היכולת לרפא כל

mga-abir

New member
היכולת לרפא כל

היכולת לרפא ולהבריא. אנרגיית החיים נמצאת בכל. אין חשיבות לשמה, את החלוקה יוצר האדם. אנרגיי החיים אוניברסלית והינה רב תכליתית. אין היא מצטמצמת בגבולות האדם, היא חובקת כל והשפעתה אינסופי. היכולת "להשתמש" באנרגייה זו ולנצלה למטרותינו קיימת ודי בידיעה בכדי לישם. איכות הביצוע תלול באדם עצמו. אם כנשא ואם כמנתב. חשוב ביותר שהאדם יהיה שרוי באיזון מנטלי/רגשי/פיזי הדבר משפיעה ישירות על הולכת האנרגייה ככל מוליך משובח. לכן מומלץ להגיע למצב זה. אלו בסך הכל מילים והמלצות, אולם בכדי להגיע למצב אופטימלי כזה הדבר כרוך בתיקון המהות ואורך הזמן משתנה מאדם לאדם. די במחשבה לא ראויה בכדי לפגום בתהליך, די ברגש בכדי ליצור הפרעה. מדובר בתהליך עמוק יותר ממה שמצוין. האיזון מחולל שינוי במהות ובהבנה. על האדם לרפא את עצמו תחילה בכדי שיוכל לרפא את הזולת. אין זה ברפוי פיזי בלבד שזה הרובד השטחי ביותר. רפוי רגשי, רפוי מנטלי. גם בכדי להבין מושגים אלו יש ללמוד לא מעט בכדי להתחיל. להגיע למצב ששום גירוי (ככל האפשר) לא יגרום להשפעה לא טובה ונוחה על האדם. ששלותו לא תופר מרגש ומחשבה מעיקה. כל תעוקה יוצרת מחסום ברובד מסויים (מנטלי רגשי) כל תעוקה מעצם התהוותה משפיעה על הבריאות, על הנפש, על החשיבה ועל איכות התגובה. לפעול מתוך קור רוח ולחוות את האירועים כתפאורה בלבד ללא "נגיעה" במהות האני תושג רק באמצעות הבנה ותרגול ממושכים. תוכן החיים יקבל משמעויות שונות, המציאות תשתנה. מכאן מובן שהכל כרוך יחדיו כרשת ארוגה ועלינו לפרום קשר קשר בדרך אל השחרור מן הרשת על מנת להפוך בני חורין, על מנת שנוכל להשתמש באנרגיית החיים לכל מטרה. יש שיצטרכו לפרום קשרים לא מעטים עד שיתירו את הקשר המרכזי שיפרום את הרשת, ויש שימשיכו בכך כל חייהם ללא תוצאה ניכרת. רשת זו מתהווה בכל עת ונוספים לה קשרים וחיבורים, אלו הם החיים הנתפסים ועלינו לשנותם בכדי לשנות את מציאותנו. כאשר המציאות תשתנה נוכל לרפא כל, נוכל להבין הכל (כמעט) נהפוך בני חורין וחיינו ימלאו אורה.

*אביבה*

New member
אביר יקר

בבוקר הזה, לקרא את מה שאתה כותב, להבדיל מפעמים אחרות שקראתי ונהניתי, אני שואלת את עצמי : מה אתה עושה? מה אתה עושה כדי ליישם את "הפעולה מתוך קור רוח...ללא נגיעה... ועוד. מה הכוונה כשאתה אומר "הבנה" או "תרגול". הבנה של מה? תרגול של מה? ובגדול אומר:" איך"??????

mga-abir

New member
אביבה אביבה

בכדי לענות, יש לכתוב ספר עבה. בתוך דברי גלויה התשובה. איך לחיות בשלום עם עצמך ועם הסביבה ללא לחץ וללא דאגה. זאת ניתן לעשות באמצעות "היוולדות מחדש. קראי מה שכתבתי על לראות בהיר, כאן באחד המקומות. להבחין ולחוש את התהוות הרגשות ואת המניע להם ולהצליח לשלוט בתהליך, מקנה עבודה עצמית מתמשכת. אין הכוונה להבליג ולהחניק, אלא לשלוט בתהליך שלא יווצרו רגשות כאלו. לשנות את המשמעויות, לנתח אחרת את המציאות. זכרי: כל גורם חיצוני המשפיע על איכות חיינו (רגשותנו) לשלילה ומעכיר אותם הינו רק מניע, למעשה הגורם המושפע והמגיב הוא אנו, ואנו בלבד. לכן יש לשנות את ההבנה הבסיסית ולראות בעיניים אחרות. בברכה אביר

*אביבה*

New member
אביר. תודה על דבריך

לאור החומר הרב והמעניין שאתה כותב, תהיתי, מה הסיבה שאתה כותב?

