היכן אני יכולה להשיג ספוגים? שלום, רציתי לשאול האם מישהו מכם יודע היכן אני יכולה להשיג ספוגים?
מ מיקה58 New member 14/4/07 #1 היכן אני יכולה להשיג ספוגים? שלום, רציתי לשאול האם מישהו מכם יודע היכן אני יכולה להשיג ספוגים?
ר רועי 25 האחד New member 14/4/07 #2 תשובה את יכולה לקנות בכל חנות יצירה באיזה עובי וגודל שתרצי. ואת יכולה גם לברר או ללכת לרפדים ולקחת את השאריות שלהם שהם בכמויות גדולות.
תשובה את יכולה לקנות בכל חנות יצירה באיזה עובי וגודל שתרצי. ואת יכולה גם לברר או ללכת לרפדים ולקחת את השאריות שלהם שהם בכמויות גדולות.
מ מיקה58 New member 14/4/07 #3 תודה רבה רועי! אני אנסה במרפדיות, כי אני צריכה בגדלים גדולים. אם אני רוצה לקנות לפי מטרים, יש לך מושג כמה זה צריך לעלות?
תודה רבה רועי! אני אנסה במרפדיות, כי אני צריכה בגדלים גדולים. אם אני רוצה לקנות לפי מטרים, יש לך מושג כמה זה צריך לעלות?
ר רועי 25 האחד New member 14/4/07 #4 זה תלוי.. אני קונה ספוג ב"מרכז החומר" בחולון בסביבות 30 ש"ח- 40 ש"ח בגודל 1מטר על 2 מטר 1.5 ס"מ עובי. כמובן שיש פחות יקר יותר יקר זה תלוי מאוד איפה את קונה.
זה תלוי.. אני קונה ספוג ב"מרכז החומר" בחולון בסביבות 30 ש"ח- 40 ש"ח בגודל 1מטר על 2 מטר 1.5 ס"מ עובי. כמובן שיש פחות יקר יותר יקר זה תלוי מאוד איפה את קונה.
ת תפוז קפוא New member 14/4/07 #5 אני קונה אצל "שגב מזרנים" בדרום ת"א רח' וולפסון בין הרצל לנחלת בנימין- יותר קרוב להרצל. יש לו את כל הסוגים וכל העוביים ומהאזור הזה הוא הכי זול שמצאתי
אני קונה אצל "שגב מזרנים" בדרום ת"א רח' וולפסון בין הרצל לנחלת בנימין- יותר קרוב להרצל. יש לו את כל הסוגים וכל העוביים ומהאזור הזה הוא הכי זול שמצאתי
O ooommmr New member 14/4/07 #7 12ס"ם עובי-170ש"ח רמת גן מרפדת ציון השם רחוב ברח לי אני אעדכן אתכם...
ש שרון הבובנאית New member 15/4/07 #9 מרפדיית ציון הוא באמת הכי זיל, ומאוד נחמד,הכתובת: רח' עוזיאל פינת שד' ירושלים בחצר.