היכן בארץ ?

Graveworm

New member
היכן בארץ ?

היכן בארץ אני יכל לקנות אופניים של Diamondback ? אני לא מכיר חנויות ואיפה שאני גר החנויות חובבניות לגמריי, תודה רבה

SuperRide

New member
אהה... טעות

לא מוכרים שם DB ... אבל מוכרים שם GT ואת הDB אתה יכול להשיג בחנות פדלים חפש בגוגל "פדלים"

Graveworm

New member
היתי במצמן אבל אין להם דגמים של 05

ואין להם מוסג מתי זה מגיע

למה..

למה לעזעזל דיאמונד באק??? חבר שלי גמר דיאמונד באק תיקנה משהו יותר רציני !! יו איזה גיטי או הארו ( רציני למתחילים) אבל דיאמונד באק?? הייתי חושב פעמיים..

Graveworm

New member
מה ???

אני אשמח מאוד אם תומר לי למה לא דיימונד באק, אני באמת רוצה לדעת מה הסיבות. מה לא רציני בזה.

אוקי

לחבר שלי איתמר יש דיאמונד באק גוקר.. הוא ואני התחלנו פחות או יותר באותו זמן עם אופניים חדשות - הוא דיאמונד באק גוקר ואני הארו ניקוויסט אר 1 קיצר הוא ואני רוכבים ורוכבים ולי יש רק דאנטים ושריטות וטפיה חלקים מתפוררים.. והאופניים שלו לדוגמא כבר הרוסות לגמרי דנט ענק באמצע של השילדה טופ טיוב הרוס חלקים (מזלג וכידון) כבדים רצח הם היתעקמו כמו לא יודע מה.. יום אחד הוא רכב והקראנק נפל לו באמצע באני הופ הכבלים שהוא קיבל עם האופניים נהרסו ולפדלים כבר ממיזמן אין תפיסה. הוא קנה פדלים של אודיסי -jc והקראנקים לא מתאימים להם.. השילדה שלו לא מפסיקה להיתפורר וזהו לבנתיים.. עכשיו הוא קונה אף 4 כי כבר נימאס לו מהדיאמונד באק.. זאת הסיבה אז אני מציע לך אישית ליקנות משהו להתחיל איתו כמו הארו או גיטי .. משהו שלא יתפורר כמו דיאמונד באק..

valcom

New member
תיקון

ליאתמר יש דימונדבאק גרינד הוא נוסע על האופניים שלו פחת זמן ממך

Graveworm

New member
אני ממש ממש מתפלא לקרוא את מה שרשמת

לחבר שלי יש דיימונד באק וונום כבר שלוש שנים, ומה אני אגיד לך, הוא מתיחס אליהן כמו לזונה בצומת, כשהו עוצר הוא זורק אותן לרצפה, הוא מעיף אותן בשביל הכיף על הכביש, בקיצור מזוכיסט אופניים שכזה. והן לא מקולקלות ולא כלום, עודעם אותם צמיגים. תענוג של כלי

Graveworm

New member
אוליי זה פשוט בגלל שהגרינד והגו'קר

דגמים פחות מקצועיים, הם גם זולים האמת.

wl21

New member
אתה רוצה לקנות דאימונד באק

אז קנה אחרי זה אל תבוא בתענות

BenBmx

New member
מה? תענוג של כלי?

זה אפילו לא נקרא לרכב. כל אופניים יחזיקו מעמד בזה. גריינד אחד וחצי אופניים מתעקמות. תתבייש לך שאתה בכלל חושב על להגיד שאופניים טובות בגלל שאם אתה מפיל אותם על הריצפה הם בסדר. זה לא בהגדרה שלי רכיבה על בי אמ אקס.

למעלה