היכן הכי מומלץ ללמוד מדעי המחשב?

alonp7

New member
היכן הכי מומלץ ללמוד מדעי המחשב?

שלום רב לכולם, אני בתהליך הרשמה למספר מוסדות בו זמנית, המכללה האקדמית נתניה (כבר קיבלתי תשובה חיובית), המכללה האקדמית ת"א יפו, המרכז הבין-תחומי והמכללה למנהל. רציתי לדעת איפה הכי כדאי לי ללמוד, איזה תואר נחשב יותר בשוק וכ"ו... אשמח לקבל כל עזרה בנושה, תודה, אלון.

yonyl

New member
MIT

MIT נראה לי הכי טוב... שמע כל המקומות שאמרת הם מכללות. אני לא יודע אם יש הבדל גדול מבחינת חומר לימוד ומה נחשב יותר. המכללה האקדמית ת"א יפו, המרכז הבין-תחומי והמכללה למנהל יותר ידועים לי לפחות מנתניה ואני מכיר אנשים משם שעובדים בהייטק והם מסתדרים מצויין. תבדוק דברים של תנאים ,מרחק מאיפה שאתה גר ,מחיר וכ'ו.

vinney

Well-known member
לדעתי עדיף או ת"א או הרצליה

למרות ששלושת המקומות הן מכללות, עדיין המכללה האקדמית והמרכז הבינתחומי הם רמה אחת מעל למכללות האחרות.

alonp7

New member
השיקולים בבחירה:

התואר בבין תחומי הוא BA ושכר הלימוד גבוה התואר בנתניה וגם במכללה למנהל בראשון לציון הוא B.sc ושכר הלימוד גם הוא גבוה אך התואר יותר נחשב לפי מיטב ידיעתי. והתואר במכללה האקדמית ת"א יפו גם הוא B.sc ושכר הלימוד נמוך אבל כדיי להתקבל אני צריך לעבור מכינה כלומר רק שנה הבאה אני יתחיל בלימודים שם. אז מה כדיי לי לעשות? האם יש הבדל משמעותי בין ה-BA ל-B.sc ....והאם כדיי לחכות שנה ולעבור מכינה או שכדיי להתחיל בנתניה למרות חוסר ה"שם" של מוסד זה ותודה רבה על התגובות המהירות

vinney

Well-known member
אין הבדל בין BA לBSC

זה לא משנה איך קוראים לתואר, משנה מה הוא מכיל, ומי נותן אותו.

למעלה