רגע רסקול אח שלי-עכשיו בילבלת אותי חב"לז ../images/Emo70.gif
אני השם שלי אלברט יעני מתחיל ב-אל כמו שאתה כתבתה אז זה אומר שהספרדים אנסו את המשפחה שלי לפני מלא זמן
יעני אנסו אותם להפסיק להיות יהודים לא שאנסו אותם ככה שהורידו להם בגדים ואנסו אותם אונס מיני כזה בכוח
אני מה זה מופתע אח שלי שאתה גם ספרדי כמוני למה לפי הקטעים שלך אתה מה זה מתאים לך להיות צפון-בון אשכנזי מיתנשא אני מה זה מיתפלא על כל הקטע שלך אח שלי למה אני ניראה לי אתה קילקלו אותך הסטודנטים האשכנזים באוניברסיטה ולימדו אותך מישכב זכר אלו והוציאו אותך לתרבות רעה הנבלים האלו ימח שמם וזכרם ואימרו אמן כן יהי רצון מלפניו
אח שלי תשמע לי תעשה תשובה ותיראה איך החיים שלך יסתדרו סבבה למה אתה יש לך זכות אבות שעומדת לך למה ככה לבזבז את החיים שלך סתם ככה אח שלי
אלוקים סולח למה הוא אלוקים רחום וחנון
יעני חנון מהמילה חנינה כמו שחוננים אסיר לא חנון כמו אחד כזה קצת אהבל למה חס וחלילה וחס שככה יחשבו שאלוהים חנון ולא יבינו שזה לא אותה מילה
אני יעשה מאמץ לתפוס אותך לדיבור בצ'אט למה אני יצא לרגילה ואני ידבר איתך וישכנע אותך אח שלי לילה שלם בצ'אט להפסיק עם השטויות למה נישבע לך אחי כואב לי הלב עליך כשאני חושב עליך מתי שאני בצבא ומיתקלח עם החיילים האחרים ובאותו זמן חושב עליך
שתהיה לך שבת שלום אחי