הייXD

DashX

New member
הייXD

קוראים לי נוי ואני חדשה בפורום אבל לא עם הלהקה, הכרתי אותם כשattack התפרסם אבל רק בזמן האחרון התחלתי להתעמק בהם. אני מנגנת בגיטרה חשמלית cort EVL Z-4 למי שמבין בגיטרות ואני מציירת. נראלי שאני אבוא לאחד המפגשים אבל לא בטוח, אולי מישהו יכול לכתוב איפה כל מפגש יהיה ואיך אני אזהה אתכם. אני לא משהו בפורומים וכנראה שתשכחו ממני אחרי יומיים (זה בסדר, אנשים נוטים לעשות את זה) ולא היה לי מושג איפה לשים את זה אז פתחתי הודעה חדשה. אז מי אתם?

שלום

יש מפגש אחד וכל אחד 'מצביע' ביום שהכי נוח לו...היום שיש בו הכי הרבה אנשים שרוצים אז הוא היום שיתקיים בו המפגש אה, וברוכה הבאה...ולכי לבחור לך יום מתאים (אני ממליצה על יום שני:p)

DashX

New member
תודה

אני חושבת שאני יכולה בכל הימים, רק צריכה לשכנע את חברה שלי לבוא איתי.

היי נוי

המפגש עדיין בתכנונים אז את יכולה לכתוב באיזה תאריכים נוח לך להגיע, ככה שנוכל לעשות את זה בזמן שמתאים לרוב אנשי הפורום. אני שני, בת 18 (עוד פחות מחודש..) אז בת כמעט 18.. אני לא מנגנת בגיטרה אבל אני כן מציירת
, אני לומדת בבצפר לאומנויות.. ועוד כמה דברים שחשובים לנו כאן, חיתמי על העצומה כדי להביא אותם לארץ, יש לנו כבר 800 חתימות שמה ועוד בערך 600 בעצומה כתובה.. אז אנחנו בדרך הנכונה www.petitiononline.com/30stmIsr ו.. אם יש לך מייספייס, אז את יכולה להצטרף למייספייס של האשלון הישראלי www.myspace.com/30stm_israel

DashX

New member
היי, שני

מגניב שאת גם מציירת, בדיוק היום סיימתי את טומו אבל לא יצא טוב. כבר חתמתי על העצומה או שאת רוצה שאני אחתום עליה עוד פעם? יש לי מייספייס אבל הוא לא ממש פעיל, האשלון שם כבר רישמי כי כתוב שלא?

אם חתמת על העצומה אל תחתמי עליה שוב

כדי שהיא תהיה כמה שיותר אמינה. האשלון שלנו עדיין לא רישמי..

i am777

New member
שלום לך, ברוכה הבאה.

קוראים לי חלי ואני בת 16 וחצי. אני נגנתי פעם עזבתי את זה כי לא הסתדר לי עם הלימודים. אני ילדה קשה...חח

DashX

New member
היי, מה קורה?(אני לא יצירתית בשמות של נושאים)

אבל זה כיף לנגן, בכלל יש פה מישהו שמנגן? כי יש לי אקורדים של 30 אם מישהו רוצה. אהה... וב15 יש לי יומולדת שזה עוד... 5 ימים. וידעתם שהכוכב שמשפיע על מזל טלה הוא מארס, איזה מגניב זה, הא?

i am777

New member
חח...נכון.

באמת COOL... שלי פלוטו....סתםםםם כוכבבב.....חח - הכי קטן.. אני גם מציירת, ציירתי לאחרונה ציור ליום הנישואים של ההורים שלי. בת כמה תהיי? :)

adiiiXD

New member
חחח מגניב :)

אני מנגנת בגיטרה ! אפשר בבקשה אקורדים ? תודה תודה תודה =]

DashX

New member
בטח

the kill- C D E B ואם את רוצה את המעבר תגידי אבל ככה הולך כל השיר from yesterday- verse- Eb G chorus- Bb F G Eb, Bb F Eb F גם פה תגידי לי אם את רוצה עוד חלקים כי זה די מסובך לכתוב. ואם יש עוד שאת רוצה, אני תמיד אשמח לכתוב לך.

DashX

New member
טיפה מסובך אבל נסתדר

קודם כל לשיר יש פריטה לא הכי פשוטה וקשה להסביר אותה אז אם תצליחי לקלוט אותה- אחלה, אם לא , תבדקי קאברים ביוטיוב. כמו שאמרתי הבית והפזמון הם C D E B שזה דיי פשוט ואז יש את המעבר של i tried to be someone else שעושים A B Em C D Em C D A C D E

DashX

New member
אני יודעת D:

אבל למשל את the fantasy אין באתרים האלה ובהם גם האקורדים לא תמיד נכונים

adiiiXD

New member
זה ברור,

אבל זה שונה כשמישהי כבר ניסתה אותם והכל....[;

adiiiXD

New member
ברוכה הבאה ! :)

אני עדי , 13, דימונה =] כאן אף אחד לא ישכח אותך נוי , אל תדאגי =)

למעלה