היכן הצדק??קשה לי לחיות
קשה לי..

היכן הצדק??קשה לי לחיות../images/Emo7.gifקשה לי..

שלום לכולם מכתבי זה נכתב בכאב רב אין לי כוחות נפש יותר • אין פתרון לבעיותי ניסיתי הכלקשהו מאויש מהחיים * ו שלום הכל בולשיט הכל עבודה בעינים, הנה היו הבחירות חלפו ונעלמו להן, שרון נבחר,לא שאני בחרתי השנה,(לא בחרתי כלל) אנשים זועקים מהצד, אנשים מהשכבות החלשות, אנשים נלחמים על החיים, חיים קשים חיי עצבות וכאב, מי יעזור מי יתמוך מי ישמע אותם או אותי מי האיש?? אני נלחם על כל רגע מחיי.נלחם ע"מ לחיות, החובות שלי הרגו אותי חנקו את החיים שלי, את הרצון לחיות, שאני חי מהבטחת הכנסה זעומה 1200 שקל, וכל המושחתים האלו מושחתי העם אלו שגוזלים את החיים של המסכנים, אלו מההוצל"פ אנשים בלי רגשות בלי נשמה, חונקים אותך חי, מחפשים לתלות אותך חי, אין לי עזרה מאיש ואני מובטל כמה שנים, אין לי רצון לחיות עוד!!! היתי באיחוד תיקים בהוצל"פ.פיזרו לי את התיקים, רוצים 4000שקל פיגורים, באו לקחו להורי את המקלט טלויזיה, נואשתי מהכל, פניתי לראש ההוצל"פ, עם אישור גמלה זעום ומבוייש של 1200שקל, וביקשתי בשארית כוחי ונפשי עם פניה אישית לחזור לתיק האיחוד, ולשלם מזומן 2000 שקל, וכל חודש 1000שקל,חיכיתי ציפיתי לטוב, חייכתי לטובה,והנה הבקשה שלי נדחתה, מה כבר אני יכול לעשות להצית את נפשי? להתאבד? להתחנן לראש ההוצל"פ, אבדו כוחותיי..כ"כ רציתי לסיים את פרשת החובות שלי 34.000שקל, איני נרדם בלילות מאיימים עליי נושים לוקחים שכ"ט עו"ד בצורה חולנית, חוב של 1000תפח ל5000שקל,שולחים מעקלים, איני גר בבית,הורי מסכנים חיים מהביטוח לאומי.אחים קטנים בבית.אין עזרה משום גורם, פותחים תיקים בכל לשכה בארץ מאיימים בעיקולים ממררים את חיי , יש לי 10 תיקים,ואיני יודע לאן ללכת, לסיוע משפטי פניתי אבל לשווא, החיים שלי עומדים להגמר לי מול העיניים, על איזה בחירות אתם מדברים,? מה זה עזר לי מה זה שינה בי?איני נרדם בלילות איני יכול לחשוב על שינה טובה על חלומות טובים, הבכי חונק אותי היאוש גובר עליי, רק אני פוחד למות מצער,כי מי שמת נח מכל היסורים והצרות שהוא נתון, אין לי פתרון אנשים יקרים אין לי פתרון.... אני נואש אני נואש... אני רק רוצה לחיות בכבוד לחיות בכבוד... מותר לי.<?? אילו רק יכולתי לסובב את הגלגל אחורה הכל היה בסיידר... מי שיכול לעזור ליעץ אשמח מאוד... אני נואשתי מהכל בתודה מאויש

שרונהה

New member
../images/Emo24.gifנגעת בליבי נסיך לבן../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להגיד חוץ מחיבוק, אהדה והבנה למצבך. אבל תזכור..... שום דבר.... ואני חוזרת... שום דבר.... לא שווה שתמות בשבילו... עובדה, למרות המצב אתה חי חי חי תחשוב חיובי... תמצא עבודה, תתפרנס, ותפרוס את חובותיך, ולאט לאט תמצא את האור בקצה המנהרה, הוא שם, תגיע אליו....

Mוניk

New member
נסיך בלבן............לא להרים ידיים

א. אתה צודק המדינה בשפל, הכלכלה בשפל האבטלה גואה והחיים זה לפעמים הם כמו סרט רע. אבל אתה כל כך צעיר וצפויים לך עוד המון שינויים למה כבר להתיאש ולהרים ידיים, לכל אדם יש תקופות קשות בחיים וקשות הרבה יותר ממה שתארת. ואיפה האתגר שלך. יש לך כזה, כי הרי ליפול ולהרים ידיים זה הכי קל. כל אחד שלא יודע מה זה ייאוש מה זה מצב נפשי לא קל, מה התמודדות בכלל יכול פשוט ליפול. ואתה לא ניראה לי אחד כזה, עצם העובדה שהעברת את רגשותיך לכאן וכתבת יפה, ויש לך כושר ביטוי מעולה. אתה יכול להתמודד, אל תתייאש, תלחם, תאמין ותראה שגם אתה יכול לעבור תקופות קשות ולאחר מכן לעמוד שוב זקוף. אתן לך דוגמא (קצת קשה) אבל זה רק לצורך המחשה שבחיים הכל אפשרי וחייבים להתמודד. אז כה אני מכירה משפחה עם 5 ילדים קטנים, שחיים מקצבת ביטוח לאומי אם ילדה חולה במחלה קשה. ואתה יודעה מה, המשפחה הזו אופטימית גם עם פרוסת לחם ומים הם מאמינים שזו תקופה שתחלופ, ואז הדרך תתבהר ויהיה להם קל יותר, הם לא מיואשים לא הרימו ידיים, הם מתמודדים יום יום ומודים לאל באמונה שלמה. אז גם אתה תביט קדימה אף על פי ולמרות הכל במדינה שלנו לא מתים מרעב ויש תקופות שצריך וחייבים להסתפק במועט, האושר הוא לא בחומריות האושר הוא פנימי. והכל הכל אפשרי אם רק תביט קדימה ותהיה אופטימי ואתה יכול. תנסה ותראה כמה זה אפשרי. אגב יש כמה גופים ומוסדות בארץ שעוזרים למשפחות במצוקה, למשפחות במצב שלך, תתקשר תבקש עזרה זו לא בושה. זו גאווה לבקש עזרה כשזקוקים לה הם יכוונו אותך וייעצו לך דרך להמשיך בלי להרים ידיים. זה יעזור לך מאוד (מומלץ) אז עוד היום תעשה זאת. א. למענך. ב. למען בני ביתך מאחלת לך ימים טובים יותר בהצלחה
נסיך בלבן
מוניק

