הייD:

Aarieli

New member
הייD:

טוב אני דיי רוצה להכיר פה אנשיםD: טוב אתם לא חייבים לענוות על זה^^, אז הנה שאלון קטן כדיי שאני יכיר סופסוף אנשים נוורמלים...: שם: תאריך לידה: איפה אני גר\ה: להקות שאני אוהב\ת: סלב שאני מעריצ\ה:[אותו דבר כמו למעלה אבל שיהיהXD] [בתקווה שאני יצליח להכיר] שליD: שם:אריאל תאריך לידה:8.8.94 איפה גרה:הרצליה\רמה"ש[גבוול] להקות שאני אוהבת:HIM,30 stm,בולט,היהודים,סימפל פלאן ועוד...[לא עולה לי לראש] סלב שאני...[בלבלהלהלהלבב]:בן בארנס[הנסיך כספיאן],האחים לטוו3>> וזהו כרגעע.. בקרוב עוודXD רוצים לדעת עליי עוד משהו?! תשאלוו בהבייD:

etmiys

New member
סבבה... נזרום...../images/Emo9.gif

שם:רוני חיל
תאריך לידה:11/10/88- שזה מחר, אגב...
איפה אני גר\ה:עין עירון. מושב ליד קיסריה..
להקות שאני אוהב\ת:וואו, יש המון...30, לד, סקורפיונס, בולט, דיפ פרפל, נירוונה, גאנז, ניין אינץ', דפש מוד, ועד ועוד..
סלב שאני מעריצ\ה:[אותו דבר כמו למעלה אבל שיהיהXD]: נורא קשה לי להשתמש במילה הזו, כי זה ישר מתקשר לי לפאנגירלז... אני בדרך כלל אומרת שאני אוהבת, או ממש מעריכה, ואני חושבת שזה נוגע לפחות לכל מי שהזכרתי קודם, עם דגש ענק על 30, כי אני באמת מאוד מאוד מעריכה אותם על מה שהם עושים גם מעבר למוזיקה ועל צורת החשיבה שלהם, שאניממש מוצאת את עצמי בה.. חפרתי. תעצרו אותי. עכשיו..

linoi1000

New member
מזל טוב רוני!!

מאחלת לך את כל הטוב,האושר,ההצלחה,הבריאות שיש בעולם!!

adiiiXD

New member
היי ../images/Emo13.gif

שם: עדי פרץ תאריך לידה: 10-5-94 איפה אני גר\ה: דימונה להקות שאני אוהב\ת: 30 , קולדפליי , פלסיבו , דה פוליס , הימ, אוונסנס, נירוונה אמ לא זוכרת
סלב שאני מעריצ\ה:[אותו דבר כמו למעלה אבל שיהיהXD] חחחחח פעם הייתי מעריצה , עכשיו לא

i am777

New member
../images/Emo75.gifHello-Hello

שם:חלי \ HeLiCooLiT תאריך לידה: 28.10.91 - עודד מעטט! איפה אני גר\ה: חולון להקות שאני אוהב\ת \ סוג מוזיקה(מוסיפה): 30 ,רוק אלטרנטיבי, כל הקלאסיקות(אין לי כח לפרט).. , היפ-הופ , ג'אז סלב שאני מעריצ\ה: לא...אין.... , רפי גינת?...:) (ברצינות
) בייייי

30secondstostav

New member
אז ..

שם:סתיו תאריך לידה:26.11 איפה אני גר\ה:מושב אחיטוב, עמק חפר [איפושו ליד קיסריה] להקות שאני אוהב\ת: 30 , MCR, אבנג'ד, פאניק, דה יוזד, קוברה סטארשיפ, דה אקדמי איז,קייטי פרי, THREE DAYS GRACE , ונילה סקי, פאפא רואצ', נירוונה, ביטלז, פינק פוליד...הממ בטח יש עוד XD סלב שאני -מעריכה- : ג'ארד פאדלקי,ג'נסן אקלס, הית' לדג'ר [ז"ל
] , ג'וני דפ, ג'ייק ג'ילנהול... זהו בעקרון =] מקווה שזה מספיק :p

Aarieli

New member
../images/Emo49.gifמזלללללללללללל טוובD:../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

DarkSecretLove

New member
../images/Emo13.gif

שם: אופקיטה תאריך לידה: 14.11 איפה אני גר\ה: ק.חיים[חיפה] להקות שאני אוהב\ת: HIM 69EYES TIAMAT TOOL וכו סלב שאני מעריצ\ה:[אותו דבר כמו למעלה אבל שיהיהXD]:משפ' וינטר[שחקנים],שאנימאל,ווילה ואלו

Why So Serious

New member
לא תנדו אותי נכון?../images/Emo7.gif

אנחנו צריכות לדבר דחוף!כמה זמן לא דיברנו3>!

למעלה