היי.

puritania

New member
היי.

חדשה וכל זה.. נעים מאוד.

yanivca

New member
שלום

ברוכה הבאה
מה מעשייך פה בשעת לילה כ"כ מאוחרת?

puritania

New member
אין לי מושג,

סתם לא מוצאת את עצמי. מה איתך? מה אתה עושה כאן? -בדיוק קוראת את השרשור שלך-

yanivca

New member
אני? אני עובד כאן ../images/Emo13.gif

(לא "כאן" בתפוז, אלא "כאן" באינטרנט) נשמע יותר הגיוני...?
תמיד עניין אותי (זה שאלה לכל חברי הפורום...) - את מרגישה "חלק" מקבוצה כזאת, של "הורים לילדים פרודים"? כלומר, זה נראה לך "נכון" להכניס את עצמך מתחת לכותרת כזאת? (ובאותה הזדמנות - את - וזה כבר קשור ספציפית אלייך - מוזמנת לספר את הסיפור שלך מבטיחים לא לשפוט
)

puritania

New member
ובכן,

נשמע הגיוני בהחלט. ואני לא רואה את עצמי כחלק מקבוצה כזו, לא רואה את עצמי כחלק מאגודה כזו, אלה כוואלה - עוד אחת שגם להורים שלה התחרבן העסק. לא משהו שדורש הכללה דרמטית. הסיפור שלי נראה לי עצמי מורכב, אבל אני מניחה שהוא לא כזה. ההורים שלי לא יחד מפני שלאבא שלי הייתה מאהבת (שכיום היא החברה שלו) ואני גיליתי על כך וסיפרתי לאמא (מצד אחד זה קצת ביצ'י מצידי, אני יודעת). הממ וזהו בערך. אין עוד סיבה שעולה לי לראש כרגע. אמא לא סבלה את זה, אבא גם לא, עזב את הבית לחודש, חזר והבטיח שעניינים ישתפרו. כמובן שהם לא השתפרו וכעת הוא לא גר איתנו יותר. יש לו דירה משלו וכל זה.

yanivca

New member
אוי אוי אוי... את גילית את זה??

אח... איך אני שונא שדברים כאלה קורים. את חדשה בעסק? איך קיבלת את הגירושין?

puritania

New member
הממ

הגירושים עדיין בדרך... הוא גם תבע את אמא כי היא לא רוצה למכור את הבית עדיין. אז המשפט צפוי להערך בחודש הבא ולאחריו רק תהליך הגירושים. חדשה בעסק? אין לי מושג איך עונים על שאלה כזו. אבל אני מניחה שכן. ואת הגירושים קיבלתי מעולה, רק המרחק מאבא מקשה עליי.

yanivca

New member
אני בטוח שכבר הבנת מאיפה את יכולה לקבל

תמיכה או אוזן קשבת
הדירה של אבא שלך רחוקה ממך?

yanivca

New member
נכון.......

אבל בסוף תגלי שהשד דווקא לא נורא. (עדיין מעצבנות אותי הנסיבות.....)

puritania

New member
:\

אני חושבת שאלך לישון. תודה רבה על הכל. וזה לא שאני לא מגיבה לשרשור שלך כי אין לי כוח - פשוט.. אין לי מילים. אולי מוקסמת מהכנות עם הרגשות שלך. לילה טוב.

yanivca

New member
רעיון מצוין

תודה....
תבואי תמיד, אני עושה גם חתונות ובר מצוות
ושוב ברוכה הבאה ולילה טוב

למעלה