היכונו ל"בובאביב" 12-13/4 (חוה"מ פסח)

היכונו ל"בובאביב" 12-13/4 (חוה"מ פסח)

חגיגה של הצגות, סדנאות ותיאטרון סיפור. התכנית המלאה תפורסם מחר!

מחכים בציפייה ../images/Emo2.gif

אל תשכח לפרסם אותה גם כאן... ככה אוכל לצרף את ההצגות והארועים גם בלוח " מופיעים " החדש שיתפרסם בתחילת אפריל
אני מנצל את הודעתו של אילן כדי להזכיר לכל החברים: אם יש לכם הצגה פתוחה לקהל הרחב או אפילו הצגה שנקנתה מכם ואתם יודעים שהיא פתוחה למכירת כרטיסים ע"י רוכשי ההצגה, אתם מוזמנים לשלוח לי פרטים ( שם ההצגה, עיר ואולם הארוע, גילאי יעד, מחירי כרטיס - לא חובה!!! ותמונות מתוך ההצגה\הצגות ) ואני אשמח לפרסם גם אתכם בלוח שזוכה לצפיות רבות גם בפורומים אחרים המיועדים לילדים ולהורים. * המעונינים מתבקשים לשלוח לי מייל לא יאוחר מיום שני 30.3 בערב!!!!!

מצ"ב הפירוט

דודי, אליך אני שולח בקובץ WORD אפשר למצוא את הפירוט גם באתר של המרכז לתיאטרון בובות אילן

למה מפסידה? רשמי את יולי

הפסטיבל ב22-25. הסדנאות יהיו בשבוע שלפני הפסטיבל. (למעט אחת - עם אמנית מחו"ל) - אבל זה עוד לא סגור סופית. (לרשום על פתק ולתלות על המקרר)

רשמתי ובכל זאת../images/Emo132.gif

תמיד כשיש משהו כיף אז גם אני עסוקה בלעשות כיף לאחרים... בשבתות וחגים... זה מין CATCH כזה... מצד אחד, לנסות ולהופיע (יעני,לעבוד,להתפרנס,להרוויח) כמה שיותר ומצד שני (להפסיד) את ההופעות של אחרים....

תודה אילן וכל הכבוד שזכרת לגבי סוג הקובץ

שאפו על הזיכרון למרות הפרטים המרובים שמתרוצצים בו!!! אני ממתין בסבלנות... שבת שלום

למעלה