היכן אפשר למצוא מגפיים

spring flower

New member
היכן אפשר למצוא מגפיים

על מעל לברך, לא משהו קינקי או מוזר (רק לא לק!...)אלא חמודות עם עקב לא ממש גבוה ליום יום???

spring flower

New member
ומהם המחירים הסבירים ?

תודה, פשוט בכל מקום אפשר למצוא מגפיים אבל לא תמיד הן נאות. יש מקומות שיש מגפיים פריקיות ומוזרות אני מחפשת משהו מסויים

לדעתי 150-250 זה סביר.

אבל יש גם בהרבה יותר, אני לא קונה ביותר מ200 שקל כי אני מעדיפה שזה יחזיק עונה אחת ושנה הבאה לקנות חדש במקום לקנות מגפיים יקרות שנשארות 10 שנים ואז לובשים אותם רק כי כואב הלב. עדיף לחדש כל פעם

../images/Emo207.gif אני מחפשת נעליים כאלו בדיוק..

מצרפת פה קובץ תמונה של נעליים, אני מחפשת כאלו נעליים זה מאתר בחו"ל ואני רוצה למדוד לפני הקנייה, פשוט נעלי עקב, שחורות (בתמונה הם סגולות) עם לק, זה בשביל אירוע מאוד חשוב. תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!

שאפולי

New member
יש לי בדיוק כאלה בכחול פטרול

קניתי אותן בטוגו לאירוע ב29 ש"ח כולם אמרו לי שהאיכות חרא בלה בלה בנתיים אני נהנית מהן יופי!@

שאפולי

New member
אישית קניתי אותם בסופונה

של הקיץ האחרון.. אבל שווה לך לטייל בסניפים נשארו שאריות פה ושם וזה די זול בד"כ

spring flower

New member
ראיתי היום בתל אביב

בחנות בדיזינגוף, אבל גם בסוף עונה המחירים עדיין גבוהים ראיתן אם יש הנחות עכשיו על מגפיים? המוכר אמר זה עור אמיתי ובלה בלה אתן קונות מגפיים מעור אמיתי או לא ואיך בכלל אפשר לבדוק זאת לא תמיד מרגישה בהבדל וגם ממש לא אכפת לי

yael800

New member
באלדו המחירים יקרים עדיין

באיזור ה 400-600, לי אישית לא מש אכפת אם זה עור אמיתי או לא. אם אני מוצאת משהו שיפה לדעתי ולא יהרס לי תוך יום (כמו נעלי TOGO), אז אקנה. הגיוני שבאלדו זה עור אמיתי.

למעלה