היי

היי

אני חדשה פה... וגם לי יש את המחלה הזו יש למשהו הצעה איך מטפלים בזה בלי משחות מרגיזות אגב המידע על המחלה הזו מאוד עזר לי תודה

קצפת~

New member
היי חיית מחמד חמודה..........

אמנם אני מגיעה מהאגף הותיק של פורום הפסוריאזיס....אבל בכל זאת........ אז ככה , המשחות המרגיזות הן חלק מהטיפול........רק צריך להיות חכם ולהשתמש במרגיזות המועילות ולא במרגיזות המזיקות
מעבר לכך לטפל בים המלח ניסית כבר?....ראיתי שאת חיילת ועד כמה שידוע לי הצבא שולח את חייליו לטיפול בים המלח...אז יאללה מהר תתענייני ותגיעי. מעבר לכך גם אני משוגעת על הסדרה E.R פשוט מכורה........וגם על חיות...לראייה יש לי שתי כלבות משגעות........ אז ביי בינתיים..... את יכולה למצוא אותי בפורום פסוריאזיס תמיכה.......... קצפת~
מצרפת להנאת כולכם דוגמא לאיך זה נראה להשתזף בסולריום בים המלח

hilla m

New member
שלום לך וברוכה הבאה.. ../images/Emo24.gif

אני גם בדרך לגיוס.... מה שבטוח אני יודעת שהצבא ידאג לי בכל מה שקשור למחלה, אם זה ים המלח או פוטותרפיה... תתייעצי עם רופא עור חבל שאת לא יודעת מה הזכויות שלך בתור חיילת. מעבר לזה ישנו קישור לאתר של חולי הפסוריאזיס, שם תמצאי על הצבא והפסוריאזיס... הילה.

היי

תראי להתעסק עם הצבא בנושאי רפואה זה לא נעים כי זה כרוך בטירטור נוראי מנסיון אז לא כדאי לך ואני כן יודעת את הזכויות שלי אני כבר חצי שנה בתוך המערכת הצבאית ביי שירי

danistar

New member
שירי את טועה ובגדול

בתור חייל 5 שנים בצבא ועוד 10 במילואיום ומנסיוני הדל את טועה ובגדול !! יש לך זכויות רבות הכל מהתאמת פרופיל וכלה בירידה לים המלח על חשבון הצבא . פני לרופא הפורום שלי ד"ר גלעד שהוא בעצמו חבר בוועדות של הצבא אני בטוח שהוא יסביר לך הכל . דני

למעלה