היכן אתם מעדיפים לבלות?

THE WIZARD 55

New member
היכן אתם מעדיפים לבלות?

הנה משקפופר, עוד נושא מהנושאים שהצעת?.. אתם אנשי בית, שאוהבים שקט, ממעטים לצאת? או שאוהבים לצאת, לטייל, ואם כן לאיפה ומה התדירות.. אוקצור, מה הבילוי המועדף עליכם?. אני בזמן האחרון מבלה על העננים...... .

../images/Emo122.gif האמת.. אני כבר לא יוצאת לבלות

פעם הייתי יוצאת כל יום שישי למקום מסויים עם חברה.. [בגיל .. 22 23 בערך] בשנים האחרונות - מעדיפה את הבית. יוצאת רק לחתונות ו / או פעם ב X עם חברה לערבי שירה ערביים אךך בפעם האחרונה הלכנו להופעה של עמאד ווסוף
במועדון ההוא שיצאתי לשם עם חברה שלי בגיל 22 באחד מהערבים נדבקו אליי שני תימנים.. וגם.. שמעתי את השומר אומר לכמה ח'ברה ערבים מחדרה שמדיניות הבית היא "אין כניסה לערבים..." אז מאז לא חזרתי לשם. גם דוחים וגם גזענים.

KingTino

New member
ברור מה לא ידעת

בשביל שאני אראה אותך ברחוב אזרוק עליך ביצים ובצלים אני אוהב אותך כל כך
עד שהיתי מוכן שתמותי למעני

תפסיק להרוס לוויזי את השרשור

ואני לא מחמד הנביא. [עליהי אלסלאם] אני לא אהייה נדיבה כל כך עם יהודי שזורק עליי זבל...

והעם הפלסטיני חי בסרט שיום אחד הם יגרשו מכאן

נפש אוריינטלית אולי העם היהודי חי בסרט אבל העם הפלסטיני גם כן חי בסרט סרט שיום יבוא והם יצליחו לגבור על העם היהודי ולגרש אותו מכאן

Mishkafofer

New member
לא ממש מבלה

לי אין זמן,כסף,רכב ללכת למקומות. אני וחברתי סטודנטים אז ערבי שישי מבלים בבית, הולכים לסרט, לומדים. מעניין אותי על מקומות בילוי שערבים הולכים אליהם, ברוחי אני מדמיין בית קפה קהירי, עם מלא נרגילות, עשן, קפה חזק, חיוכים, (תיקון לדמיון מודרך-עקב החוק אין נרגילות ואין עשן). האמת הייתי רוצה ללכת למקום בילוי לערבים, לראות מה זה. לא רוצה להיות במקום יוקרתי מסריח בתל-אביב.

בעיה כי המקומות הכי שווים

הכוונה למקומות בילוי ערביים.. לא נמצאים באיזור המרכז. אלא באיזור הצפון.. לפחות זו דעתי.

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo188.gif

מה מרגש אתכם ? מה מעציב אתכם ? [אומרים אתכם ולא אותכם.. למי שלא שלם עם זה] חחח בקיצור.. מה יגרום לכם להזיל דמעה... אם אתם גבר ואם אתן אשה ? סוסו

בוקר טוב לכולם

לבכות אני לא מסוגל לא בגלל שאני גבר לא יודע אם אני נהיה עצוב מאוד שאני צריך לבכות אני עושה משו שיצחיק אותי או מחפש משו שיצחיק אותי ואתמול שיגעתי את כולם באוטובוס בהלוך ובחזור צעקתי, שרתי , סיפרתי בדיחות אפילו רקדתי ישבתי ליד מישי ושיגעתי לה את השכל (בכוונה) בהלוך הייתי קצת עצבני ורציני כזה אבל התבדחתי תוך כדי שאני עובר אצל כל אחד אבל כל הבלאגן בחזור בהתחלה דיברתי על איזה נושא עם חבר שלי ואחר כך בטלפון ואחר כך צילמתי שניים שישבו מאחוריי ואיך שקמתי ממקומי אני שומע קול "וולק עבאס ווין קונת" יעני איפה היית עבאס ואז קמתי עשיתי את כל הבלאגן ואיך שבבוקר כולם קראו לי בשם האמיתי שלי בחזור כולם קראו לי עבאס וכבר שכחו את השם שלי ובנצרת פגשתי מישי שאני לא מצליח להוציא את התמונה שלה מהראש שלי אכלנו היו כמה אנשים מזגתי לכולם שתיה ואז היא לקחה ממני את השתיה מזגה לי ואני לקחתי ממנה ומזגתי לה היא מילאה לי עד הסוף כך שאם אזיז את הכוס זה בטוח ישפך ואז דיברנו אני והיא ואז אני קולט איזה מישו קנאי באלו להרוג אותי על זה שאני מדבר איתה הסתכלתי עליו המשכתי לדבר אז התקשר חבר שלי אמר לי לבוא דחוף החוצה יצאתי החוצה הוא אומר לי הולכים לנרגילה רציתי להרוג אותו אבל יללה הלכנו לנרגילה חזרנו מהנרגילה אני רואה את הבחורה הולכת מולי עמדתי חיכיתי לה קצת היא הגיעה עמדה מולי בלעתי את הלשון לא ידעתי מה להגיד יווו פעם ראשונה שזה קורא לי ואני עדיין בהלם מזה קיצר ואז הלכנו הביתה חזרתי עייף רציתי לבוא בלילה אתמול אבל נרדמתי טוב שיהיה לכם בוקר טוב ומדהים לכולם

Mishkafofer

New member
זה מקום אסלי?

לא ביקרתי שם אבל ראיתי בטלויזיה, אני חושב שמדובר באיזור די יוקרתי. יש שם בתי קפה ערבים?

למעלה