היכן יש בלוגים של ציבור דתי |ל

איה@

New member
אני יודעת על בלוגרית אחת../images/Emo26.gif

שבאה מהציבור הדתי - שמה שלי והיא כותבת בבלוג שנקרא אי אפשר ובכל פעם מחדש אני מתענגת מהכתיבה שלה. אם תדע על קהילה של בלוגרים דתיים - אשמח אם תיידע אותנו
איה.

בלוגיסטים דתיים יש בישראבלוג

ואני מניח שיש גם בתפוז. למה זו צריכה להיות בלוגיאדה דתית כדי שבלוגיסט דתי יכתוב בלוג? לדוגמא הבלוג של פונץ בננה. אין שום בעיה לבלוג הזה בישראבלוג. ואני מניח שבאותה מידה הוא יכול להתקיים בכל סביבה בלוגית. דתיים לעולם אינם נדחים בסביבה חילונית (לא שישרא או תפוז זו סביבה חילונית) אלא רק ההיפך.

איה@

New member
נכון! - אני מסכימה

וזה היופי באינטרנט - ה"עירבוב" הזה - שעוזר לנו להכיר עולמות שבחיי היום יום לעולם לא היינו מבקרים בהם.
איה.

שלינקה

New member
עמית, תרשה לי לחלוק עליך נמרצות.

"דתיים לעולם אינם נדחים בסביבה חילונית אלא רק ההיפך"?! גם בלי להכיר אותך או את אמונתך הדתית, לא קשה לי לסווג לאיזה צד של המתרס אתה שייך. בתור דתי, לעולם לא היית מצליח לחשוב שהדתיים לעולם אינם נדחים בסביבה חילונית. זה לא המקום לדיונים כאלה, אבל ברצינות - קצת אובייקטיביות.

דווקא נראה לי יהיה דיון לא אלים

בין שני אנשים מתורבתים שאין להם יותר מדי מוטיבציה להרבות במילים ומוכנים לוותר על המילה האחרונה. אני מוכן לנסות בכל זאת. מוכן גם להשתכנע שאני טועה.

שלינקה

New member
בכלל לא חשבתי על אלימות...

כשהייתי בתחילת דרכי באינטרנט עוד האמנתי בהחלפת הדעות התרבותית הזאת, חשבתי שאנשים באמת יכולים לקבל דעות אחרות, להסכים לפעמים גם אם הם חושבים אחרת. גם בבלוג שלי עוד אפשר למצוא ויכוחים אידאולוגיים מהתקופה ההיא. אחר כך עייפתי. הויכוחים האלה לא מובילים לשום מקום. כל אחד מרגיש צורך להיות צודק (וזה מובן) ולהראות שהוא חכם (וגם זה מובן) וזאת הוצאת אנרגיה מיותרת לחלוטין. אז איך אומרים? - "אחי, למה לנו להתווכח? קבל את דעתי ושלום על ישראל"

ואיך מגיעים לבלוג שלך?

אם מותר לשאול? לתומי חשבתי שיהיה לך מעניין לדון עם חוזר בשאלה ותיק על נושא יחיד ומצומצם. מצחיק שלא הצלחתי לפתות אותך לדבר איתי. להגיד שאת צודקת סתם בלי שאני משוכנע? את צריכה להיות מאד מאד מתוקה בשביל שאני אגיד דבר כזה. נ.ב באמת בדרך כלל נמנע מויכוחים עם דתיים מהסיבות שלך.

עכשיו נזכרתי שהצצתי כבר לשם

וואלה קשה לי. רגיל כבר לישראבלוג וקצת לתפוז. תודה על ההזמנה. אני אזכור אותה לטובה. ואת מוזמנת כמובן לבלוג שלי שמופיע בכרטיס האישי.

למעלה