היכן אפשר למצוא מידע על הצגות ומחזות?

tombenarye1234

New member
היכן אפשר למצוא מידע על הצגות ומחזות?

שלום, ברצוני לראות את המחזות "ביקור הגברת הזקנה", ו"פאנטום האופרה". 1. האם המחזמר "פאנטום האופרה" מוצג בארץ? אם כן, איפה ניתן לראות אותו? 2. איפה ניתן לראות את המחזה "ביקור הגברת הזקנה"? תודה רבה, תום.

tommy walker

New member
מממ...

פאנטום האופרה לא מוצג בארץ ומעולם לא הוצג בארץ ומעולם לא יוצג בארץ. חח, סתם. לגבי העתיד הכול יכול להיות. אבל אף פעם לא הייתה בארץ הפקה שלו. ביקור הגברת הזקנה הוצג בארץ אבל ממש מזמן. אין כרגע שום הפקה של זה... אגב, למה אתה דווקא מתעניין בשני אלה? :)

יוליקה

Member
מנהל
נדמה שבבית צבי העלו גירסה

אבל לא בתיאטרון מסחרי. הבעיה של מחזות זמר בארץ נובעת מההשקעה הרבה שצריך להשקיע הן בכמות המשתתפים, בתפאורה מושקעת. בחו"ל מחזה זמר "רץ" זמן ממושך בתיאטרון אחד. פה אין מספיק תיאטראות שיכולים להעלות רק את מחזה הזמר המסויים לזמן ממושך. היה פעם אחת שהקאמרי התרכז רק בעלובי החיים ואז עד שהמחזמר לא ירד מהבמה (בגלל התפאורה הגדולה) הם לא העלו באותו אולם שום מחזה אחר. זו הסיבה למשל שאת CAT"S לא העלו בארץ. למי שזכור וראה בלונדון כל האולם היה מזבלה, כדי להכניס את הקהל לאוירה של "עולם החתולים" עוד לפני שההצגה מתחילה.

tommy walker

New member
לא

גם בבית צבי מעולם לא העלו את פאנטום האופרה. עשו כל מיני ערבים מוזיקליים של שירים מתוך מחזות זמר ולכן הם ביצעו מספר שירים מתוך פאנטום האופרה. אבל המחזמר המלא מעולם לא נעשה בארץ.

trilliane

Well-known member
מנהל
גרסה מקוצרת של CATS הועלתה בבית צבי

בשנה האחרונה, בהצלחה גדולה. אגב, צפיתי במחזמר בלונדון (לפני 9 שנים, וואו איך שהזמן טס
) ופרט לתפאורה על הבמה לא זכור לי שהאולם נראה כמו מזבלה.

tommy walker

New member
מממ...

יכול להיות שלזמן מסוים היה ניסיון כזה ובמקרה אז היא ראתה את ההצגה. אני גם ראיתי את קאטס בלונדון לפני 8-9 שנים וגם לי לא זכור כזה דבר.

tombenarye1234

New member
אה,

כי למדתי בבית הספר את המחזה ביקור הגברת הזקנה והתאהבתי, ופאנטום האופרה אני אוהב משום מה מאז שאני זוכר את עצמי. מצאתי באינטרנט שהמחזה ביקור הגברת הזקנה הוצג לפני כשבוע.
לא מצאתי שום מידע על ההצגה באופק.

tommy walker

New member
איפה

איפה בדיוק הוא הוצג לפני שבוע? כלומר בתאטרון מוכר? או באיזו הפקה חד פעמית של מתנ"ס ירוחם?

פאנטום - רק בחלום

שלום- את פאנטום האופרה מעולם לא העלו בארץ וספק אם יעלו מיוזיקל כזה מושקע ועתיר תקציב בארץ. אתה יכול כמובן לצפות פה בלונדון\ שם הוא מוצג שנים רבות. ביקור הגברת, הוצג לפני שנים ואיני מניח שיוצג בעתיד הקרוב, בהצגה מסחרית.

למעלה