היכונו למפגש הפורום הראשון

Jen74

New member
היכונו למפגש הפורום הראשון../images/Emo124.gif

תאריך עוד אין מיקום גם לא אבל יש לי רעיון שהייתי רוצה להציג לפניכם ותגידו מה אתם חושבים: יש לנו בפורום מנחים, זמרים מקצועיים וחובבי קריוקי ושירה בציבור. אני רוצה לערוך מפגש פורום שבמרכזו תהיה תחרות. מסלול ראשון:מנחים שיתחרו על תואר המנחה הטוב/ה ביותר מסלול שני: זמרים שיתחרו על תואר הזמר/ת הטוב/ה ביותר מסלול שלישי: זמרים חובבים שיתחרו על תואר ההופעה הטובה ביותר בקריוקי אני מנסה לארגן פרסים לזוכים במסלולים השונים בתחרות. אבל בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ואם יש לכם רעיונות נוספים/אחרים למה נעשה במפגש או אם יש לכם רעיון למיקום המפגש אני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם.

Jen74

New member
מי רוצה להגיע למסיבת סיקסטיז?

ביום חמישי 29.9.05 (התאריך עוד לא סופי) תתקיים מסיבת קריוקי והופעות זמרים ברוח נוסטלגית של שנות השישים. המיקום טרם נקבע, עדיין בבירורים. אתם מוזמנים. פרטים נוספים במסרים.

ליילהX

New member
מוצא חן לי ../images/Emo45.gif

יש לי אפשרות להזמין ולסגור את החדר הקטן בבולדוג על מינימום כזה של עשרים איש.. (ואנשים, אם תחשבו שאני מקובעת עליו,זה בגלל שאני שמה עוד מחיתוליו ו:)- אם לא יימצאלא קונה אז בסוףהשנה הוא יסגר..אז כמה שיותר יבואו ייה יותר סיכוי שלא,אולי)

Jen74

New member
לסגור חדר בבולדוג ../images/Emo45.gif

אני אבדוק עם השותף שלי לארגון המסיבה. אני מנסה לשתף גם את פורום שנות השישים מאחר ומדובר במסיבת סיקסטיז. נכון לעכשיו המסיבה היא משותפת לפורום שלנו ולפורום אלביס פרסלי שאני פעילה בו. באופן אישי אני מאוד אוהבת את הבולדוג. האם תהיה הזמנת מינימום? אם כן, כמה? האם יש הגבלת גיל אם אנחנו סוגרים את החדר הקטן רק בשבילנו? אם כן, מאיזה גיל אפשר יהיה להיכנס?

ליילהX

New member
בדקתי עם נתן

טנטטיבי,לא מחייב אין לו בעיה לסגור את החדר הקטן, הוא מדבר על 30-40 כי זה בערך המקום שיש אבל הוא לא עומד על כך והוא גמיש. אמרתי לו בעיקרון כשזה ואם יהיה אקטואלי ניסגור תאריך,. גיל הכניסה הוא 18 וכמובן אין הגשת אלכוהול לקטינים !!! אבל אם ייהיו יותר צעירים בקצת, אדבר איתו(הבת שלי וחברות שלה באו לשם כבר מגיל 17) (רק תזכרו שאמנם לא עולה כניסה אבל יש מינימום הזמנה.בגלל שהוא סוגר ת'חדר)

Jen74

New member
../images/Emo45.gifמצוין ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

לגבי מינימום הזמנה, זה סכום קבוע או שתלוי ביום בשבוע? אני יודעת שבמוצ"ש זה 42 ש"ח מינימום הזמנה לבן אדם ועל זה עוד מוסיפים שירות.

ליילהX

New member
תלוי ביום בשבוע../images/Emo168.gif

באמצא השבוע זה פחות סופשבוע 40 וקצת. "שרות" אפשר לאסוף מכולם, שכ''א ת/יתרום. אז..שייה תאריך תידעו אותי להזמין או שאמסור לכם את המיספר של נתן לדבר איתו דרך אגב, הוא אמר לי שהוא מכיר את החבר'ה של אלביס....

למעלה