yog 10

New member
אביר ציינתי כבר שאני נהנה לקרא את

שאתה כותב ואני רוכש הרבה ידע ממך האם אתה מתעסק בריפוי או לימוד?

mga-abir

New member
תשובות

תודה על דבריכם. 1. איני מלמד, אך כותב מתוך צורך להאיר במידת יכולתי בצורה בסיסית ופשוטה.- אך גם אני ניזון ולמד. 2. לעיתים אני עוזר ברפוי או ביעוץ. (ללא תמורה)

yog 10

New member
אכן אכן זכות היא לנו שיש אנשים

כמוכם שמאירים לנו את הדרך שלפעמים קשה ומסורבלת

yog 10

New member
לאביר...יש לי שאלה אולי תוכל לעזור

מה ידוע לך על יונקי אנרגיה האם קיימים ואיך ניפטרים מהם? תודה יוג

mga-abir

New member
יונקים/שואבים/קולטים

איני מתיימר לענות כבר סמכא, אולם אענה כמיטב הבנתי וידיעתי על הנושא. כאשר אוחזים תינוק בידיים (או ילד קטן) נחוש כיצד העייפות מתפוגגת בנו, ואנו נמלאים רעננות. במומנט זה קיים אקט של שאיבת אנרגיה (לא מודעת) אך תוצאותיה מידיות. כל תחושה טובה גורמת להעצמת האנרגיה באדם. לעומת תחושה "רעה" המתישה מעצם חוויתה. כלומר אנו מושפעים ומשפיעים במודע ושלא במודע, וניזונים אנרגיה אחד מרעהו. גם מחשבה יכולה להטעין בנו אנרגיה (מחשבה על אהוב/אהובה) אולם לשאלתך ישנם מקרים של מטפלים ומטופלים שבהם חש המטפל שכוחותיו אוזלים (האנרגיה) והוא חש מותש. מעצם העברת אנרגיה אל המטופל. באותה מידה יכול המטופל מתוך חסרונו שלו, לשאוב אנרגיה מהמטפל. לכן בקרב המטפלים מומלץ לעשות (להקים) הגנות כעין ממברנה הסופחת רק חיובי ופולטת שלילי. וכן עוטפת את האדם פיזית ממש. למעשה זו יצירה (רוחנית) של האדם עצמו היוצר את ההגנה. בכל מקרה הדבר מתאפשר (שאיבת/גניבת אנרגיה) כאשר יש הזדהות עם מצב-מטופל כאשר התדר זהה. לכן את ההבדל עושה הבדל המושגים אמפתיה מול סימפטיה. המודעות שלנו היא גורם ראשון במעלה כמחולל יצירה או מניעה של המצב ("ערפדות") דעתי קצת מסוייגת ויש לי הבנות נוספות, דומה הדבר לעין רעה שמשפיעה על המאמין, אך למרות זאת אנו קולטים את מהותו של האדם מעצם נוכחותו בקרבתנו (לעיתים מתוך מחשבה) קורה שאנו חשים תחושה ירודה שמתעוררת ברגע שאדם מסוים הופיע בקרבתנו, הדבר מורה על השפעה. גניבת אנרגיה יכולה להעשות שלא במודע. לעיתים מתבוננים במושא הערצה וחשים הזדהות, ברגע זה מתחוללת השפעה אנרגטית המשפיעה עלינו. אני מתחיל לגלוש מספיק עד כאן בתקוה שהובנתי. בברכה אביר

yog 10

New member
תודה על התשובה אך אני מדבר על מצב

שבו אני מאבד אנרגיה באופן רצוף וקבוע כנראה שזה משהו פנימי

שואבי אנרגיה

בביורוגונומי, השיטה של רפי רוזן, יש צורת טיפול בשואבי אנרגיה. ההתיחסות היא שכל דבר הוא אנרגיה ולכל אנרגיה יש אנרגיה משלימה. לפעמים האנרגיה המשלימה נמצאת במצב של מצוקה ואז היא שואבת אנרגיה. יש לטפל באנרגיה המשלימה ואז המצב משתנה. אור ואהבה עופרה

yog 10

New member
לעופרה ראשית תודה על המידע וכמובן

על ההתיחסות אשמח לקבל קצת מידע נוסף על רפי רוזן טלפון או כתובת

yog 10

New member
תודה לך על הטלפון אני מקוה למצוא

מזור למה שעובר עלי כרגע יום טוב ומואר .... יוגב

mga-abir

New member
איבוד אנרגיה (yog 10 )

