שמלת תחרה1
Well-known member
2 מיליון דולר ומיליון שקלים
כסף שחור?
כסף שחור?
בבנק במדינה שהפרטיות חשובה לו ולא מדווח לאף אחד על לקוחותיו.2 מיליון דולר ומיליון שקלים
כסף שחור?
שוויץ?בבנק במדינה שהפרטיות חשובה לו ולא מדווח לאף אחד על לקוחותיו.
כשיהיה לי סכום כזה להסתיר אעדכן אותך.2 מיליון דולר ומיליון שקלים
כסף שחור?
אמתין בסבלנות.כשיהיה לי סכום כזה להסתיר אעדכן אותך.
יתכן שזה ייקח קצת זמן...אמתין בסבלנות.
לא אספר בכדי שלא תדעו היכן החבאתי!!2 מיליון דולר ומיליון שקלים
כסף שחור?
גדוללא אספר בכדי שלא תדעו היכן החבאתי!!
חד-משמעית לא. לא ניתן לבטוח בבנקים. בימינו אל הבנקים בשוויץ אפשר להגיע, אז אל בנקים פחות בטוחים מבנקים בשוויץ לא יהיה אפשר להגיע כי "סביר להניח", לתפיסתך, ש"שם לא יחפשו"?היכן שלא יחפשו, בבנק קטן ולא מוכר במדינה שאינה באירופה ואינה בצפון אמריקה, כי שם לא שואלים שאלות. לדוגמה, בנק באל סלוודור, שם לא יחפשו.
חשבתי על זה, אתה צודק.חד-משמעית לא. לא ניתן לבטוח בבנקים. בימינו אל הבנקים בשוויץ אפשר להגיע, אז אל בנקים פחות בטוחים מבנקים בשוויץ לא יהיה אפשר להגיע כי "סביר להניח", לתפיסתך, ש"שם לא יחפשו"?
לא. לא. לא.
אז ככה:
לקנות שטח אדמה קטן, במדינה אחרת, דרך מישהו אחר שהאדמה תהיה רשומה על שמו, לקנות עם כל הסכום מתכות יקרות כי כסף נייר יתכלה או שיחליפו את הסדרה, להכניס לקופסה, ולקבור בתוך האדמה, בשטח האדמה הקטן שנקנה, באמצעות מישהו אחר.
אבל גם ביקורת עצמית היא דבר חשוב ולכן גם אני המשכתי לחשוב על הדברים ועדיין יש אפשרות טובה יותר.חשבתי על זה, אתה צודק.
כך חשבו גם 2 תושביי טייבה, החביאו בתוך המזוודה התמימה למראה מיליון דולר ומיליון שקלים הוסלקו - במזוודה של בוב ספוג.במזוודה וורודה
בביטקויין
או בתוך פלטת עץ של משטחים במשאית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.