היכונו היכונו...רגע האמת קרב ובא

Scum Bunny

New member
היכונו היכונו...רגע האמת קרב ובא

בעוד זמן קצר (אך לא מוגדר) יעלה אתר באני המחודש לאוויר. אני מצפה לתגובות, כשזה יקרה. Stay tuned.

Scum Bunny

New member
זה מוכן

כאן. האתר עלה, וכן דף הקומיקס הראשון. במידה ואתם מגלים איזו תקלה באתר, או משהו ששכחתי להוסיף (פנארט, לינק וכו') אנה הוסיפו הודעה בנושא. אם לא, מה דעתכם באופן כללי?

Cartman

New member
יאללה, ביקורת

דבר ראשון, עיצוב מגניב. מעצבן אותי שאתה לא יכול לפתוח את הכפתורים בחלון חדש משום מה. העלמת את הפסים שהיו בצד בעיצוב המקורי, אבל עדיין רואים שאריות שלהם מלמעלה ומלמטה, ולי אישית זה קצת מפריע. ציורים מגניבים בעמוד של הקאסט, בייחוד קמיקאזי, אבל הביו של ספאז קצת מסורבל מדי. ומשהו בפרצוף של באני בתפריט קצת מפריע לי, לא יודע לשים את האצבע על זה. זהו בערך, אהבתי את הקומיקס (אם אפשר לקרוא לזה קומיקס) החדש.

Scum Bunny

New member
תודה תודה

הפסים בצד של העיצוב המקורי (אני מניח שאתה מתכוון לפסים ברקע עם טקסטורת הבשר) לא רק שנמחקו מהקוד של הדף, אלא שגם התמונה עצמה נמחקה מן האתר. אם אתה עדיין רואה אותם נסה לנקות את הקבצים הזמניים מה-browser שלך. בקשר לכפתורים- שוב, כפתור ימני ו-"open in new browser window" לא עובד לך? אני מצטער להודות בזה, אבל אין לי מושג איך האתר עובד בדפדפנים שונים מהאקספלורר 6 שלי. האם יש לך גרסה אחרת, או תוכנה אחרת? (כי אם כן נדפקת, אני לא בונה אתרים ואין לי מושג איך לדאוד לתאימות לכל הדפדפנים...) בקשר לביו של ספאז ולראש של באני (זה הצוואר העבה מידי שמפריע לך, לדעתי), אני חש אותו הדבר. צפה לשינויים ושיפורים הדרגתיים של זה ושל עוד כמה דברים כשאני אארגן תחליפים מוצלחים יותר. באופן כללי, תודה על הביקורת, ושמחתי שאהבת :)

ogmios

New member
Huh! It works!

בתור אדם חסר יכולת אומנית לחלוטין (טוב, נו, לפחות חסר יכולת אומנותית גרפית) נותר לי רק דבר אחד לומר - Looks Cool. מתי הגליון הבא?

Scum Bunny

New member
הדף השני עלה

כן כן. אחרי שבוע של עיכובים (יומולדת, מתנות, בלאגנים, אחים קטנים על המחשב) הדף השני מתוך שלושת דפי הפתיחה של "שדות הקטל" עולה לאוויר. זה עדיין בחינם, וזה שווה כל שקל. יש שאלות?

HackMachine

New member
פשששש...

יפה יפה! אני רואה שסוף סוף התחלת לקחת את הקומיקס שלך ברצינות והחלטת להשתמש ביכולת הכתיבה המדהימה שלך ולשלב אותה בתוכו. אבל אתה עדיין מסריח מטונה.

HackMachine

New member
חחח

שכחתי לקרוא את הניוז. מגניב תודה
אני יוסיף אותך כשיהיה לי זמן.. והכל.. טונה.

ויאגרה

New member
אהבתי יותר את העיצוב הקודם...

בעיקר את המעיים בצד. זה היה נחמד.

למעלה