היכן יש הרצאות בנושא פאגניזם בצפון?

היכן יש הרצאות בנושא פאגניזם בצפון?

אשמח ללמוד הרבה בנושא ,שדי מרתק אותי. במיוחד פאגניזם במקרא, או ניאו פאגניזם. הגמד

Vendetta

New member
מעת לעת יש מפגשים

ומעת לעת יש בהם הרצאות. תחכה להודעה על המפגש הבא.

אבל הם לא בצפון... והגמד הלוחם

גר (לפחות פעם) באיזור חיפה. אני אשאל את הקיטרואים אם הם מעוניינים שיעבירו בחנות איזו הרצאה קטנה.

האחים קיטרו

זיו מסתובב כאן לפעמים, ואולי גם יראה את ההודעה <sickbar>. הוא אחד מבעלי החנות "קיטרו" בקניון חיפה (ויש עוד סניף בת"א).

אוקיי ואם אני אקפוץ לשם ואשאל כמה

שאלות הוא יענה לי או שישלח אותי לדרכי? הגמד

אני אישית לא מבסוט מקיטרו

הבעלים (זיו ?) אמנם נחמדים, אבל אוסף הפיות המזעזע (מה לעשות, אני לא אוהב פיות) הורס את התדמית שהוא מנסה לבנות לעצמו. אני הייתי שמח אם המחירים היו יורדים לרמה של ארה"ב + מע"מ ולא מה שיש לו. וגם הייתי שמח אם היו לו ספרים "רציניים" ולא שטויות של טארוט למתחילים. אבל זאת דעתי.

לקחתי את זה אישית...

טוב, אבל אתה לא אוהב פיות...
יש שם גם ספרים רציניים, כנראה לא הסתכלת מספיק טוב... אך הם באנגלית. פשוט בעברית אין ספרים רציניים וזה כבר לא בשליטתו (ניסינו, אבל הוצאות הספרים בארץ אטומות). אני אשלח לך קישור לקטלוג קטן אונ-ליין שלהם. נגיד את זה ככה, קניתי אצלם כבר המון ספרים, כמויות, ובהחלט לא "טארוט למתחילים". ספרים על מאגיה - מתחילים ומתקדמים, פגניות וכן הלאה...

אורי רז

New member
לגבי מחירי המוצרים בחנות

קודם כל גם המחירים בארה"ב הם לא המחירים בארה"ב - אם ה list price של חבילת קלפים בארה"ב הוא $15, בחנות בארה"ב תשלם $15 + 'state tax', שעומד בד"כ על כ 8%. דבר שני, יש בארץ כל מיני עלויות מעצבנות, כמו משלוח overseas ומכס (על קלפים זה בערך 35%), שחנויות בארה"ב לא צריכות לשלם, שמתווספים לכל העלויות שגם בארה"ב צריך לשלם, דברים כמו שכירות לחנות, ארנונה, ומשכורות, ככה שרמת מחירים של ארה"ב פירושה לרמות את הרשויות המס כל הדרך לכלא או להפסיד כסף כל הדרך לפשיטת רגל.

אם היו מספיק אנשים בצפון...

שמעניין אותם לשמוע על פגאניסם, אז בטח היו עושים הרצאות. בגלל שכנראה אין מספיק, אז גם אין הרצאות. מסכנה - תעבור למרכז. :)

תודה רבה ../images/Emo6.gif

יש להם הרבה דברים מצחיקים. אני אישית לא בעד כאוס, אבל לצחוק זה טוב לבריאות כך שמעתי

דיסקורדיה וכאוס זה לא בדיוק אותו

הדבר. יש הבדלים. הדיסקורדיה לוקחת את זה כמה צעדים רחוק יותר מהכאוס.

למעלה