היי ..

Jasmin333

New member
היי ..

אני כבר קוראת כאן הרבה זמן... קוראים לי יסמין, אני ממש אוהבת את הסגנון של מריי קיט במיוחד ולפעמים את של אשלי. אני ממש חושבת שמרי קייט מדהימה ! ויפיפיה , ואני גם חושבת שאתם אחלה של פורום, לפי מה שראיתי בהודעות אתם כולכם נחמדים (ואווי כמה שאני לקקנית ...חחח ... סתם :) בקיצור ראית אתמול פרוייקט מסלול , ובפרק הבא הם יעצבו לתאומות אולסן ! אז שווה לראות, יום חמישי בערוץ שלוש :)

Brit22k

New member
כנסי ../images/Emo70.gif

אני גם חושב כמוך
אני חולה על הלוק של מרי קייט ! ובכלל על הסגנון שלה ! אני גם חושב שהיא מדהימה !!!! ואני ג אוהב לראות פרוייקט מסלול
חחח אז תמשיכי להגיב בפורום !!! ותהני בפורום
ממני קובי

0rin

New member
../images/Emo210.gifחח זה מה שבאתי לרשום! על פרוייקט מסלול

ד"א גם לי קוראים יסמין..זה השם השני שלי
אממ..ברוכה הבאה! אני..: אiרִין, בת 15 וגם אני חושבת בדיוק כמוך על מרי קייט
היא באמת מדהימה
ויפהפיייייייייה
בובה
פרוייקט מסלול - יום חמישי HOT3 בשעה 9:16 - חובה לראות.. ^^ אני מחכה לראות כבר את מרי קייט

ט i ל י

New member
זה בבוקר או בערב?../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

לא כתבת 21:16, אבל אולי בכ"ז זה בערבP:

0rin

New member
../images/Emo210.gifכן טעות שלי.. זה ב- 21:16 ../images/Emo122.gif

ואם יש את זה ב=YES אין לי מושג.. מצטערת.

Efrat K

New member
אבל זה מוזר

כי אם הן השתתפו בסדרה והיא שודרה כבר בארה"ב אז היו כבר תמונות והיו מעלים את הקטע לאינטרנט. אז יכול להיות שהן בכלל לא היו שם ושרק דיברו עליהן מרחוק כזה.

0rin

New member
../images/Emo210.gifאין מצב.. אני מכירה את התכנית..

הם יארחו אותן כנראה.. יטילו על המתומדדים משימה לעצב לתאומות אולסן.. והן בסוף יבחרו יחד עם שאר השופטים את הבגד שהן אהבו וכנראה ילבשו אותו לאיזשהי מסיבה או משהו בסגנון..

Ortal D

New member
חחח בסוף אפרת צדקה...

סתם דיברו עליהן בלי שום קשר לחיים, זרקו תמשפט התאומות אולסן בקטע שלילי...איך עשו את זה אבל שנחשוב שזה עליהן באמת, שהיא אמרה שיש 2 אורחים ואז הראו את הקטע של ההיא שהתלוננה ודיברה על התאומות.. זה היה בכוונה ככה... איזה באסה כבר ציפיתי לראות אותן

0rin

New member
../images/Emo210.gifאני חשבתי ככה בגלל ש..

בתכנית אחת לפניי האחרונה שהייתה השבוע אז דיברו על 2 אורחות מיוחדות.. ואז אחר"כ הראו איזה משהו שאחד אמר שם והיה כתוב: התאומות אולסן ואז ישר קישרתי.. וחשבתי..

Efrat K

New member
לא רק את חשבת ככה

זה מה שנקרא טריק למשיכת רייטינג. כן,הן עדיין מושכות צופים!

למעלה