היכן אפשר להשיג תרומה למשקפיים

ויווש

New member
היכן אפשר להשיג תרומה למשקפיים

אני אמא לילד עם פיגור קל ולילד עם PDD. אני צריכה משקפיים דחוף לילד עם הפיגור. ביקשתי הצעת מחיר ונאמר לי שזה יעלה 1800 ש"ח. העובדת סוציאלית העבירה את הבקשה לוראייטי, אך הם טרם ענו. אולי אתם יודעים על עוד קרנות שיכולות לעזור באופן דחוף. יש לו מספר גבוה פלוס צילינדר מאוד גבוה. אני מודה לכם וסליחה אם זה לא המקום.

היי ויווש

ראשית כל- ארגון ווראייטי הוא ארגון שחשוב לפנות אליו, כי הוא מסייע למשפחות הזקוקות לסיוע כלכלי ברכישת ציוד עזר לילדיהם, וכן סיוע במימון טיפולים פארא-רפואיים וכד'. פנייה של העובדת סוציאלית שלך חשובה, אך חשוב גם שתפני אליהם פנייה אישית משלך, על מנת לזרז את הטיפול. חשוב לציין כי וווראייטי עוזרים רק למשפחות שלא יכולות לעמוד בנטל מבחינה כלכלית, ולשם אישור הסיוע הם שולחים הביתה נציג שלהם לביקור. לגבי קרנות- לכל עו"ס אמורה להיות רשימת קרנות, שאליהן מגישים בקשה לסיוע כספי. לא מספיק לפנות לווראייטי. מה שכן- חשוב שתדעי שפנייה לקרנות עלולה לעכב את רכישת המשקפיים, מכיוון שלוקח די הרבה זמן לקבל מהם תשובה, ולא תמיד הסיוע ניתן עקב עומס בפניות. דבר נוסף- לא נראה לי שהצעת מחיר אחת תספק אותם. נסי לקבל הצעת מחיר נוספת. בהצלחה, אורית

אלימא

New member
תרומה וסיוע

שלום לכם בין הפורומים כאן יש פורום שעושה נפלאות - "למען הקהילה" - הם מרימים תרומות רציניות ביותר בכל מיני תחומים. כדאי לפנות לפנינה - רכזת הפורום, היא ממש מלאך טוב. תנסו

למעלה