היכונו לביאת נתניהו

יוטו

New member
אם הוא יצרף את פייגלין אליו אולי

אתמוך בו , אם לא - מבחינתי זה שרון ב ` בדיעותיו. . .

mean girl 16

New member
את אתה מוזמן להתחיל לארוז את חפצך

כי החבר'ה בליכוד רק מדברים על עקירתו של פייגלין מהליכוד. נתניהו חכם אל תזלזל. אם הוא מצרף אליו את פייגלין הליכוד לא יקבלו גם עשרה מנדטים. וגם אין לו סיבה לצרף את הלאומני הקיצוני הזה אליו שכן כל קשר בינו לבין הליכוד מקרי ביותר.

תומרס1

New member
כשאומרים שהליכוד הופך להיות ימין

קיצוני או בעצם כבר הפך להיות ימני קיצוני אנחנו לא מסתכלים אך ורק על נתניהו או על פייגלין, למרות שבהחלט לא ניתן להתעלם מכוחו של פייגלין בליכוד, בירושלים רק לדוגמא הוא השיג הרבה יותר קולות מסילסן שלום... נתניהו יכול להתנער מהחיבוק האוהב ומהמילים הטובות שהעריף עליו פייגלין אתמול לאחר ניצחונו בליכוד אבל הוא בהחלט לא יוכל לברוח או יותר מדוייק פייגלין לא ייתן לא כ"כ מהר לברוח, מהיום יש לו כח... מה שהיה אתמול במצודה לטחר נצחונו של נתניהו בהחלט החזיר אותי במנהרת הזמן לשנת 96' בימים אלה אני אפילו הייתי שם, אותן התמונות בדיוק אך באותם הימים מסביב היו אנשים אחרים, אז היו רוני מילוא... דן מרידור... אהוד אולמרט... והיום עוזי לנדאו... פייגלין... ישראל כץ... אלה הם אותם המורדים שללא ספק יש להם הרבה מאוד כח במפלגה... מה שמעכשיו יעשה נתניהו זה להציל את הליכוד ולהפיח בה רוח חיים חדשה או ישנה, להחזיר את ביבי הישן...זוכרים??? אין ספק שהתוצאות של אתמול נותנות עוד כח לקדימה...

mean girl 16

New member
עוזי לנדאו האדם הכי ישר בפוליטיקה

הבן אדם ישר כמו סרגל. הלוואי לכולם להיות חמישית ממנו. ואתה טועה, כי כרגע מי שמראים סימני היסטריה ומצוקה הם דווקא קדימה. כי נוכחתי לדעת שהתקשורת, כמה שמאלנית שתהיה, אמרה את אותם המילים בדיוק שאני חוזרת עליהם כבר חודש: "ביבי יכניס פייט".

תומרס1

New member
אה... לא אמרתי שעוזי לנדאו לא

ישר וגם על זה אפשר להתווכח, התכוונתי לזה שהוא ימני קיצוני... ואגב... אני לא הסטרי...

mean girl 16

New member
לנדאו לא קיצוני

יש לו אידיאולוגיה חזקה שקשה לשבור וזה לא קיצוניות. הוא האדם הכי קרוב לבגין שאני יכולה לראות היום. ההתנגדות שלו להתנתקות(למרות שלא התנגדתי אבל אני יכולה להבין) היא מתוך חוסר פשרות אלא מתוך חוסר נכונות ל"וויתורים". אדם כמוהו יגבה מהלכים רק אם הם תמורת משהו חזרה. וזה לא דבר רע. בעיקר לא עכשיו, כשההתנתקות עברה כמו שצריך ואני לא מאמינה שיש עוד מה "לוותר" עליו. הכל עכשיו צריך לבוא באופן ל-א חד צדדי. ואם זאת אמונת שליכוד עכשיו. ואתם טוענים ששרון הוא ממותן שמוכן לפשרות אך לא חד צדדיות יותר. אז לא צריך להיות הבדל בינו לבין הליכוד. רק מה שאם נחשוב קצת מעבר.. לזה שיש סיבה לעזיבתו של שרון את הליכוד, אחרי שבחודש האחרון שם הוא היה כל כך פופולארי, וניקח בחשבון את דבריון של אולמרט ואנשי שרון השונים ש"שרון מתכנן צעד גדול שהליכוד לעולם לא יגבה". זה כבר נשמע יותר כמו שמאל רבותיי. לא מרכז ולא נעל.

