היכן יהיה שלג בתנאים טובים בפסח?

יוסיסקי

New member
היכן יהיה שלג בתנאים טובים בפסח?

אני מחפש אתר לגיחה של יומיים כך שחשוב שהמרחק משדה תעופה לטיסות סדירות יהיה מינימלי ושהשלג יהיה ברמה סבירה אני מניח שרצוי להגיע לאיזה קרחון כך שהטיטליס בא בחשבון (נחיתה בציריך) אבל אין לי מידע לגבי מלון במקום. אז אם מישהו מכיר ויודע אשמח לקבל תגובות

yaircarel

New member
אני גם רוצה לנסוע בפסח

לפי דעתי הימור טוב הוא על ואל טוראנס, צ'רויניה, קפרון (על זה אני לא בטוח), זרמט והאתרים בקולורדו שבארה"ב.

amiski

New member
אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו

אנחנו נוסעים ל- KAPRUN שבאוסטריה. 03-6296060 עמי אלמוג

yschwarz

New member
יוס'לה..

אני ממליץ בחום על קרחון האינטרטוקס שבעמק הצילרטל(מאיירהופן). קרחון חביב נוסף נמצא בקפרון.(ראה תמונה מצורפת בדף זה ממש מתחתינו)

alonaski

New member
זוג חברים שלי שחזר שבוע שעבר

ממאיירהופן דיווח שהשלג היה מעט חסר באתר... האתר היה בעיקר קרחוני והשלג התחיל רק מהחלקים הגבוהים שמעל העיירה. עדיף לבדוק את זה סמוך למועד המתוכנן של חופשת הסקי.

alonaski

New member
סיכוי - תמיד יש! ../images/Emo13.gif

אבל לא הם! הם לא היו באנדורה... צר לי...

amiski

New member
סקי בפסח בקרחוני העד של:

אוסטריה: 1. KAPRUN 2. STUBAI 3. HINTERTUX 4. SOLDEN 5. PITZTAL איטליה: CERVINIA גרמניה: GARMISCH-PARTENKIRCHEN צרפת: 1. CHAMONIX 2. TIGNES 3. VAL THORENS שוויץ: 1. ZERMATT 2. SAAS FEE וישנם עוד

rasheri

New member
עוד שבוע אוכל לדווח מטין

אנחנו נוסעים בשבת. אמור להיות שם שלג גם לגלישה בפסח אבל.. רק כשנגיע נדע.

assaf meiron

New member
../images/Emo91.gifאתה בר מזל...

אם אתה טס לטין אז תספר לי איך היה שם... זה נחשב האתר הטוב באירופה. אם אתה רוצה ויודע לעשות סקי טוב תלך לטיול שנקרא tarantes, שבו יוצאים ב8 בבוקר וחוזדרים ב6 בערב טיול של כיף מטין ל עוד אתר שנקרא la plan ולעוד אתר, לא ניסיתי אבל אמרו לי שהוא מוצלח (רוב הטיול הוא off-piest שזה מחוץ למסלול). אני נוסע כל שנה ע ם המשפחה שלי לטין כבר במשך שנתיים ונהנים מאוד שם... אנחנו תמיד ישנים בואל קלארט

למעלה