היי.. :)

היי.. :)

שלום לכולם.. קוראים לי אלינור, אני בת 15 מנצרת עלית. זאת הפעם הראשונה שלי פה בפורום והאמת שהחלטתי להצטרף בגלל ההופעה המדהימה שכלא 6 נתנו אתמול בנצרת עלית. תמיד הכרתי את השירים שלהם אבל אף פעם לא ידעתי כמה הם חמודים ומגניבים.. הייתה הופעה פשוט מדהימה והם ממש הקפיצו את העיר שבד"כ ממש משעממת.. כולם היו חמודים , אבל איתמר היה ממש מקסים.. הוא כל הזמן ירד מהבמה.. פשוט מתוק...! אזז.. מצטערת אם קצת חפרתי.. ו.. אני מאוד אשמח להכיר אתכם.. ביי, אלינור.

kombinaizer

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני אור, שמח לראות שנהנית, את מוזמנת להצטרף ולהגיב פה באופן קבוע. אם את צריכה משו, שאלות, בקשות, שירים בכייף!

תודה לכולכם.. :)

כולם פה ממש חמודים.. כנסו לאייסי שלי אם בא לכם=> 292258142 , אשמח להכיר..

שאלה קטנה..

לא הבנתי משהו.. מה ההבדל בין הוספת תגובה רגילה לבין הוספת תגובה מהירה? תודה, אלינור.

kombinaizer

New member
אז ככה

תגובה מהירה כשמה היא, להגיב בצורה מהירה ללא כל תוספות מיוחדות. לעומת זאת כשאת לוחצת הוספת תגובה יש לך תוספות כמו הדגשה, הוספת תמונה, הוספת קישורים ועוד. בסופו של דבר, בכל צורת של הגבה תתקבל התוצאה דומה.

היי מורן.. :)

כן מאז ההופעה בנצרת עילית אני כל היום מדברת עליהם.. חחח חפרתי לכל החברות שלי עליהם..! חח חבל שהם לא נכנסים כ"כ הרבה לפורום.. אני כל הזמן רק מחכה לראות הודעה מאחד מהם..

למעלה