היכן אני בודק מה מספר החולים

simon780

New member
היכן אני בודק מה מספר החולים

היי חברים יקרים אבקש את עזרתכם בבקשה היכן אני בודק את הנתונים הבאים מה מספר החולים בארץ המקבלים טיפול פוטוטרפייה מידיי שנה ? כמו כן כמות מספר החולים המטופלים בים המלח דרך קופות החולים מידיי שנה? תודה רבה !!!!

שלום רב../images/Emo24.gif

מידע חסוי אצל קופות החולים. לא מוכנות לפרסם אותו. אם אתה עוסק במחקר נסה לפנות למשרד הבריאות תוך נימוק הבקשה ואולי יעזרו לך.

simon780

New member
תודה יונה ולא כל כך חשוב לי הדיוק

מעניין אותי לדעת אם יש יותר מעשרת אלפים מטופלים מדיי שנה בפוטותרפייה בבתי חולים שונים בארץ. כי אני מעוניין להתחיל במשהו חדשני שיקל על החולים ועל בתיי החולים בצורה מאוד ניכרת.

שלום רב../images/Emo24.gif

אם נניח שפסוריאזיס פוגע ב 2 עד 3 אחוז , ז"א - בערך 140 אלף איש, מתוך זה כ- 10 אחוז במצב בינוני וקשה ז"א 14000 איש עברו פעם אחת או יותר פוטותרפיה ו/או ים המלח.

simon780

New member
תודה!! פלוס מינוס חישבנו אותו דבר

אחריי שנתיים של סדרות טיפולים גיליתי פאק במערכת אלוקים יודע מהי הסיבה לטיפשות שבמערכת העכשוית המון כסף הולך לאיבוד סתם עם השימון שלי החולים יקבלו הקלה משמעותית והקופה של המערכת תגדל יותר ואני היחידי שגילה את זה?

שבת שלום../images/Emo24.gif

אני לא יודע לאן אתה חותר אבל, שים לב, אם אתה הולך לדרוך בשדה מוקשים כדאי שתעשה זאת בתבונה. מחלקות העור בבתי החולים ניזונים יפה מחולי הפסוריאזיס, הקופות מקבלות תקציבים לא רעים.

זהב 21

New member
אני מריח אולי פרסומת למכשיר חדש ?

שיוצע לבתי החולים במקום פוטותרפיה ? או שאולי אני טועה ? למה ?? אתה רוצה להקל על בתי החולים ? ואיך אתה רוצה להקל עליהם ? מבחינה כספית ? אולי להציע להם מכשיר חדש במקום פוטותרפיה ? שיהיה לך בהצלחה. לחולים יש זכות בחירה בין טיפול (טיבעי) בים המלח לבין פוטותרפיה (קרינה ממכונות) בבית חולים. לדעתי פרט לחולים חדשים שלא יודעים מי נגד מי ומה היתרונות ומה החסרונות והסיכונים ...חולי הפסוריאזיס בוחרים ומצביעים ברגליים.

simon780

New member
לא פרסומת למה מי אני בכלל

אני מילדות בוחן עסקים כרונולוגי, ותמיד מחפש את השלמות האפשרית. ויש לציין שממש התפלאתי איך לאחר עשרות שנים שקיים טיפול בפוטותרפייה עוד לא הגיעו לנוסחא הכי קלה הכי יעילה והכי משתלמת גם לחולה וגם למטפלים במחלה במחלקות העור בבתיי החולים הפזורים בפאקיג עולם כולו כרגע אני שומר את הרעיון בכיס שלי רק אציין שזה כל כך פשוט הרעיון, עד שהחולים שטופלו במכוניי פוטותרפייה יגידו אני ממש דפוק, ו איך לא חשבו על זה עד היום.

למעלה