היכן אפשר להשיג שירים של אביטל ליבנ

m o r s h

New member
בלתי אפשרה../images/Emo10.gif

הפרת זכויות יוצרים.. לא קיים

RossandRachel

New member
את יכולה בדרכים לא חוקיות

אבל את לא תעשי את זה כי אז כל הפורום יבוא אלייך עם אלות ולפידים ביד :) חכי, הדיסק הראשון בדרך...

miri a

New member
אפשר לחשוב ש...

90% מהאנשים שפה לא שומעים את השירים של מרי לו (הביצוע של ההצגה) נו באמת :)

RossandRachel

New member
מאיפה אתם שומעים??

זה לא משנה...מילא מרילו- הצגה מצליחה שהכניסה המון המון וזה לא אומר שאתם שולחים לאחרים..אתם שומעים וממשיכים ללכת, עדיין משלמים להם! אביטל זה משהו אחר...אתם לא תראו את המופע הזה לנצח ובכל מופע באים משהו כמו...100 איש (שזה המון-אולם מלא בכל פעם!!!!אבל עדיין לא הרבה ביחס למרילו) ובנוסף, אם אתם מכירים אותם ומכבדים אותם-מה אתם חושבים שזה עושה להם שאתם מורידים את השירים שלהם?

mary lou

New member
פרסומת!

הרי את חייבת להודות שרב האנשים התמימים בעולמנו לא יגיעו פתאום למופע של אביטל בלי לשמוע עליה (ואותה קודם) אם הם ישמעו שיר שלה קודם זה רק יוסיף לפרנסתה ובטח ובטח שלא יגרע. אנחנו מדברים פה על מופע, לא דיסק. ושום קובץ מוסיקלי מסכן לא יכול להחליף את החוויה שבמופע. ---> מה אנחנו חושבים שאנחנו עושים להם? בשתי מילים- רק טוב. <הערת אגב, קריירות שלמות נבנו על הורדת שירים מהאינטרנט. את מוזמנת לחקור את הנושא> <עוד הערת אגב, קריירות שלומות גם נהרסו עקב הורדת שירים מהאינטרנט. אבל זה בטח לא המקרה...>

RossandRachel

New member
בסדראיש איש באמונתו יחיה...

אני מאמינה שבכך שאני לא מורידה שירים שלה ומפרסמת אותה דרך סיפורים וביקורות- זה מספיק וככה אני רוחשת לה כבוד! הרי כשהיא תוציא את הדיסק אנשים הולכים להוריד שירים-וזה חבל!! אני חושבת שבכך שאני לוקחת חברה שנהנית ומספרת לחברה שמספרת לחברה- זה מספיק!

miri a

New member
בקיצור...

את יותר מדי מגוננת בכל הקשור לאוצר שלך, אביטל לבני. ותאמיני לי שהייתי בסרטים האלה, ואל תדאגי גם לך זה יעבור בקרוב... איזה שטויות אלו, עם השירים, עם התמונות. מי יישמע..

RossandRachel

New member
היא לא אוצר שלי, מה הקשר?

במקרה אני מכירה אותה ככה שאני רוחשת לה כבוד יותר מכל אומן אחר, אבל אצלי זה באופן כללי- אני לא מורידה כלום!לא משנה למה זה קשור!!

amir mc

New member
אביטליסטית.. את כאן.?

כבר כמה פעמים שאני קורא את ההודעות שלך ואני מתלבט אם להגיב. מצד אחד אני בעד שתמשיכי אותם כי הם מעוררות בי גיחוח כל פעם מחדש . אבל מצד שני ההודעות שלך מטופשות ביותר. אם כל הכבוד (ואין כבוד) לגברת אביטל לבני. זה נראה לי קצת חוצפה לדרוש קבלת אישור לפני פרסום תמונה כי אולי היא לא יצאה טוב. אביטל לבני? אישור? שו? היא צריכה להודות בכלל ששמים פה תמונות שלה .ואפילו להודות לי שכתבתי את שמה בהודעה שלי. אולי זה יגרום לאנשים לערער במחשבתם מי זאת אביטל לבני. זכויות יוצרים? הורדות מהמופע? קבלת אישור לפרסום תמונה??! עדיף שתשקתי. את פשוט מטופשת ולא יותר. ועוד משהו. אם היא לא יוצאת יפה בתמונות .. סורי אבל זאת בעיה שלה. אנשים לא צרכים לבוא ולשאול אותה ולקבל אישור על תמונה. לכל אחד יש כמה תמונות שלא יוצאות טוב אבל אנחנו מתמודדים .. וגם אביטל. סליחה מיס ליבני תלמד להתמודד. "זהו מחיר התהילה" (בציניות כמובן)

