היכן יש גני שעשועים גדולים באזור המרכז?

גרי רשף

New member
היכן יש גני שעשועים גדולים באזור המרכז?

אני גר בפתח תקווה, וליד הקניון- פינת ז'בוטינסקי קפלן - יש גן שעשועים גדול מאוד (אני לא מדבר על משהו שכונתי עם שתי נדנדות ומגלשה אלא על משהו הרבה יותר גדול). לאחרונה יצא לי להיות עם הטף בהרצליה- בגן השעשועים הגדול שליד קניון שבעת הכוכבים. היכן יש עוד גני שעשועים גדולים שכאלה באזור המרכז? אם אפשר- ציינו מיקום ברור למי שבא מבחוץ ולא מכיר את האזור.. תודה!

schlomitsmile

Member
מנהל
גן חברים ברעננה "בגן, מבחר מתקנים כגון: קרוסלה, נדנדות בגדלים שונים, חבלי תפוס, סולמות, גשרים ומגלשות. המתקנים עשויים עץ, בטיחותיים ורחבים... בפארק ישנן אטרקציות נוספות כגון: פינת חי, אגם יפיפה, בית קפה, מבוך לילדים מגרשים למשחקי כדור, פינת מנגל ורכבת ילדים. הרכבת עושה סיבוב מעגלי בכל רחבי הפארק ואפשר לעלות ולרדת כמה שרוצים". http://www.aisrael.org/Index.asp?ArticleID=3888&CategoryID=517&Page=1 אמנם בקישור כתוב שזה גן לנכים, אבל כמובן שהכניסה מותרת גם למי שאינו נכה ../images/Emo13.gif ולעניות דעתי, נוכחותם של ילדים נכים שמחים, היא ערך מוסף לבילוי שם.

amir_aikido

New member
הכניסה לחצי מהפארק (מתקני הילדים) בתשלום

הכניסה לחלק של הפארק שבו יש את מתקני הילדים שמתאימים לקטנטנים היא בתשלום של משהו כמו 10 ש"ח לילד או למבוגר (לא זוכר מי מהם). אמיר

gils33

New member
יש בראש העין

גן שנקרא גן המומינים והוא גן ענק עם המון משחקים לכל הגילאים.

גרי רשף

New member
הייתי היום ולא התלהבתי..

..פחות מרשים ומדוגם מזה של הרצליה, בערך בגודל של זה של פתח תקווה אבל עם חול במקום מצע רך, לא מתוחזק מספיק טוב (מספר מכשירים מקולקלים), וגם קצת ילדים לא נחמדים (אם כי הרוב בסדר). מכיוון שאינני מראש העין- אין טעם להרחיק עד לשם, אבל תודה על המידע (לקחתי את ההמלצות ברצינות)!

גרי רשף

New member
תודה רבה לכולם!

אם תזכרו בעוד משהו- אשמח לשמוע..

למעלה