היכן בקריות אפשר לקבל הוראות סריגה?

היכן בקריות אפשר לקבל הוראות סריגה?

סרגתי כמה דברים בחוט של חן במוצקין. ההוראות על הפנים. גם היחס לא נעים. פעמיים לא הספיק הצמר והיא לא טרחה לבדוק עם יש במקום אחר. כמו כן "נעלמו" כל חוברות הסריגה שהיו על הדלפק ונשארו רק החוברות שהיא הוציאה. אשמח לדעת אם חנות אחרת שנותנים הוראות. תודה מראש קרייתית גאה

לצערי בחיפה לא מכירה

חנות שנותנת הוראות (אני חיפאית) אבל בחנות בנווה שאנן (צמר אסתי) היחס מאוד אדיב ולא יקרה שתתקעי ללא חוטים באמצע עבודה. פעם הייתי קונה גם בהדר אבל אם אני זוכרת נכון החנות כבר לא קיימת, אבל יש את החנות של הזקן בירידה לשוק (תנסי שם בקשר לצמר אין שם הרבה מבחר) ולא נותנים הוראות. יש עוד חנות אחת בחיפה קטנטונת (גם זה מצריך בדיקה אם היא עוד קייימת) מול תחנת הדלק באמצע הדר ליד עירית חיפה ברח' החלוץ.

HollyGolightly

New member
מצרפת שני קישורים לחנויות בכל הארץ

לפי סדר האלף בית של שמות הישובים. הראשון הוא קישור של הפורום לחנויות שאנחנו מכירות. השני הוא של החנויות שעובדות עם צמר טדי. תראי שיש חנויות שמופיעות בשני הקישורים, ויש חנויות שמופיעות רק באחד מהם. בבקשה:

אכן בעיה

משום מה שלא כמו פעם אין סימפטיה ויחס ושרות נעימים בחנויות שמוכרות צמר. או שיש חנויות שמוכרות רק צמר ואין להם מושג ירוק בהוראות.

leah1010

New member
יש ברח' בחלוץ, מול תחנת הדלק -

הקרובה יותר לרח' הנביאים יש חנות אבל היא פתוחה רק עד השעה 1700 ואני לא יודעת עם המוכרת נותנת הוראות סריגה. כמו כן יש ברח' יפו מול הסיטי סנטר חנות שבה מוכרים זוג מבוגרים - אני חושבת שהאשה נותנת גם הוראות סריגה.

ifmi

New member
ממש מצער לשמוע

אני קונה שם צמר ודווקא לא נתקלתי ביחס לא נעים. בכל מקרה יש ברבמ"ד בחיון צמר הרבה יותר זול. וגם יש עוד חוברת בעיברית שיצאה "הכל בסוודר" מה שאני עושה: משוטטת באינטרנט, מוצאת דוגמא שמוצאת-חן בעיני ובונה אותה לפי אחת מהדוגמאות בחוברת שכבר ניסיתי ומשמשת לי בסיס. יש גם חוברת ברוסית בחנות הספרים ברוסית ברבמ"ד במוצקין.

zoika

New member
יש ג החנות ברח' יפו, ליד האגד

הישנה. בעלת החנות נותנת גם הוראות, אני לא נזקקתי להוראות, אבל שמתי לב שהא נותנת הוראות בסבלנות ואדיבות. ויחסית לאחרים הצמר יותר זול שם.

תודה רבה לכל המגיבות -

איזה פורום מקסים. איזו נכונות לעזור. כל הכבוד! יום טוב לכולם קרייתית גאה

קולית1

New member
יש לך בקרית ים גבול קרית חיים

ליד ציון עוד קצת אחריו חנות של צמר רגינה והיא גם נותנת הוראות. בנוסף יש לך מול המזרקה במוצקין חנות צמר. קולית

חנות הצמר של רגינה מקסימה

היגעתי אליה בהמלצתך קולית ואני שם כמעט כל שבוע. בעלת החנות פשוט מקסימה, חביבה בעלת חוש הומר וסבלנית. היא הסבירה לי דוגמא מסויימת אחרי שחזרתי הביתה ההוראות פרחו להן מהראש למחרת חזרתי אליה והיא הסבירה שוב מהתחלה בסובלנות וחיוך. החנות מול המזרקה זאת החנות של שושי - חוט של חן אני לא כל כך אוהבת אותה למרות שנותנת הוראות לי יצא להרגיש שאם היא לא מכירה את הקונה או שלא קונים אצלה הרבה היא עושה טובה שמסבירה (הרגשה שלי בלבד)

למעלה