היי

היי

יש לי אווטר בסקנד לייף, וגם לאחותי יש. נכנסנו באות זמן, וחיפשנו אחת את השניה ולא מצאנו. היא נמצאת ב"חברות" שלי, ואני יכולה לשלוח לה הודעות ישירות והיא מקבלת אותן, אבל אני לא יכולה לראות אותה מסיבה כלשהי. מוכר? :)

DragonChan

New member
את לא יכולה לראות את השם שלה כשהיא מחוברת?

אם כן, אז יש לזה שתי אפשרויות: 1. ברשימת החברים שלך את צריכה להפעיל את האפשרות שהיא תראה אותך כשאת מחוברת 2. בגלל שיש לאג לא רואים אף אחד מחובר ברשימה - פתרון אפשרי זה להכנס מחדש, לא תמיד עוזר. פשוט כדי לשלוח הודעה פרטית, אם אותו אחד מחובר הוא יחזיר תשובה

DragonChan

New member
בקשר לאפשרות השלישית שלא מסומנת

"can modify my object" תתנו את זה רק לחברים הכי קרובים שלכם כאלה שאתם סומכים עליהם. כאשר מסמנים את האפשרות הזאת זה נותן לאותו אחד שהרשאות לשנות לכם את החפצים שלכם כמו שאתם יכולים וגם לקחת לכם חפצים שהם transfer ולכן מאוד חשוב *לא* לתת את זה ככה סתם. האפשרות הזאת נוחה כדי שאותו חבר יעזור לכם בבניית חפצים. אם אתם צריכים עזרה בשינוי חפץ ספציפי, אפשר לגשת להגדרות החפץ ולתת הרשאות לקבוצה (share with group) ואז חברי אותה קבוצה שהפעלתם על החפץ יכולים לעזור לכם בשינוי החפץ. אם אתם נותנים למישהו הרשאות שינוי לחפצים שלכם והוא לוקח לכם את החפץ או הורס לכם ואין לכם העתק שלו, סביר להניח שlinden לא יעזרו לכם משום שאחרי הכל זאת טעות שלכם, ולכן שימו לב שלא לעשות שטויות ולא להתפתות לתת את ההרשאה הזאת לכל אחד שרוצה.

למעלה