RossandRachel

New member
טוב, אין לי כוח יותר לריבים הבלתי

פוסקים האלה ולכל ה "אני נגד כל הפורום" באמת, נמאס לגונן על השחקנים לשווא ומיותר לציין שההודעה האחרונה שברה את גב הגמל כי זה באמת פגע בי... אז אני פורשת מהמשחק ומעכשיו כל מי שיפרסם הודעה כזו-אני לא אגיב כי זה במילא לא יעזור...

inbalzi

New member
מר "אני חייב לקלקל כל הזמן" היקר

קודם כל, אם טרחת להיכנס לכאן ולכתוב הודעה (מעניין שכל פעם זו הודעה לא חביבה במיוחד) לפחות תדבר יותר יפה! זכותך להביע את דעתך, אבל לא זכותך לאמר למישהי שהיא מטופשת ומעוררת גיחוך, כל כך לאאאאאא. כל חברי הפורום פה אוהבים את אביטל ומעריכים אותה, היא באמת בחורה מקסימה. זכותך לחשוב מה שבא לך אבל לא לרשום את זה בצורה כל כך בוטה ומשפילה. להזכירך- השחקנים נכנסים לפורום וקוראים מה שאתם כותבים. ועוד משהו להזכירך- הם גם יודעים על כל מי שכותב עליהם דברים רעים! בכל אופן, כדאי שתתחיל להרגיע את עצמך! אני לא מפחדת ממך ואתה ממש לא מלחיץ אותי עם כל ההודעות המטורפות האלה שלך. אתה צריך עזרה, אמיר. כדאי שתשיג אותה כמה שיותר מהר, כך יהיה הכי טוב לכולם. ונגה, אל תקחי קשה ואל תעלבי- אין לך ממה! פשוטו כמשמעו! כולם כבר יודעים שאין, כל כך אין, מה להיעלב ממר אמיר דרורי :) אם כבר בא לך להיעלב ממישהו, לכי תעלבי ממישהו עם כבוד, מישהו שיודע מה הוא אומר... חחח

RossandRachel

New member
תודה...אבל עזבי

אם הוא לא מבין- שיגיד מה שבא לו...השורה התחתונה היא שזכותו להביע את דעתו...היה לי זמן לחשוב על כל הסיפור הזה והבנתי שאני לא יכולה לשנות את העולם (וחבל...חחח) זה נכון שהשימוש שלו במילים ממש לא יפה ונכון שכל מה שהוא אמר זה שטויות ובגלל זה שיגיד מה שבא לו...

m o r s h

New member
מבקש להמנע מדיונים כאלה

אנשים נגד ריבים אישיים על גבי הפורום, פעם הבאה ההודעה תמחק.

amir mc

New member
ענבלי גם אני אוהב אותך..

טוב נו כנראה שאת זקוקה להוציא את התיסכול שלך מדי פעם. תמיד ידעתי שאת מעורערת נפשית. מה אפשר לצפות ממישהי שהייתה מתייצבת כל פעם בהבימה ובוכה כי אילנה לא התייחסה אלייה. חח אפילו אילנה לא התייחסה אלייך! any way.. כדי שתתעסקי בעיניינים שלך כנראה שקשה לך לא לדחוף את האף היפה שלך לכל חור. . ואף אחד לא פנה אלייך וביקש את עזרתך. זאת זכותי להביע את דעתי בנושא שעלה בפורום גם אם הדרך לא מתאימה לך. לפחד ממני? חחח מישהו אמר שאת צריכה לפחד ממני? לא הבנתי למה את מזכירה את זה בכלל. טוב נו... שיהייה.

למעלה