היכונו לביאת האלה
ג גאיה של זיו New member 16/3/02 #6 ממש אלילה ג´ינג´ית - בובה אמיתית!!! שבי, עכשיו אני חייבת להפגיש בין העוללים!!! זיו חתיך ברונטי וארוך כיאה לגברבר קטן. נו, אנחנו נפגשות ביום ראשון? כנראה שענת וסיגל מגיעות. גאיה וזיו
ממש אלילה ג´ינג´ית - בובה אמיתית!!! שבי, עכשיו אני חייבת להפגיש בין העוללים!!! זיו חתיך ברונטי וארוך כיאה לגברבר קטן. נו, אנחנו נפגשות ביום ראשון? כנראה שענת וסיגל מגיעות. גאיה וזיו
ג גאיה של זיו New member 16/3/02 #8 אגב, 120CC זה בסדר גמור לגיל שלה להערכתי, גם אם היית נותנת לה תוספת היא לא היתה אוכלת יותר מ- 150CC כך שאולי היא לא מאוד רעבה. בכל מקרה אני שמחה לשמוע שהכל בסדר עם אלה, למרות שזו תקופה לא קלה! גאיה וזיו
אגב, 120CC זה בסדר גמור לגיל שלה להערכתי, גם אם היית נותנת לה תוספת היא לא היתה אוכלת יותר מ- 150CC כך שאולי היא לא מאוד רעבה. בכל מקרה אני שמחה לשמוע שהכל בסדר עם אלה, למרות שזו תקופה לא קלה! גאיה וזיו
ס סיגל של שגיא New member 16/3/02 #10 בונבונה אמיתית. חבל שהתמונות לא מעבירות את העיניים הכחולות של האלילה הזו. מיותר לציין שהמקור עולה על התמונות
בונבונה אמיתית. חבל שהתמונות לא מעבירות את העיניים הכחולות של האלילה הזו. מיותר לציין שהמקור עולה על התמונות
מ מיכל של עומר ויובל New member 17/3/02 #13 מתוקונת קטנה ../images/Emo23.gif ואני מקווה שאם יש לך זמן לפירסום תמונות, הילדה ישנה קצת ומרגישה יותר טוב...
מתוקונת קטנה ../images/Emo23.gif ואני מקווה שאם יש לך זמן לפירסום תמונות, הילדה ישנה קצת ומרגישה יותר טוב...