gewitter

New member
קודם כל תנשום

נשמת? יופי. תמיד יש מישהו שצריך שמישהו אחר יעשה בשבילו את העבודה. נקה שירותים או משהו. ככה יהיה לך כסף לקנות קצת כדורי שינה וכיכר לחם פה ושם, תוך שהחובות לאט לאט נעלמים. זה ידרוש התמדה ועמידה בתנאים פיסיים קיצוניים ויגרום אי נוחות קלה. אבל אתה חייב להירתם טוטאלית, עם כל הלב ורק להמשיך בהחלטיות. ולהפסיק לכתוב באינטרנט כי זה מבזבז כסף.

טאKילה

New member
שלום לך נסיך..../images/Emo24.gif

המצב במדינה קשה לרוב האוכלוסיה. לומר נואש זה הדבר הכי רע. בחיים צריך להתמודד, ולנסות לחיות עם אופטימיות, לימים טובים יותר. הפורום שלנו- מסוגל לתת לך דברים כמו חיבוק,ותמיכה נפשית,עידוד, על מנת להקל עליך,ועל ההרגשה שמלווה אותך. אני מאוד מקוה שזה זמן חלוף,ועוד יבואו ימים אחרים , יפים יותר ומחוייכים. כל טוב.

רוצים לעצור אותי לאן אלך...?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שלום לכם ראשית תודות על התגובות הנפלאות, אני כרגע במצב של אי ודאות אני פוחד מכל רגע שאני במצב הזה, מעולם לא היתי מסובך עם החוק ואין לי עניין איתו, אני פוחד פוחד מהכל...רע לי בחיים ואיני יודע מה לעשות, רוצים לעצור אותי רוצים להרוג אותי נפשית...קשה לי מאוד הבכי חונק אותי בתוך בלב כאב שלם, אני פוחד על הורי פוחד בגלל המצב שלהם הקשה, היאוש גובר עליי מחדש...אין לי דרך אחרת... אני נואשתי מהכל מהחיים האלו מהכל... זה בטוח הגורל מתאכזר אלייי ורק אליי.. למי לפנות למי? אבא שבשמיים תראה את מצבי תראה מה עליי עובר למה אלוהייםם למה אני סובל למה אני עובר תקופות כאלו לא מוצלחות?? נמעס לי באמת שכך... רע לי בלב רע מאוד....

Mוניk

New member
נסיך

תקשיב טוב! אני מציעה לך לפנות לרשות המקומית במקום מגורייך תפנה שם למח´ הרווחה יושבים שם אנשים בעלי מקצוע שיכולים לעזור לך, תספר שם את כל הסיפור, בדיוק כמו שתארת כאן, אני מאמינה שתמצא אוזן קשבת והם לפחות ינסו לדחות את המעצר שלך, ובנתיים חפש עבודה תעבוד בכל עבודה. ותזכור אין דבר יותר יקר מהחיים לא כסף לא רכוש לא חובות החיים זה דבר ראשון ומעל הכל הכל יכול לחכות, אפשר לדחות דברים אפשר להגיע להסדר תשלומים הכל אפשרי. אבל אסור, אסור, אסור להתייאש תאמין שהיה טוב. אני בטוחה שאם תפנה לגורמים בלשכות הרווחה תקבל עזרה מיידית וגם ייעוץ נפשי, כדי שהיה לך יותר קל להתמודד. אבל אתה חייב לשתף פעולה, רק ככה זה עובד אם תרים ידיים, ולא תבקש עזרה, אזי לא תפתור כלום אז תחשוב טוב טוב, ותעשה מה שהצעתי לך. מאחלת לך בהצלחה
נסיך בלבן
מוניק

חן (*_*)

New member
נסיך יקר ../images/Emo24.gif

סיפורך כואב וקשה, ובכל זאת, יאוש והרמת ידיים אינם דרך נכונה לפתור את הבעייה. אינני יודעת כיצד הצלחת לצבור חוב שכזה, ואין זה גם מענייני, אך כרגע, מכיוון שעליך להחזירו, אני מציעה לך לצאת לעבוד, גם אם מדובר בעבודה שאינה לרוחך, העיקר להרוויח כסף ביושר. כאשר תפנה ותוכיח שאתה עובד, ורציני בכוונתך לשלם את החוב, אני מקווה שיהיו יותר גמישים איתך לגבי פריסת התשלומים. לצערי אין אפשרות לסובב את הגלגל אחרונית כפי שהיית רוצה, ועד כמה שידוע לי אין ביטול חובות. מלבד עיצות אלו אני רוצה רק לעודד אותך ברגעיך הקשים. אל תוותר על החיים בגלל כסף. החיים שווים הרבה יותר מזה. איתך בתקווה לימים טובים יותר.

למעלה