היכן אני יכול להשיג דיני עבודה?

tushaa

New member
היכן אני יכול להשיג דיני עבודה?

התחלתי לעבוד כמאבטח במוסד"ח בתחילת השנה. החברה בה אני עובד (שלא אציין את שמה כרגע) עושקת בהרבה זכויות בסיסיות. המשמרת שלי היא 10 שעות- לא מקבל שעות נוספות ( בטענה מגוחכת שגם הלקוח לא משלם עבור שעות נוספות.) אש"ל - מה פאתום אשל, אני צריך להביא סנדוויץ' מהבית. נסיעות- בתחילת "ההתקשרות" החתימה אותי החברה על חוזה (חוזה חד צדדי אני חייב לציין, כי קשה לי להזכר על זכויות כל שהן בו), ע"פ החוזה מגיע לי על כל שעת עודה 80 אגורות עלנסיעות - כלומר ביום עבודה אני מקבל 8 ש"ח על נסיעות (הלוך וחזור!!) - כאשר מחיר הנסיעה בתחבורה ציבורית לכיוון אחד מגיע עד כדי 10 ש"ח. כמו כן נודע לי שיש דבר הנקרא 10 ימי חג בשנה... יש בטח הרבה פרטים נוספים להם אני לא מודע... (כמו החוזה שההעתק היחיד שלו נמצא אצל החברה - ולכן הוא לא תקף כל עוד אין עותק אצלי?~?~) אשמח לקבל עזרה - עצות וכו'. PS - נ.ב. על 3 ימי ההכשרה אותם עברתי במטווח בכפר סבא (10 שעות כל יום) - לא שילמו לי (גם לא על הנסיעות - ואני מתגורר בנתניה), להפך בגלל שעלות הקורס היא כ-1400 ש"ח בחוזה נכתב שאם וכאשר אני עוזב את החברה בטרם החוזה אני משלם כנס של 1,600 ש"ח. אני עכשיו מצליח להזכר בדברים נוספים, אבל... בתודה מראש. מ'

Diamond Head

New member
תשמע עיצה לי בשבילךשומר יקר../images/Emo13.gif

גם לי עשו תרגילים כאלו אז הגשתי תביעה נגד החברה שעשתה לי את זה קודקוד שמה הם לקחו לי את כל המשכורת האחרונה 1500 שח כולל נסיעות וזה אחרי שפיטר אותי המפקח שלי כאשר הלכתי למילואים אחרי שהגשתי את התביעה החברה התקפלה ושילמה בלי לעשות לי בעיות יש בפורום קישור לאתר של בתי המשפט שם אתה יכול לקבל טפסים למשל של תביעות "הלנת שכר ,פיצויים ועו"ד "

למעלה