סיבות רבות בבסיס תופעה זו. 1 ירידה בכדוריות דם לבנות /בדיקת דם/ 2 רמת סוכר לא תקינה (ירידה) /בדיקת סוכר/ לעיתים ממתק גורם לאיזון ברגעי חולשה 3 חרדה לא מודעת או מודעת הפוגעת במערכת נפשית ופיזית. מתח, חוסר ודאות מתמשך, צפייה, אכזבה ועוד. 4 חוסר מטרה ומעש עלולים גם להוביל למצב זה. הנני מתיחס לאיבוד אנרגיה פיזית הגורמת חולשה איבוד אנרגיה נפשית לעומתה, עלולה לגרום לחוסר יציבות (נפשית/מנטלית). 5 חוסר בטחון, צפייה מהזולת שאינך עומד בה. 6 תזונה לקויה. 7 חוסר שינה. 8 דכאון (לא תמיד מודעים לו) מניתי סיבות רבות באופן כללי היכולות לגרום לאיבוד אנרגיה. אני מקוה שהינך בריא, תוכל להוסיף לשאול. בברכה אביר

המשך לשואבי אנרגיה

אביר יקר, הסיבות שמנית הן סימפטומים. לפי הביורוגונומי ברגע שיש "חולשה" אנרגטית (רפי משתמש במונח אחר) יש מקום לירידה בכדוריות דם לבנות ולכל הדברים שמנית. את האנרגיה והאנרגיה המשלימה מערבלים באיזה שהוא אופן ואז גם מצבי חרדה וגם חוסר שינה וגם בעיות פיזיות מסתדרות. אני מטפלת בשיטות שונות ומצאתי שהשיטה הזו פשוט היא כלי נוסף שמעצים את הדברים האחרים. ומצבי רוח, ומצבי חרדה שבימים אלה עם כל המאורעות לפעמים דובקים גם באנשים עם מודעות, בעזרת העירבולים, אני מצליחה לעבור ימים קשים בשלווה. זה נשמע כאילו אני מנותקת מהמציאות אבל לא, אני יודעת בדיוק מה קורה ואני פשוט בוחרת באיזה מינון להיות בתוך העניינים. ולבקשה שלך יוג, אני שולחת תשובה לכרטיס שלך. שיהיה לכולנו יום מואר עופרה

mga-abir

New member
עופרה יקרה

ציינתי את הבנותי, יחד עם זאת הנני מבין את דבריך ומקבל אותם. למרות זאת, מצב נפשי עלול לגרום באחת לנפילת אנרגיה גם אצל אדם בריא. התנודה הנפשית מהווה גורם מכריע לעיתים ליצירת התופעה. ידוע לי על מקרה שאדם נתקף לפתע ללא סיבה מודעת שלשולים. הוא הגיע לבתי חולים ועבר בדיקות רבות אך ללא ממצאים. לאחר כחצי שנה כאשר חשב לעצמו כיצד התחיל הדבר, נזכר שהתופעה החלה כאשר התחיל מקום עבודה חדש. מאחר ומשכורתו היתה גבוהה מהממוצע נוצר אצלו מתח לא מודע שמא יפטרוהו. לאחר שמצא את הסיבה למתח, נעלמה התופעה למחרת היום. גורמי מתח עלולים בהחלט לגרום גם לנפילת אנרגיה, ולא תמיד הטיפול מונע לחלוטין אם לא נעקרה הסיבה. בברכה אביר

*אביבה*

New member
אני שואלת את השאלה כדי להבין

את ההתיחסות שלכם לסימטומים של בעיות בירידת אנרגיה או כל מונח את שיש לתופעות גופניות. לגבי מה שסיפרת אביר. הרי אין מעבדה לעניין הזה. ולעולם לא נדע האם גם בלי הטיפולים לא היתה הבעיה עוברת מאליה באותו היום. אז איך נדע? הקשר בין הרגשה טובה ובריאות טובה כבר ברור. אולם לגבי מקרים ספציפיים, תמיד תהייה ההתיחסות ה"מדעית" לעניין עצמו. אתן דוגמא: למשל כשילדי חולים. אני יכולה לנקוט באמצעים אניטיביוטיים (שאינני אוהבת) יכולה לנקוט ברפואה טיבעית או לא לעשות כלום. סביר להניח שבשלושת המקרים התופעות יעלמו. ומתח...הרי הוא נמצא בכל מקום בחיינו ותמיד אפשר להגיד שהוא הבעיה למצב נתון. ועוד שאלה: בהתייחסות לדברי הקודמים של תגובה לאשליה שיוצרת עוד אשליה. מה לגבי הדברים הטובים בחיינו? צחוק, שמחה, חדווה. הם לפעמים מגיעים אחרי עצב, כעס, ועוד. מה ההתיחסות שלך לגביהם. גם הם עוברים דרך "מסננת"? מודה לך מראש על כל תגובה. מעריכה את ההשקעה שלך והרצון לתת.

למעלה