היי היי,אני חדשה,מה שלום כולם? יש פה מישהו מג'וקי קלאב?
מ מוריה42 New member 7/5/07 #2 היי חדשה! ברוכים הבאים!! אני לא מג'וקי קלאב.. אבל ישמצב שיש פה מישו...
S SoosKatan New member 7/5/07 #4 ברוכה הבאה מה שמך? בת כמה את? ספרי על עצמך אני ליאור, בת 15, רוכבת בגליל ים בעלת רוקיטה ->
A AnGi14 New member 7/5/07 #5 ברוכית ../images/Emo140.gif היי אני ליאור בת 13 רוכבת דרסז' בבן שמן ומגדלת סוסות אמ...כמו שאחרות אמרו בטוח יש פה מג'וקי קלאב שתיהיה לך השתלבות נעימה!
ברוכית ../images/Emo140.gif היי אני ליאור בת 13 רוכבת דרסז' בבן שמן ומגדלת סוסות אמ...כמו שאחרות אמרו בטוח יש פה מג'וקי קלאב שתיהיה לך השתלבות נעימה!
E E j L o L y A a New member 7/5/07 #6 היי אני אלה בת 14. אני רוכבת בג'וקי קלאב למה?! השתלבות מהירה ומהנה...
T Ticklish New member 7/5/07 #8 היוש! היי שחר זו ליאור מהחווה=) השתלבות מהירה באמת הגיע הזמן... חח אוהבת המון!
ל לילוששש16 New member 7/5/07 #9 היי שחר../images/Emo13.gif אני לי, 17 עוד מעט רוכבת בחוות צח-אינגליש קפיצות הישתלבות נעימה ומהירה!!
S shirli0811 New member 7/5/07 #10 שלום ../images/Emo39.gif ../images/Emo192.gif אני שירלי, רוכבת ב"חוות הסטייל" , אינגליש-קפיצות, השתלבות מהירה ונעימה (
שלום ../images/Emo39.gif ../images/Emo192.gif אני שירלי, רוכבת ב"חוות הסטייל" , אינגליש-קפיצות, השתלבות מהירה ונעימה (
R Ruf Lil RusGal New member 7/5/07 #11 בורכה הבאה=] קוראים לי גל ואני בת 14.5 רוכבת בגליל ים ועושה חצי פנסיון על לוקה---> אני לא רוכבת בג'וקי אבל אני גר ברשפון... חח השתלבות נעימה
בורכה הבאה=] קוראים לי גל ואני בת 14.5 רוכבת בגליל ים ועושה חצי פנסיון על לוקה---> אני לא רוכבת בג'וקי אבל אני גר ברשפון... חח השתלבות נעימה
כ כל עולמי סוסים New member 7/5/07 #12 ברוכית ../images/Emo13.gif אני שיר, בת 14 רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר (שליטה! ) השתלבות נעימה
א אביגיל9 New member 7/5/07 #14 ../images/Emo66.gifברוכה הבאה!!! הי אני אביגיל בת 17 רוכבת רכיבה מערבית בחוות דים... השתלבות נעימה!
R R r O t E m New member 7/5/07 #15 ברוכימוש הבאימוש ^____^ היי היי לך ברוכים הבאים סורי על ההתפרצות בהתחלה יש לי ת'קטעים האלה... תהני