היכונו!
היכונו!

VAMPhantom

New member
היכונו!../images/Emo124.gif היכונו!../images/Emo124.gif

יום שישי ה-13 מגיע!
מס' חדשות, בתקווה שלא מודיע לאחר שאחרים דיווחו
1- יוצא בקרוב לראשונה, אוסף היום-שישי-13 בDVD
כל עשרת הסרטים הראשונים... 2- החודש יוצא יום שישי 13 וערוצי הסרטים השונים מתחילים כבר לחגוג עם פרומואים לקראת...

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

אתמול ראיתי את הפרומו ליום שישי ה-13 בערוצי הסרטים של HOT. מישהו שם לב איזה סרטים ישודרו? אני זוכר מהפרומו רק את "צעקה", "יום אהבה קטלני", "יום שישי ה-13" ו-"פרויקט המכשפה מבלייר". מה עוד ישודר?

elenwee

New member
אוף יש לי יס...

איזה באסה! טוב אני מקווה לפחות שגם הם ישימו סרטים שווים. ועל המארז של יום שישי ה-13 כבר שמעתי...

גם ביס יש...

אבל נראה לי ביס זה פחות יפה יש את בית 1000 הגופות משהו כזה יש את רינג 1 2 3 ועוד סרט לא מוכר... בהוט נראה לי יש יותר יפה...

smgfan

New member
כשזה מגיע לסרטי אימה

בהוט תמיד הרבה יותר שווה מיס! יס בקושי משדרים סרטי אימה וכשהם משדרים את הם סרטים אידיוטיים לגמרי!

nati 911

New member
../images/Emo45.gif

יש לי יס וזה פשוט נורא...... אין שם בכלל סרטי וכשיש אז זה בשעות ממש מאוחרות ( הכוונה לשעות הבוקר ) וזה מבאסססססססססססססססססססססס

SuPeR GiRL96

New member
כנסי דקה../images/Emo28.gif

שאמרת רינג 123 התכוונת לצילצול? כי לפי מה שאני יודעת אין עוד את 3 ואני בספק גדול על 2.

VAMPhantom

New member
יש אם איני טועה את:

מה שציינת + יעד סופי, ליל-המסכות-20שנה אחרי, אגדה עירונית(נדמה לי שזיהיתי ש1+2) נ"ב: נא לשים לב לערות HOTספייס, שם לפחות פעם בשבוע שמים 2סרטי אימה טובים. ביום חמישי הקרוב אגב יהיה 13רוחות ושבוע אחרי תהיה הגרסה הבלתי מצונזרת של "מגרש-השדים".

תגובה..

כן אני התכוונתי לרינג היפני 1 2 3 ולפי מה שראיתי בפרומו של יס יש רק את רינגים 100 הגופות ועוד אחד סתם פארש

DoctorSatan

New member
אם ככה אז מזל שיש לי יס...

בהוט לא היה שום סרט מעניין, הסרטים היו סרטים משעממים, שחזרו על עצמם כל שבוע. אני נהנה יותר מהסרטים של יס כי הם שמים סרטים באמת חדשים וטובים ובית אלף הגופות לדעתי שווה את כל הסרטים!!!!

למעלה