היכן יבקר אוסלו מחר

הכואב

New member
היכן יבקר אוסלו מחר

היום בקר אוסלו ברצועת עזה. אתמול ביקר אוסלו בחדרה. שלשום בקר אוסלו בכפר דרום. איפה יבקר הסכם אוסלו מחר. לפרס ביילין ועראפת פיתרונים.

זכור את גולדשטיין - גם זה היה

לא אוסלו מבקר אלא רשעות הגיונך. מה הקשר בין המטורפים שהרגו יהודים לפני היות אוסלו ואלה ההורגים כיום. אלה אותם מתנגדי אוסלו ומחרחרי שפיכות הדמים.

assafbr

New member
וההרוגים הם קורבנות השלום

בטח גם תגיד מה האלטרנטיבה????? וגם תגיד שההרוגים הם קורבנות השלום?? אז אני אומר לך שאני מעדיף לחיות במלחמה מאשר למות בשלום!!!!!

רק נקרופילים חיים במלחמה

לא ברור לי מה האהבה הזו למטבע הלשון לחיות במלחמה ולא למות בשלום. בשלום חיים ובגלל קיצוניים ומטורפים יש כאלה שנרצחים. במלחמה רק מתים. מה התאוה הזו להיסחף אל מרחץ הדמים. כל הרג פותח מעגל רחב יותר של נקמה ובקרב שכננו מעגלים כאלה אין להם סוף. למה ללכת לעיר ההריגה אם אפשר אולי ללכת לארץ החיים. גם אם יש קיצוניים בדרך נתגבר. גם על אלה שלנו וגם על שלהם. ויאללה לך לישון. ביי.

assafbr

New member
הסכם עם הפלשתינאים

אולי כדאי שנבין פה שכל הסכם ``שלום`` שייחתם עם הפלשתינאים הוא הסכם שיכובד עד לרגע בו הם יבינו שלא שווה להם לקיימו אז למה בכלל להגיע להסכם קבע ??? הרי אתה יודע ואני יודע שהערבים לא רוצים אותנו פה וברגע שתהיה הזדמנות הם יקפצו עליה!! אז בואו ניתן להם רובים כמו פעם הרי בסה``כ הם צריכים לשמור על הסדר בשטחם וגם הם חתמו על הסכם שהם לא ישתמשו בנשק זה כנדגנו אז למה לא להאמין להם הם הרי השכנים שלנו ??

למעלה