היכונו לשרשור הארוך ביותר בפורום

היכונו לשרשור הארוך ביותר בפורום

ובכן, את הרעיון קיבלתי מהאתר הבא http://covers.wiw.org , שבו יוצרים שרשרת קאברים. למה הכוונה? בוחרים בשיר מסוים ואז רושמים ע"י מי הוא חודש. א"חכ מוסיפים שיר של האומן המחדש שחודש ע"י מישהו אחר. וכו´ מתחילים משיר מסוים לדוגמא השיר "My way" של פרנק סינטרה חודש ע"י אלביס פרסלי. השיר "suspicious minds" של אלביס פרסלי חודש ע"י פיין יאנג קניבלס (וגם טקסס אגב). השיר "drive me crazy" של פיין יאנג קניבלס חודש ע"י שייקספירס סיסטר וכו´. מה שאנחנו יכולים לעשות זה להתחיל משיר, וכל אחד ישרשר לו שיר אחר. השרשרת הארוכה ביותר באתר עומדת על 50 שירים. מי רוצה להציע ראשון שיר?

jealousy של הפט שופ חודש ע"י דאבסטר

במסגרת אלבום המחווה (הכפול) לEMI לכבוד 75 שנה להקמת החברה, come again. עוד אופציה למתקשים למצוא שירים של דאבסטר שחודשו (תתאמצו, יש כאלו): I wouldn´t normally do this kind of thing חודש ע"י אחד, רובי וויליאמס.

groovy chick

New member
אול סיינטס חידשו את SING של

רובי וויליאמס. ועל פי האתר to live and die in l.a של רובי חודש על ידי 2PAC ז"ל. באשר לDUBSTAR יש להקה (או אולי זמרת?) של מטאל בשם Lacuna Coil שחידשו/ה את STARS באלבום בשם Halflife.

וג´ורג´י חידש את.......

AS של סטיבי וונדר.(וגם את KILLER של אדאמוס,וגם את SOMEBODY 2 LOVE של קווין)

radi2

New member
ג´ורג´ מייקל חידש את אלטון ג´ון

Don´t let the sun go down on me

groovy chick

New member
קייט בוש חידשה את אלטון ג´ון באלבום

מחווה שעשו לו (שחכתי את השם) את ROCKET MAN.

TWO ROOMS מ91. היא גם חידשה

את דונובן ואת גרשווין. כמובן שהחידוש הכי טוב שלה הוא מהאלבום מחווה COME AGAIN שבו מיק סקוט חידש את why should I love you, אך מכיוון שלא נראה לי שאי פעם עשו חידוש לשיר של סקוט, אני מוסיף לשרשרת את החידוש של פט בנאטר (Pat Benatar) אלילת שנות ה80, שחידשה את Wuthering Heights.

mmhbk

New member
another day in paradise

של פיל קולינס חודש ע"י ברנדי ואחיה

הרעיון הוא ליצור שרשרת רציפה של

חידושים. למשל "SOS" של אבבא חודש על ידי אירייז´ר, "a little respect" של אירייז´ר חודש על ידי weatus וכו´. המבצעת האחרונה בשרשור היתה פאט בנאטר. המטרה עכשיו היא למצוא מישהו/י שחידש/ו שיר שלה ואז למצוא מישהו שיחדש שיר שלהם וכו´.

קצת דפקתם את השרשרת...

בתגובה לכך שטופאק חידש את ג´ורג´ מייקל השלב הבא היה לימצוא מישהו שחידש את ג´ורג´ מייקל ולא שג´ורג´ מייקל חידש את אלטון ג´ון ואז כמובן מישהו שחידש את מייקל ולא שקייט בוש חידשה את ג´ון. אז הנה אני מוסיף שרשרת להצלת המצב: רובי וויליאמס חידש את freedom של מייקל, חברי קווין הנותרים חידשו את angels של וויליאמס, אלטון ג´ון חידש את Bohemian Rhapsody של קווין, ובוש כמובן חידשה את ג´ון. הנה השרשרת עד עכשיו: השיר של הביטלס yesterday חודש ע"י בוב דילן (1) השיר של בוב דילן Maggie´s Farm חודש ע"י U2 האירים (2) השיר של יו 2 where the streets have no name חודש על ידי הפט שופ בויז (3) השיר של הפט שופ בויז I wouldn´t normally do this kind of thing חודש ע"י רובי וויליאמס (4) השיר של רובי וויליאמס to live and die in l.a חודש ע"י טופאק (5) השיר של טו פאק FAITH חודש על ידי גו´רג´ מייקל (6) השיר של גו´רג´ מייקל freedom חודש ע"י רובי וויליאמס (7) השיר של רובי וויליאמס angels חודש ע"י קווין (8) השיר של קווין Bohemian Rhapsody חודש ע"י אלטון ג´ון (9) השיר של אלטון ג´ון rocket man חודש ע"י קייט בוש (10) השיר של קייט בוש Wuthering Heights חודש ע"י פט בנאטר (11) אנחנו רחוקים ב40 שירים כדי לשבור את השיא (50) ומכיוון שאני רואה שאתם מתקשים הנה אופציות לבנאטר: ליל קים חידשה את heartbreaker, פטולה קלארק הזכורה מהלהיט דאון טאון חידשה את If You Think You Know How To Love Me ופאנדורה חידשה את Love is a Battlefield המפורסם בשיריה. המשימה עכשיו היא למצוא מישהו שחידש או את ליל קים או את פטולה קלארק או את פאנדורה (רמז לפאנדורה: שיר די מצליח מלפני שנתיים לזמרת השנה שעברה).

או, תודה על הרמזים העבים...

פאנדורה ביצעה במקור את On a Night Like This, שחידשה לא אחרת מאשר המלכה הבלתי מעורערת של פורום זה, קיילי מינוג. עכשיו הגיע הזמן לברר מי חידש את קיילי. משה נוסבאום

ואף את hand on your heart אך מכיוון

שלא נראה לי שיש מישהו שחידש את סטפס (מי Sקלאב 6?) גם גארבג´ מועמדים בזכות החידוש שלהם לCan´t Get You Out Of My Head (מתוך סיבוב ההופעות הנוכחי שלהם "BeautifulGarbage").

למעלה