היכן יש לו,ז הופעות של רונה קינן?

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
היכן יש לו,ז הופעות של רונה קינן?

אשמח לקישור. הצצתי באתר הרשמי שלה, ושם לו"ז ההופעות אינו מעודכן. תודה

אני לא חושבת שיש לו"ז רשמי

אבל לפני כמה ימים היה כאן שרשור על מספר הופעות בהמשך החודש.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1139&msgid=99669042 מקווה שגם זה יעזור

../images/Emo32.gif טרגדיה!!!!!!!

עכשיו גיליתי (כשהאקסית הזמינה אותי לבוא איתה) שההופעה של עברי לידר ורונה היא במוצ"ש הזה!!! ואני עובדת (רשת בתי קה) גם שישי וגם שבת! אני כל כך מפגרת.. איך לא זכרתי את זה כשבקשתי לעבוד בסופ"ש איך?! קיצר מהר מהר חשבתי על תוכנית (לא מוסרית אבל א. למי אכפת מ******** (הרשת) וב. מה לא עושים בשביל עברי ורונה ועוד ביחד...) לקחתי ימי עבודה אחרים (לטובת המשכורת) ואני יוציא ימי מחלה על הסופ"ש..... :) אמ... עברי רונה (אם הכל ילך לפי התוכנית) הנה אני באה!!!

מיץ פזי

New member
נשמעת תוכנית מוצלחת!

מקווה שתיהני! רציתי גם לבוא (עברי ורונה אחח...) אבל אני מופיעה בקונצרט סוף שנה של בצפר.. נשמע די עלוב..
אבל אין לי כלכ כך ברירה.. אז.. מקווה שתיהני, וכנ"ל כל מי שמגיע! ד"א, הייתי בהופעה של ה- magical mystery tour בשישי והיה ממש אדיר! הם היו ממש חמודים (במיוחד קובי הקלידן שהייתה לו יומולדת..).. אמנם רונה שרה רק איזה 4 שירים והצטרפה לעוד אחד בהדרן, אבל היא הייתה מקסימה כתמיד וכבשה אותי, כמובן
בהחלט המלצה חמה! נדמה לי שעוד שבועיים הם מארחים את יהלי סובול ודן תורן, את מי שזה מעניין... ד"א מי מתכוון להגיע להופעה בצוותא ב- 22?

SheIIy

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo10.gif

אני גם רוצה להיות שם, אבל בשביל זה אני צריכה להוציא מעל ל-230 ש"ח (לא כולל נסיעות), ואין כ"כ עם מי ללכת (לא כשצריך להוציא סכום כזה), ואם זה היה ההפך ועברי היה מתארח בהופעה של רונה אז הייתי הופכת עולמות... אז אני אשאר לי בבית. בכולופן, כל מי שהולך מהפורום - בחיאת, צלמו את כל השירים של עברי עם רונה

זה מוסרי לצלם?

בוידיאו כלומר? בפלאפון? כי לא יודעת.. אולי זה מפריע לאומנים או עיניין של זכויות יוצרים.. אם תגידו לי שזה מוסרי אני מוכנה ללם איזה שיר אחד או שניים.. פשוט לא יותר כי בא לי להנות אחרי כל ההוצאות ולא דרך הפלאפון...:) אז מה אתם אומרים? ולמה 230 לא כולל נסיעות?

מיץ פזי

New member
נראה לי שזה בסדר

הרי זה לא שאת אחר כך מפרסמת את זה ברבים את כולה שמה את זה בפורום... וחוץ מזה. מלא אנשים מצלמים בהופעות..

לשים בפורום זה לא לפרסם ברבים????????????????

עכשיו ממש אבל ממש הצחקת אותי. את יודעת כמה אנשים קוראים בפורום?? חוץ מזה שרק אלה שגם כותבים זה המון, אבל יש הרבה רבה יותר שרק קוראים וזה דווקא כן לפרסם ברבים. הייתי רוצה עכשיו לכתוב גם משהו על זה שמלא אנשים מצלמים ומה זה אומר לגביכם אבל אז אני אשמע מטיפנית ולא בשביל זה כתבתי את ההודעה. באמת שכתבתי את ההודעה רק כי זה הצחיק אותי עד מאד ש 'זה לא שאת מפרסמת ברבים.... כולה שמה בפורום'.

