היכן יש ריקודי עם בלונדון?

opel33

New member
היכן יש ריקודי עם בלונדון?

בשבוע הבא אהייה בלונדון ,וברצוני לשאול אתכם האם מישהו מכם היה בחוג לריקודי עם בלונדון? העניין מרתק אותי, ואני מעוניינת במידע על חוגים המתקיימים שם. אודה לכם אם תעדכנו אותי בנושא.

תתקשרי עם מוריס סטון

בבית הלל במרכז היהודי ישש ריקודי עם. השבוע מתקיים מחול אירופה - מחנה בינלאומי ללימוד ריקודי עם ישראליים. מספר הטלפון של מוריס סטון מהארץ תבחרי 012 או 013 או 014 44-1-71-446-2360 בילוי נעים

shaffavi

New member
פרטים על ריקודי עם בלונדון, ועוד...

ניתן לראות פה, וגם פה. כדאי לצלצל לפני, קיץ... ´מחול אירופה´ שנערך בסביבות לונדון הסתיים אתמול (5 ימים). מדובר במחנה עם חוות דעת מאוד נלהבות בדרך כלל, מתואר כחוויה מרגשת, הרבה צעירים, משתתפים מ-30 ויותר מדינות. יש מחנות רבים נוספים מסביב לעולם לריקודי עם ישראלים, רובם מאוד יפים ועם מדריכים מהארץ (גדי ביטון, דודו ברזילאי, ורבים נוספים). אנשים רבים ברחבי העולם מתכננים את חופשות הקיץ שלהם סביב המחנות האלה. לכל או לרוב המחנות האלו יש אתרי אינטרנט וכמובן שרצוי היה שיהיו קישורים אליהם בדף הקישורים של הפורום, או אולי איזכור בלוח האירועים של הפורום, למען המשתתפים והמבקרים בפורום. אז אם כבר עוסקים במחנות, זה המקום להזכיר את המחנה הקרב ובא, 6 ימים, החל מה-20 באוגוסט, לראות עשרות דרום אמריקאיות רוקדות את מריה - חוויה ייחודית..., במדינת ניו יורק - הורה כיף. שבת שלום, אבי

למעלה