יום הא-מיניות הבינלאומי
רjה Active member 13/3/23 #2 נכתב ע"י k500: יום הא-מיניות הבינלאומי לחץ כדי להרחיב... מה שיש באוקטובר זה יום א.מיניות של ישראל?
K k500 Active member מנהל 13/3/23 #3 נכתב ע"י רjה: מה שיש באוקטובר זה יום א.מיניות של ישראל? לחץ כדי להרחיב... באוקטובר זה שבוע המודעות ל א-מיניות.
נכתב ע"י רjה: מה שיש באוקטובר זה יום א.מיניות של ישראל? לחץ כדי להרחיב... באוקטובר זה שבוע המודעות ל א-מיניות.
רjה Active member 13/3/23 #4 נכתב ע"י k500: באוקטובר זה שבוע המודעות ל א-מיניות. לחץ כדי להרחיב... לא-רומנטיות אין יום הבינלאומי?
K k500 Active member מנהל 14/3/23 #5 נכתב ע"י רjה: לא-רומנטיות אין יום הבינלאומי? לחץ כדי להרחיב... לא שידוע לי על יום כזה. יש שבוע המודעות, האחרון צוין בחודש שעבר.
נכתב ע"י רjה: לא-רומנטיות אין יום הבינלאומי? לחץ כדי להרחיב... לא שידוע לי על יום כזה. יש שבוע המודעות, האחרון צוין בחודש שעבר.
רjה Active member 15/3/23 #6 נכתב ע"י k500: לא שידוע לי על יום כזה. יש שבוע המודעות, האחרון צוין בחודש שעבר. לחץ כדי להרחיב... הבנתי תודה
נכתב ע"י k500: לא שידוע לי על יום כזה. יש שבוע המודעות, האחרון צוין בחודש שעבר. לחץ כדי להרחיב... הבנתי תודה