היי

• פותח הנושא cedir
  • פורסם בתאריך

cedir

New member
היי

היי אני מיכאל ואני בן 20 אני רוצה ללמוד מאגיה וכישוף! האם מישהו מוכו לתת לי שיעורים פרטיים באימייל? [email protected]

goldy

New member
דרך להתחלה

אתה יכול ליקרוא את "כוחו של התת מודע" של ג'וזף מרפי, יש בו הרבה מעקרונות הכישוף.

cedir

New member
לא!

כאלה דברים אני יודע שאני יכול לקרוא ואני אקרא אבל אני צריך מישהו מנוסה ומבין בעיניין שייתן לי כיוונים שונים שאני יכול ללמוד אני אבחר מתוכם כמה והוא ילמד אותי את מה שחייבים ואת מה שאני רוצה!

Tatu4Taty

New member
שיעור מספר אחד

לנשום עמוק. מומלץ לפני כתיבת הודעות. כשאתה מנסח הודעה עם סימני קריאה בביקור ראשון בפורום, אתה משאיר רושם של אדם לא-מתפשר. הוא נתן לך עצה, תגיד תודה ותסביר שאתה מחפש גם מורה ולא רק הפניות לספרים. אם כי בתור התחלה לקרוא אתרי אינטרנט + ספרים על הנושא בהחלט לא יזיק לאף אחד, גם לא לך. בהצלחה.

cedir

New member
לא התכוונתי.

סליחה עם פגעתי במישהו. לא התכוונתי למה שכתבת אלה להדגיש שלא לספרים ואתרי אינטרנט אני מתכוון, אלא למורהה פרטי + אתרי אינטרנט וספרים. כי ספרים ואתרי אינטרנט אני אוכל למצוא לבד (אך אשמח לקבל המלצות!) אבל באתי לכאן כדי למצוא מורה פרטי. (אך אני חוזר שנית: מאוד אשמח לקבל הפניות אך לא למטרה זו באתי.).

RainBird

New member
דבר ראשון, ברוך הבא לעולם המאגיה דבר שני, מורים פרטיים למאגיה הם נדירים. יש מספר קורסים שמלמדים כלים מסויימים אבל מורים פרטיים כמעט ולא קיימים. חתול הצ'שייר מכיר כמה מסדרים ואולי הוא ישמח להפנות אותך לאחד במסר אישי. רוב המכשפים שאני למדתי למדו בצורה אישית את אמנות המאגיה, מספרות ושאר מקורות. אני אשמח אם הפורום הזה יוכל לשמש אותך לשאלות שונות בנושא המאגיה. ארדן

Swicca

New member
ארממ..

מורה פרטי תיהיה בעיה בשבילך למצוא כי כפי שאתה יודע(או לא..) זה עסק מסובך.. לאנשים יש חיים משלהם והם די עסוקים. :p כך שאלא אם כן אתה גר ממש קרוב לאחד ועשית עליו רושם או מיי גאד, הייתי יורד מהרעיון מפשיל שרוולים ומתחיל בעבודת חקר. ^^ חחח או שתציע כסף.. טוב בלעע.. מוקדם בבוקר :S רק צחקתי כמובן, אבל זה עדיין בזבוז זמן יקר של מישהו שלא מכיר אותך על הדרישה האנוכית שלך(בלי שתשקיע מאמץ מצידך כלל...) כך שאם ברצונך למצוא מישהו שמוכן לשתף אפילו רעיונות או תרגילים איתך.. שלא לדבר על משהו כמו מורה רוחני אפילו.. אז כדי שתעשה משהו, כי הגישה הזו לא נראית רצינית במיוחד. >>

cedir

New member
טוב...

אני די רציני בעיניין. התחלתי כבר לקרוא כמה קורסים במחשב ולחקור את העיניין אבל אני מרגיש שזה לא מספיק. מאז ומתמיד גישוף ודברים מסתוריים כאלה משכו אותי. גם בגלל שאני קורא ספרי פנטזיה והכישוף בהם זה העיקר אני נמשך לכישוף. אני לא יודע אולי לא הבנתם אותי נכון אני מאוד אבל מאוד רוצה ללמוד כישוף! ואם מישהו מנוסה מוכן לעזור לי ללמוד אז אני אשמח! (אם לא אז אני ינסה ללמוד בעצמי ומדי פעם אשאל אתכם שאלות!

Swicca

New member
../images/Emo13.gif

העניין הוא פשוט לקחת את זה לאט.. כי החיים לא יברחו לך לשום מקום ^^

PurpleFilth

New member
למה באימייל?

אם כבר מורה, עדיף אחד שיוכל לתרגל איתך בזמן אמת. ויותר חשוב, כמה אתה משלם?

cedir

New member
כי...

כי לא נראה לי שבאזור שבו אני גר יש מישהו שיוכל לשלם. אני גר בסעד זה קיבוץ דתי, וכישוף זה אסור לפי הדת (אני לא מאמין בה'). וכמה אתה רוצה?

cedir

New member
החלטתי...

החלטתי לחשוף בפניכם את זהותי האמיתית... אני בן 11 ולא בן 20 בהתחלה אמרתי לכם שאני בן 20 כי פעם ביקרתי בפורום בנענע ושם אמרו לי שאני עדיין קטן ואחרי שהכרתי אותכם קצת חשבתי שלא תזלזלו בי... מקווה שאני לא יצטער על החלטתי!

goldy

New member
למה אתה לוקח אותם ברצינות?../images/Emo32.gif

כפי שאתה רואה יש עוד פורומים ברשת
.

RainBird

New member
אתה קטן בכדי שמישהו ילמד אותך מאגיה. אבל לא צעיר מכדי למצוא חומר ולחקור בעצמך.

למעלה