היי

ליא ת

New member
היי

אני חדשה פה...אני רוצה להתחיל ללמוד לגלוש יש מישהו שיכול לעזור לי או משו??? תודה

ליא ת

New member
חחח אהה הבנתיי תודהה

ועכשיו מישהו יכול לעזור לי ??? =]=]=]

Ben Dor

New member
ליאת מותק

אם את צריכה עזרה דברי איתי בכיף אני יעזור לך... אני גולשת רוב הפעמים באשדוד אבל זה ישתנה בקיץ הזה חוחו למישהו פה יהיה רישיוןן!!... דברי איתי אם את צכה עצות וכודמה 193818549

טל קפלן

New member
כולם פה יכולים לעזור לך יקירתי..

העיניין הוא באיזה עניין לעזור..? שאלות.. שאלי פה חופשי..., מעשי ללכת לים ולגלוש תרשמי מאיפה ואת מאיזה אזור ככה נדע מי גר לידך שיוכל לעזור.. [=

ליא ת

New member
תודהה

אני רוצה להתחיל ללמוד לגלוש אני מחולון ו...אני רוצה לקנות גלשן כדאי להתחיל מישהו יכול לעזור לי אולי איזה גלשן כדאי לי לקנות אני מטר 58 ושוקלת 46 ועם בא למישהו לעזור לי להתחיל...274473767 אחלה פורום יש לכם תודה =]

את צריכה גלשן..

באורך 1.75-1.80 שיהיה רחב ועבה. מה שחשוב בהתחלה זה גלשן שיציף כמה שיותר, אח"כ עוברים לגלשנים קטנים ומהירים יותר. בשביל זה חשוב שהגלשן יהיה ארוך (האורך שנתתי) רחב ועבה. בהצלחה.

טל קפלן

New member
יש המון בתי ספר לגלישה..

קורסים וכאלה.. אבל עכשיו התחלת בזמן מצויין אז אני מציע שתיקחי גלשן של חבר או משהו.. ופשוט תלכי איתו לים בים של גלים סבירים.. למתחילים.. את יכולה לברר פה את מצב הים: 0547670088, ופשוט תיכנסי לים [= אם שאם את מעוניית בעזרה פרטית אולי מישהו שגר בקרבה אליך פה יכול לעזור לך [=

ליא ת

New member
אולי..

יש פה מישהו שיכול לעזור לי שגר ליד ראשון בת ים תל אביב...זה קרוב אליי...

תעלי לפה תמונה ונבדוק../images/Emo8.gif

את בת, נצלי את זה כשאת הולכת לים תמצאי איזה גולש ותבקשי שיעזור לך קצת.

טל קפלן

New member
ככה...

תלחצתי הוספת תגובה... כמו שאת מוסיפה תגובה חח... ואז תראי אחרי שנפתח לך החלון שאת יכולה לרשום בו דברים יש לך למטה "צירוף קובץ- קבצים שמשקלם גדול מ-500K או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו" את לוחצץ על זה ומוסיפה תמונה [= תנחשו מה אני בתמונה [= "מצאו את קפלן" חח..

פינת הידעת:

והיום ב"הידעת", לעשות קרניים למישהו = לזבוח למיניות ולפוריות שלו. זה בא מאיזה אל פיריון שהיו לו קרניים. אז להבא...

Ben Dor

New member
מה אתה משדל בנות קטנות

לשים תמונות שלהם!?!?!?... חצוף לא כולם מבינים תהומור שלנו! חחחחחחחח

למעלה