היי

היי

טוב אני שוב כאן אז ככה אחת העובדות שסיפרת לך עליה מנסה בכח להתעמת איתי אז אתן לך דוגמא היא אומרת לי "אין קיצורי דרך" אז עניתי לה בעדינות רבה "את לא מכירה אותי מספיק בשביל להגיד שאני מחפשת קיצורי דרך כי אני בכלל לא מחפשת קיצורי דרך" אני לא מבינה למה אני כאלה רעים ? אני לא מבינה את התנהגויות שלהם ........ ואני לא רוצה להכנס לעימותים כי אני מרגישה רע עם זה ואני יודעת שזה יבוא אלי כמו בומרנג אז מה בעצם אפשר לעשות בשבילח למנוע את כל הדברים האלה שהם מפנים אליי אשמח מאד שתעזרי לי

היי ../images/Emo140.gif

על כל דבר שהיא תגיד לך תחזרי אליה בשאלה? לדוגמא: "למה את מתכוונת כשאת אומרת קיצורי דרך?" - עכשיו תני לה להסביר את עצמה. תירשמי את הנקודות בדף ואז תוכיחי אותה אחת לאחת. לדוגמא: אני לא מסכימה איתך, אני באופיי לא אחת שעושה קיצורי דרך אלא ההפך הוא הנכון. אני נוטה לפרפקציוניזם. עובדה שעשיתי א' ב' ג' ד' ה'. זה ששכחתי/ לא הספקתי/ לא ידעתי על ו' לא אומר שאני עושה קיצורי דרך. אני מבקשת ממך לא לשפוט אותי. אם את רוצה לעזור אז תלמדי אותי איך עושים נכון כי אני בסך הכל עדיין חדשה כאן, ויש לי עוד הרבה מה ללמוד. מה דעתך?

דעתי

בידיוק אני צריכה פשוט לנסות שהיא תלמד אותי כי היא ממש לא אוהבת לעזור רק בהגיד דברים לא יפים תודה

למעלה