יוטו

New member
בטח את תומכת בשרון הפרו ערבי ....

תקלטי טוב טוב - פייגלין הוא מרכז ימין ! ככול שאנשים יבינו יותר טוב את זה - הליכוד יעלה ...

mean girl 16

New member
אז חבל, כי אנשים לא יקלטו את זה

סלח לי אבל בן אדם שמדבר על טרנספר לערבים הוא לא איש ליכוד שרון פרו ערבי? שרון הוא אחד מהאנשים שחושב קצת יותר על האינטרסים של המדינה מאשר על הכסא ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. את דעותיות המשתנות אפשר להסביר במשפט אחד, שהוא דוגל ב"מקסימום בטחון ליהודים", דבר שמשתנה בהתאם לנסיבות.

ASOLTAN

New member
איך אתה יכול להגיד ש

שפיגלין הוא ימין מרכז הוא ימין קיצוני פיגלין מנסה להשתלט על הליכוד כמו שפרץ השתלט על העבודה.. ע"י התפקדות המונית של תומכיו . פיגלין בסופו של דבר יצליח וביבי שלום וכץ ועוד כמה שפויים יחסית יאלצו להקים מפלגה חדשה נתון מעניין למצבו של הליכוד .. בבחירות האחרונות נספרו בקלפי של ישוב בשטחים שבו התפקדו 96 חברים לליכוד ויצאו ממנו 4 חברי מרכז רק 2 פתקים לליכוד . כלומר לפחות 2 חברי מרכז ליכוד לא הצביעו לליכוד פיגלין לא מחזיק באידיאולגיה הליכודניקית הוא נטע זר שמאמין שאם הוא ישתלט על הליכוד הוא גם ירש את כוחו

mean girl 16

New member
../images/Emo127.gif כמו שאמרתי שוב ושוב

במקרה ופייגלין היה לוקח בליכוד, כל המזוהים עם הליכוד(כולם חוץ מ7% -מתפקדי פייגלין חח) היו בורחים משם מהר ומקימים ליכוד חדש שנושא את השם "הליכוד"(כי לפי החוק הם יכולים לעשות את זה אם כמות מסויימת מקימה מפלגה חדשה) ופייגלין מקבל 3 מנדטים
כן ואגב באמת, זה עניין ידוע. מתפקדי פייגלין לא מצביעים הליכוד. הוא משתמש בהם בשביל הבחירות בליכוד עצמם כדי להשתלט על המפלגה ואז הם מצביעים בבחירות הכלליות למפלגות הימין הקיצוני שלהם.

bhnadav

New member
למה לעבוד על אנשים? ../images/Emo6.gif

אם אתה תומך באמת בפייגלין, אמור מה שהוא אומר. הוא יודע מה הוא. הוא איש ליכוד, והליכוד מבחינתו היא מפלגת ימין טיפוסית שאמורה לעסוק בבניית בית המקדש, בטרנספר, במדינה הלכה יהודית ועוד ועוד ועוד. איך אפשר לומר על דבר כזה מרכז ימין? אל תעבוד על אנשים, אדוני. אתה תומך במשהו - לך איתו עד הסוף.

יש לו ברירה? חייב לתת משהו

כדי לדרוש תמיכה רחבה במדינות העולם שמחזיקות כלכלית אותך ואותי, אחרת לא היתה לנו מדינה , ובטח לא מה לאכול- מלבד אדמה-איזה חוסר הבנה פוליטית ....חשוב רחוק

היכון לעלייה נוספת של קדימה בסקרים

בסקר של ידיעות אחרונות קדימה מקבלת 39 מנדטים , ובסקר של מעריב היא מקבלת 42 מנדטים. התמונה של הכבשים נחמדה , אבל נראה שמדובר בכבשים ליכודניקים שבורחים מהליכוד לאחר הניצחון של ביבי.

אני אכן צופה לעלייה זמנית של קדימה

הציבור מגיב פסיכולוגית למצב שבו ראש המדינה הרשמי במצב מצוקה בלויאלויות. אבל לאורך זמן כשההגיון יתחל לתת את אותותיו השאלות הקשות יתחילו להישאל.

למעלה