מיץ פזי

New member
הבנתי הבנתי יצאתי מטומטמת

אני יודעת שזה שמלא אנשים עושים את זה זה לא אומר שזה בסדר. אבל מה ציפית שנגיד לך כששאלת אם זה מוסרי? כן, זה מוסרי? עצם זה שאת שואלת זה אומר שאת כבר די יודעת את התשובה

קודם כל לא אני שאלתי אם זה מוסרי

דבר שני סורי אם נפגעת.... באמת שלא התכוונתי. אולי הייתי צריכה לכתוב את זה אחרת. אז עכשיו אני אכתוב את זה אחרת
ולגבי העניין עצמו של השאלה אם זה מוסרי או לא: התשובה היא תעשו מה שאתם רוצים כל עוד אתם יודעים שזה לא מוסרי. מי ששאלה אם זה בסדר, באמת היה לה אכפת מזכויות יוצרים. אז את עונה לה "אני חושבת שזה בסדר". העיקרון הוא, לא אם זה בסדר שאתם מקליטים/מצלמים/צורבים/מורידים.... העיקרון הוא שלא תשכנעו את עצמכם שזה בסדר. כלומר, גם בתחומים אחרים בחיים, אפשר לפעמים לעשות משהו לא בסדר אבל לפחות להיות מודעים ולא להביא טיעונים למה הייתי בסדר. אני לא אומרת את זה בתור משהו רע עלייך, זה פשוט הטבע האנושי ככה.... וגם אם מי ששאלה כבר יודעת את התשובה, עדיין אפשר לענות לה: 'זה לא חוקי/מוסרי'. ולגבי ההודעה השניה שכתבת (סתם אין לי כח לשרשר עוד
): כן, זה באמת משעשע שתכננת לקרוא לעצמך "גם לי קוראים יעל". אני קראתי לעצמי ככה כי כל הוריאציות של השם הזה כבר היו תפוסות. יש יותר מדי יעל בעולם

מיץ פזי

New member
האמת ש..

לא הבנת כמה דברים שכתבתי... א. התכוונתי למי שמלכתחילה שאלה את השאלה כשכתבתי "מה רצית שנענה לך..." ולא התכוונתי אליך. זה פשוט היו מהמקרים האלה שבראש אתה יודע למי אתה מתכוון אבל אתה שוכח לציין את זה בקול רם... ב. אני יודעת שזה לא מוסרי. ההודעה הראשונית שלי הייתה חצי צינית, וכשכתבתי אותה כנראה הרצון שלי לראות תמונות מההופעה עם עברי גברו על יצר המוסריות שלי, וכנראה גם קצת על האינטיליגנציה..
ברור לי שלשים בפורום זה להפיץ ברבים, וברור לי שכן, זה לא מוסרי לא לצלם הופעות לא לשים תמונות מההופעות בפורום, לא לצרוב דיסקים, להוריד מוסיקה מהאינטרנט בחינם, ועדיין אנשים רבים (כולל אני) עושים זאת. למעשה אני אפילו מרגישה קצת צביעות בלהגיד למישהו שזה לא מוסרי כשאני עושה את זה בעצמי. ג. כשכתבתי שגם אני תכננתי לשים את החתימה, התכוונתי לציטוט מהשיר "בוקר חדש", ציטוט שעוד לא נתקלתי בו וממש הרגשתי הזדהות איתו וזה אפילו הפך למעיין מוטו בשבילי בזמן האחרון, אז זה הפתיע אותי שמישהי שקוראים לה יעל בחרה בדיוק באותו ציטוט.
אבל זה בהחלט נכון שיש יותר מדי יעל בעולם...
מקווה שבזאת סיימתי את אי ההבנות בינינו, יעל...

כן, סיימנו אותן

והכל נכתב ברוח טובה. מצטערת אם זה לא היה נראה כך ממה שכתבתי. וגם אני לא אומרת שאני צדיקונת, דרך אגב.

משום מה תמונה נתפסת אצלי פחות קריטית

מלצלם בווידיאו את השירים... אולי כי בתמונה שלה אני לא עושה שימוש באומנות ש"היא מוכרת".. לא יודעת.. ובאמ כשכתבתי את ההודעה זה היה ממקום של התלבטות עם עצמי שכבר כמה זמן אני חושבת כשאני רואה את "המצלמים" בהופעות אם זה מוסרי ואם זה לא מביא לאמן את הקריז... אז אמרתי שנתייעץ פה ונראה מה אתם אומרים... אני צילמתי פעם אחת וברשות:) בהופעה של עברי לידר הייתי עם סווצ'רט של סיירת צנחנים וזו הייתה הופעה ממש קטנטונת באיזה קיבוץ והייתי שורה ראשונה והוא ראה אותי ושאל אותי על החולצה כי בדיוק הורדתי אותה והבאתי לו והוא אמר שהוא היה בצנחנים או משה ותלה אוה על עצמו ואמרתי לו רגע אני אצלם ואשלח לצוות:)

מיץ פזי

New member
../images/Emo32.gif עבור "גם לי קוראים יעל"

אז גם לי קוראים יעל. וגם אני רציתי לשים את הציטוט המדויק הזה בחתימה שלי. משעשע משהו. למרות שזה לא יפה שצחקת עלי

חחח זה שמלא אנשים עושים את זה

זה לא אומר כלום... מלא אנשים מורידים מהאינטרנט שירים וצורבים.. ולפרסם בפורום זה בהחלט לפרסם ברבים..:) טוב נראה... אני אחשוב על העיניין:)

למעלה