היכונו לפרק האחרון של העונה השלישית

riktal

New member
היכונו לפרק האחרון של העונה השלישית

זה הולך להיות אחד הפרקים הכי טובים של הסידרה (נכתב על ידי אנדי ברמן-הכותב הכי טוב שלהם, וג'יימס רודה) ומאוד מאוד מומלץ לצפות בו. בסוף השבוע אני אפרסם מספר פרטים על הפרק, אבל בינתיים אני רק ארשום לכם - אל תפספסו את הפרק הזה!!

Nich92

New member
וואי 00 פרק אחד הטובים-אם לא הכי טוב!

ראיתי עכשיו את הפרק (הקלטתי ביס מקס :p ) פרק מעולה! אהבתי נורא את הרעיון שלו. איזה נאחס לג'ולז חחח חבל הם נורא חמודים יחד (לא פלא שהם זוג במציאות XD ) מעניין איך יהיו היחסים בינהם עכשיו... חח ^^

enigma14

New member
גם אני ראיתי-פרק אליפות!

ודווקא לבנתיים זה טוב שג'ולס ושון לא ביחד עם כל הבאסה שבדבר, אבל לא חסרות סדרות שככה היה מתח מיני בין שתי דמויות כמו שיש בין שון וג'ולס וחלק מהסדרות האלה עשו טעות-הפכו את הדמויות האלה לזוג.זה דיי הורס את המתח המיני (אולי חוץ מב-CSI:NY שדווקא לא הפריע לי שהפכו את דני ולינדסי לזוג...)ובקשר לפרק אהבתי בטירוף!!! וכיף שהחזירו את אמא של שון לפרק הזה ואהבתי במיוחד שהיה ממש מותח בפרק ואני מחכה לראות כבר את העונה הרביעית ביס!

riktal

New member
אז ככה:

קודם כל בקשר לג'ולס ושון - כמו שכבר כתבתי פה - קיים בפורום הרישמי שרשור שלם ובו ויכוח ענק בקשר לשניהם - האם לחבר ביניהם או לא. דעתי בעניין לא השתנתה, בעיקר בגלל הפחד שמה יקרה אם יחברו ביניהם (זה יכול לחסל לגמרי את הסידרה, כמו שקרה להרבה סדרות אחרות שעשו את הצעד הזה). בקשר לעונה הרביעית - בארצות הבראית שודרה רק חצי עונה (החצי השני ימשיך בינואר), אבל אני חייבת להגיד כבר עכשיו - יש הרבה למה לחכות! הם רק משתבחים עם כל עונה!

riktal

New member
כמה פרטים על הפרק

1) הפרק נכתב על ידי ג'יימס (שנוטה לפנות לצד האפל) ואנדי ברמן (שהפרקים שלו הכי טובים, לדעתי) וזאת כנראה הסדרה שזה פרק כל כך טוב. הוא גם הפרק שסלל את הדרך לפרק "שון נורה בחשכה" מהעונה הרביעית. 2) הפרק צולם במקביל לפרק "במעמקי הים", כך שכל הלילה שלפני הם צילמו את "במעמקי הים" ובבוקר הם התחילו עם צילומי הפרק "ערב עם מר יאנג". 3) הסצנה הראשונה שצולמה בפרק הזה היא הסצנה כששון מבין שיאנג היה במשרד שלהם והוא מתמוטט רגשית. זה צולם בדיוק אחרי הקטעים ב-עולם המים, ומי שזוכר את הקטעים משם, הם קטעים מצחיקים וקלים, כך שג'יימס נאלץ לעבור ממצב רוח עליז למצב רוח קשה מאוד (מה שמוכיח שוב איזה שחקן גדול הוא). 4) הבחור שמשחק את מרי הוא שחקן טוב מאוד של ג'יימס ושמו ג'ימי סימפסון (Jimmi Simpson). הוא שיחק בסדרות וסרטים רבים כגון: CSI, NYPD, 24 ועוד. בלי קשר - הוא גם נשוי לאחת מנשות ההפקה (מלני לינסקי). דבר נוסף - הוא באמת אכל את כל הסרדינים האלה ובאופן כללי נאלץ לאכול הרבה מאוד קופסאות סרדינים לאורך הפרק (דבר שגרם לו לבחילה). 5) הסצנה בקרון הרכבת צולמה כשהרכבת לא זזה (!) - וזה למרות הקול והקטע בו שון מאבד שיווי משקל (שוב - שחקן גדול). 6) בגלל בעיית זיהום - שון לא זורק פלאפון אמיתי למים, אלא זה רק צעצוע שנראה כמו פלאפון. 6) הסצנה בסוף עם ג'ולייט ושון - הבמאי נתן להם זמן להתכונן לכך ולא האיץ בהם בעיקר בגלל שהוא הבין כמה זה קשה לשניהם. ג'יימס מחשיב את הקטע הזה לקטע הכי טוב בסדרה אי פעם. 7) השיר בקטע בסוף עם ג'ולייט ושון נקרא: David Gray - Say hello, wave goodbye - זאת בחירה של במאי הפרק, מל דמסקי (Mel Damski) (לדעתי, הבמאי הכי גדול שלהם - אחרי ג'יימס, כמובן).

riktal

New member
השחקנית שמשחקת את יאנג

מי שראה את הסרט "מועדון ארוחת הבוקר" זוכר אותה משם. שם השחקנית אלי שיידי (Ally Sheedy) והיא מוכרת מעוד דברים חוץ מהסרט הזה, כמו: CSI, קייל XY, החצי האפל ועוד.

riktal

New member
עוד דבר על הפרק - למי שרוצה

הכנסתי ליוטיוב שבוע שעבר קטע שהעלו באתר הרישמי לאחר שידור הפרק "ערב עם מר יאנג". זה קטע אודיו (שהפכתי לוידאו כדי שאוכל להעלות ליוטיוב) של ג'יימס, אנדי ברמן וסטיבן פרנק (היוצר) ובו הם מדברים (באנגלית, כמובן) על הפרק. אז למי שמבין אנגלית טוב - זאת הכתובת לצפות בקטע (שמחולק לשלושה חלקים כי הוא 25 דקות): http://www.youtube.com/watch?v=tXLv5U4ALE4

למעלה