רוצה סגירה, לא תהיה סגירה, אני פשוט אצטרך לחיות עם זה.

צאצי

New member
סתם שאלה ../images/Emo35.gif

הוא מודע לזה שהקשר נגמר ? שאין דרך חזרה ? מה תעשי לא תתקשרי אליו - אז הוא יבין "מתי שהוא" שמשהו לא בסדר תתקשרי אליו תודיעי לו שיבוא לקחת את החפצים שלו (שיחזיר לך את שלך) שיבין שאת מעשית ואז הוא יבוא לנהל שיחה ותוכלי להגיד לו את כל מה שעל ליבך

M i s s i

New member
תשובה

אנחנו לא מדברים כבר יומיים.. לפני חודש דיברתי איתו על משהו שמאוד מפריע לי, והסברתי לו שזה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו, ושאם לא יהיה שינוי, אני לא ארצה להמשיך כבר אתמול שאלתי אותו מתי נשב לדבר, הוא לא עושה רושם כאילו הוא להוט להפגש אני מאמינה שהוא יודע שזה לא עוד ריב שיחלוף עכשיו נשאר רק לחכות

M i s s i

New member
להיות זו שעזבה

אז אסור לי כביכול לבכות, כי אני בחרתי את זה בחרתי לא להתפשר, או לדרוש את מה שכ"כ רציתי ולא לוותר על זה, ובעצם, לשים סוף לנו, כי הוא לא היה מוכן לתת את ה10 דקות האלה פעם בכמה זמן, להראות מחשבה.. אסור לי להשבר בגלל זה? אני שונאת את ההרגשה הזאת, של צל של מישהי של משהו גדול שהתקלקל של מישהי שאני פעם הייתי לא מפחדת להיות לבד אני לא רוצה להיות בלעדיו אמרתי לו אתמול שאני רוצה אותנו, ושחסר לי המשהו הזה, ושאם הוא באמת אוהב אותי כמו שהוא אמר אז מה זה כבר בשבילו והוא לא היה מוכן, אז נאלצתי ללכת

Lost in Reality

New member
אני גם עזבתי

והייתי מאוד מאוד עצובה, בכי והכל... אני מזדהה איתך, אני באמת חושבת שלעוזב לפעמים קשה באותה המידה כמו לנעזב... כי העוזב נשאר עם רגשות האשמה ו'סרטים' של "האם זאת באמת הייתה הבחירה הנכונה?"

M i s s i

New member
לא מרגישה אשמה..

כ"כ ניסיתי שזה יעבוד, באמת, גם אמרתי מה שמפריע לי, ו.. הוא פשוט לא היה מוכן האמת, שזה כאב סוג של שברון לב, אני פשוט לא שווה לו את זה..וזו הרגשה נוראית, לא להיות שווה את זה למישהו שכ"כ אוהבים.. באמת, הייתי עושה בשבילו הכל.. אני ממש מנסה לא לחשוב על זה, פשוט לתת לזמן יעבור אני לא יודעת איך להתגבר, אוף, זה דיי כואב אני יודעת שאני אתגעגע אליו.. וזה נורא עצוב

d i n d i n i

New member
עצה מהלב והניסיון..

מתוקה שלי.. אני ממש מזדהה עם מה שאת אומרת (לצערי..) לי היה קשר של 7 שנים!! כן קראת נכון 7 שנים שהיו חסרים לי בו הדברים הקטנים , לא ביקשתי בשמים אוטו רק פרח , כרטיס ברכה וקיבלתי זרגים..חחח תראי הם לא משתנים ואני מבטיחה לך שאת לא תצליחי להתפשר כי אם זה כ"כ מפריע לך עכשי לא סביר שתצליחי להתעלות על עצמך ולהתאים אותך אליו אני יודעת שאני לא הצלחתי.. ברגע שתביני שאתם לא מתאימים ואת לא מעוניינת בשקר הזה , ברגע שתגיעי להבנה הזאת בצורה הכי אמיתית ועמוקה יהיה לך הרבה יותר קל אני מבטיחה , זה אולי לא מונע געגוע ועצב אבל זה בהחלט מקצר את זמן ההחלמה.. מקווה שעזרתי ולו במעט.. בהצלחה ותעדכני בהמשך..

limori27

New member
מסכימה עם דינדיני

גם לי היה פעם קשר כזה של כמה חודשים והוא לא יכל לתת מה שרציתי לקבל... אז הבנתי שאני לא מספיק יקרה לו או שפשוט מאוד לא אותם דברים חשובים לנו.. ושזה כנראה לא מתאים... היתה תקופה מאוד קשה של להתגבר על זה, כי קשה לקבל את זה אבל זה עבר... במיוחד כשהכרתי את ההיפך הגמור מישהו משקיען ומחזר וכל כך למדתי להעריך את זה פתאום שזה נתן תחושה אמיתית... וגם עם זה דעך עם הזמן וקצת רמזתי שזה חסר זה חזר, כי הבן אדם יודע להעניק. את יודעת מה מצחיק? שאותו בחור שלא ידע לתת ניסה ליצור איתי קשר המון פעמים לאחר שראה אותי עם החבר החדש... אבל, כבר לא רציתי אותו כמו פעם.. למדתי להעריך מה חשוב והתאהבתי במישהו אחר...

d i n d i n i

New member
שני ניסיונות אותה תוצאה..

לימור מתוקה.. תראי איך החיים מביאים אותנו לאותן תוצאות.. אני ידעתי שאני יקרה לו אבל אין לו את זה באישיות.. את הרגשת שאת לא מספיק חשובה.. ואם יש משהו שאני סומכת עליו בעולם הזה זאת אינטואיציה נשית!! אם הרגשת שאת לא חשובה סימן שהיה משהו כי באותה נשימה יכולת לחשוב שהוא אדם עצלן או לא מתחשב.. אני שמחה לשמוע שהמשכת הלאה והיום את מאושרת זה בדיוק מה שאני מאחלת למיסי..

limori27

New member
אין כמו אינטואיציה ...

כן אני מאוד מאושרת.. התחתנתי גם... עם אותו בחור מקסים שכתבתי עליו :) יש כמו בכל קשר דברים שקצת מפריעים, אבל הוא בן אדם שיודע להקשיב ולהשקיע ויש אהבה גדולה. אז אני מסכימה שאם התחושה אומרת שאת לא מקבלת מספיק זה כנראה נכון... ולא צריך לקבל את זה בטח שלא בשלב כזה בחיים.. ובטוחה אני שמשהו טוב יותר מחכה לך בפינה
בהצלחה

למעלה