היכל התרבות ברחובות

yairp4

Active member
היכל התרבות ברחובות

מה אתם אומרים על זה? השלט הזה הוצב לפני כמה ימים ליד מגרש מכבי (השטח הריק הגדול שמול השוק שמשמש כיום כחניון). במקום מתוכנן פארק גדול והיכל תרבות חדש, ואני מקווה שיהיה שם גם חניון... מיותר להגיד שלא ציינו תאריך יעד בשלט...

fireman

New member
למדו את הלקח מבאר שבע

6 שנים ועוד לא סיימו לבנות אותו.

Roobie

New member
המבנה נראה מרשים מאוד

מבחינה ארכיטקטונית. באמת קשה להאמין שהוא יהיה מוכן בשנים הקרובות, אבל לפחות התכנון יפה בינתיים ויש לכם למה לחכות.

zvir1

New member
תגידו, יש בחירות עירוניות בשנה הקרובה.?

מזכיר לי את סאלח שבתי..

yairp4

Active member
האמת שיש

בנובמבר 2008 (שזה לא בדיוק בשנה הקרובה, אבל די קרוב) אבל ראש העיר הנוכחי כבר הודיע שהוא לא יתמודד שוב, ככה שאי אפשר לפטור את השלט הזה כתרגיל בחירות...

fireman

New member
לא יודע מה קורה ברחובות

אבל בבאר שבע הולכים להטיס את טרנר על המטוס שהביא אותו לכאן. אני לא מהסס להדביק לו את התווית של ראש העיר השנוא ביותר שהיה אי פעם לעיר באר שבע.... הבטיח להמריא, בפועל זאת הייתה התרסקות. ויאיר, חכה ותראה שגם השלט הזה יגיע לבחירות אצלכם ברשימת ה"עשיתי\פעלתי\קידמתי\יזמתי"

yairp4

Active member
צודק

האמת שיש שתי אפשרויות לשימוש בבחירות בשלט הזה: או שתהיה כבר התקדמות משמעותית באיזור ואז זה יהיה ברשימת ה"עשיתי\פעלתי\קידמתי\יזמתי" (לא של ראש העיר הנוכחי, כי הוא לא יתמודד בבחירות הבאות, אבל אולי של אחד הסגנים שלו?), או שהעבודות יתקעו בשלב מסויים (כמו שקורה בדרך כלל בפרוייקטים כאלו) ואז השלט יוכל לשמש את האופוזיציה... אגב לא ידעתי שהמצב בבאר שבע כל כך גרוע. במה זה מתבטא? ברחובות המצב גם לא משהו, למרות שבשנים האחרונות נראה שיש שיפור מסויים, אבל יש עוד הרבה עבודה.

fireman

New member
טרנר הוא ראש עיריה בניוטרל

הדבר היחידי שהוא עושה בעיר זה לצבוע עוד ועוד מדרכות בכחול-לבן. רק חסר שיבוא לסמן לי גם את החניה הפרטית בתוך המגרש שלי וזהו. מעבר לכך הכל הולך אחורה בעיר הזאת

fireman

New member
כחול לבן זה חניה בתשלום מתוקף תקנות

התעבורה בכל הארץ.

בועז ל

New member
א-הא 1 עכשיו אני מבין את תנופת הפיתוח שעוברת

רחובות. מתחילים ברחוב הרצל שעובר מתיחת פנים ,ממשיכים בהיכל התרבות ועל הדרך סוללים כביש עוקף- עוקף ליד מרכז אזורים.

67AMIT

New member
בניין מעניין ומקורי

הטכניקה של שתילת צמחים על חלק מהבניין מאוד מוצאת חן בעיני.

yairp4

Active member
גם אני חושב כך

הבניין בהחלט מעניין ויוצא דופן השאלה היא אם הוא לא קצת מפלצתי, במיוחד לאור הסביבה שהוא נמצא בה (השוק העירוני, בנייני המגורים המכוערים מסביב)

למעלה